?

Can you see me for me, or for someone else?

My second half

We're used to stand by eatchother,
your always nere
but lately you have'nt been around
and that kills me step by step

it feels so strange
why did it have to change

where are you to finish my lines
where are you to hold my hand
where are you to stand by me
I'm tierd of being for myself
Cause I'm missing my second half

We could see eatchothers thoughts
we could tell eatchothers mind
you knew how I felt
and i could see your feelings

it feels so strange
why did it have to change

Where are you to finish my lines
where are you to hold my hand
where are you to stand by me
I'm tierd of being for myself
Cause I'm missing my second half

Forever, and ever and ever
i'll be there
In the past, the present and the future
I'll be there

Where are you to finish my lines
where are you to hold my hand
where are you to stand by me
I'm tierd of being for myself
Cause I'm missing my second half

Your my best Friend
cause your my second halfDet där kan man kalla flyt! :O

Jag har haft flyt idag. Och konstigt nog har det troligen något att göra med igår. Jag hade en fin dag igår med många insikter och med mycket täntkande. Okej, de första timmarna av dagen innehöll det. De andra timmarna innehöll IKEA...Usch! Jag är så lycklig. För allt känns så rätt. Allt känns så bra och så fint. Jag känner att jag trivs. Jag får vara jag. Och det tar jag på ett väldigt stort allvar. Om någon människa jag träffar säger till mig att jag inte får vara den jag är så kan de glömma att jag ska vara den personen de vill att jag ska vara. I stället blir jag nog en mer extrem Anna än innan. Jag blir så glad när jag får vara jag. Jag tror att jag vet vem jag är. Fast ändå inte. Men det är nog just det. Jag tror att det är först när man slutar leta som man hittar vem man är. Lite så där som när man letar efter en nyckel så kan man plötsligt ge upp och bestämma sig att nej, jag orkar inte mera. Och oftast (jag säger inte alltid) så hittar man nyckeln efter det. Jag tror att det är så med att hitta sig själv. Jag tror inte att man måste åka utomlands, eller spendera ett år med att bara tänka. Jag tror bara att man behöver bli testad. Och se vilken person man spelar. eller, egentligen inte. När trivs du som bäst? Det är du! Då du trivs som bäst, då visar du vem jag är. Om det inte är så att du är helt inlåst i denna skådespelar roll att du lurar dig själv att du trivs mitt i den där lögnen. Men så är det inte i de flesta fallen iallafall. Så jag får vara jag och jag känner att jag trivs på Rytmus. Och det var vad jag bad om. Det var vad jag begärde. Idag har jag haft flyt. För allt har känts så lätt, som om allt bara låg framför mina föttter och jag kunde bara vandra vägen som låg utvisad för mig. Idag var rätt väg lätt...i fredags var rätt väg svår. Jag tror det varierar från dag till dag.

Som en vind når stranden, vem har sagt var den ska gå...

Jag är vinden, och jag vet vem som leder mig till stranden...Jag vet vem jag är. Och jag vet vad jag söker.

Jag vet inte.

JAg har skrivit om det tusen gånger. Jag kan skriva om det tusen gånger till. Jag lär inte bli klokare ändå. För det finns inget svar. Inget svar alls. För inget kan vara så svårt, eller så lätt som kärlek. Jag vet inte. Jag vet inte.

Trött

Kärlek. Jag är lite trött på det. Inte all, men en del.

Jag vet.

En sak som gör mig varm i själen. Är att förstå vad jag gör här. Förstå varför jag träffar de människor jag gör. Jag bad om en uppgift, och jag fick den. Jag vill kunna se in i människor, men istället så öppnar de sig för mig. Jag ser fram emot att få se livet, se sanningen...Se det jag tror är sant.

Vet du om allt som sker
eller låtsas du bara
ser du allt jag vill
eller blundar du
bryr du dig om det jag ber om
eller struntar du i det
finns du där för mig
eller har allt varit en lögn

Jag vet innerst inne att du finns
att du finns där
jag vet att du ser,
jag vet att du känner,
jag vet att du bryr dig
Jag vet.


Living

Jag är ledsen. Men jag har ingen tid. Jag kommer inte uppdatera mycket, verkligen inte mycket. Jag vet inte ritkigt vad jag ska ägna bloggen åt just nu. SÅ jag tar en paus. Ni lär se på facebook när jag är tillbaka. Men så länge..Nej, jag klarar inte av det. Jag ska finnas kvar. Jag pallar inte sluta blogga. Det skulle verkligen bli konstigt. Altså seriöst ni skulle träffa min klass. Den är så fin, och inga gäng uppdelningar. Tack och lov, med tanke på min förra klass. Jag älskade alla i den också, men det var verkligen gäng. Nåja, jag är trött och orkar inte ritkigt skriva mer just nu. Det kommer bli många sångtexter inför kommande grejer, så ni vet!

Living my life of dreams, living my life of hope
living my life, as I want it to be

You can tell me, whatever you wanna tell me,
you can try to fool me if you want
you can say iäm no good at all
I'll never stop living my life

Living my life of dreams living my life of hope
living my life, as I want it to be

location

De är så bra. De är så ruggigt bra. Jag snackar om personerna i min klass. Om ni skulle höra dem skulle ni hålla med mig. Jag är inte van att omges av så här fantastiskt duktiga människor, verkligen inte van. Och det känns som om jag inte riktigt hör hemma bland dessa duktiga personer. jag ställer mig frågan cirka 10 ggr per dag: "är jag tillräckligt bra för att vara här"? Men sen kommer det där svaret som så många lärare redan sagt: Ni kom ju in!!! VI kom faktiskt in! Oavsett om jag är sämst i klassen så går jag ändå på Rytmus. Jag var en av de ca 100 pers som kom in av över tusen sökande. Det känns riktigt gött att tänka pået.

Idag var jag på bussen i cirka 50 min. Det känns alltid surt när man sitter och inte gör någonting. Därför ska en bok få följa med imorgon. Jag känner mig alltid som en idiot när jag sitter och sjunger på bussen. Massa människor satt och stirrade på mig när jag satt där och sjöng för mig själv! Haha, oj, vad jag flummar runt. jag är ledsen. Är så galet trött bara. Jag kommer gå till cirka fem varje dag. Surt!

anna

Hey

Hey,
Efter en segling i sol och regn så känner jag mig inte mätt på havet. Dock är det relativt skönt att sitta inne en stund och känna sig helt varm och glader.

Finfin dag idag, med hela familjen, vilket fortfarande känns lite konstigt, men ändå helt okej.
 
Imorgon ska jag leda lovsång i kyrkan, hehe, jag vet, KATASTROF!!! Men, men förhoppningsvis gåre bra. jag
göre ju för lite andra grejer än för att det ska låta super x)

Jag är en sing and song writher, det går fortfarande inte riktigt in i huvudet. Jag är det faktiskt! Känns så gött att gå på rytmus, seriöst!

Oj, vilket barnsligt inlägg detta blev men hallå. Jag får vara barnslig ibland. FRAMFÖR allt när jag är trött. Vilket, om ni undrar jag är extremt mycket just nu!

Men hare  gött idag, och så hörs vi av imorgon :)

Kramar

Okej, en uppdatering kan ni få!

Idag är det den 21 Augusti 2010. I förrgår blev jag en Rytmuselev, och det kommer jag nu vara i cirka tre år. Det känns konstigt att inse men samtidigt så otroligt spännande och fantastiskt. Tror inte att jag själv inser vad jag har möjlighet till under de här tre åren. Igår fick jag tyvärr säga hejdå till två vänner. Men jag skulle aldrig velat välja att ha dem kvar här. För de följer sina drömmar! Jag vill också följa min dröm och för var dag på Rytmus känns det som om den kommer närmare. Ni vet, ett steg i taget. Det är just det. Jag kan inte sätta upp målet bli känd, på direkten. Utan jag måste ha små del mål. Som att kanske lyckas med en viss svår låt. Att sjunga bra i ensemble, att ta mig till slutaudition i idol och grejer. Jag vill bara fortsätta vandra i den här riktningen, det är väl mest det jag vill få fram. Livet flyter på men mycket i trötthet. Jag har lärt känna nya människor. Har en sjukt go klass men många fina personer. Ser fram emot att ha tre år på mig att lära känna hela bunten!

Anna

Sakna

Saknaden efter dig får mig nästan att spricka!


Cause you're all I want, you're all I need, you're everything, everything!


Full av allt!

Full av intryck, och tankar. Orkar inte blogga omkring det just nu. Hörs av imorgon!


Imorgon börjar en ny bana ta fart!

Efter sommaren 2009 trodde jag jag utvecklats så mycket som jag kunde göra, eftersom jag varit på mitt konfirmations läger. Men det visar sig att jag utvecklades mycket mer under året som skulle komma. I min tanke hade jag förändrats mycket under den sommaren, men det var först efter den som jag fick chansen att visa personen och att faktiskt utvecklas till personen! Det har varit ett fint år. Ett spännande år, och ett intensivt år. Ett år som jag många gånger kommer längta till och se tillbaka på med gott mod. Men samtidigt så vet jag att jag en dag inte alls kommer värdesätta det året, lika mycket som jag gör nu. En dag kommer de människor som jag delat tio år med, inte vara mer än ytliga bekanta, om ens det. Vi växer vi förändras. Men det där växandet och förändringen, skrämmer mig en smula. Jag är rädd för att utvecklas för mycket, att låta förändringen få ta för stor plats. Jag menar. Jag är Anna, och jag vill vara Anna! Året som gått gav mig otroligt mycket. Jag fick många erfarenheter och jag fick visa mina vänner, min skola, min omgivning mitt nya jag. Men under året har jag insett att den Anna som åkte till transtrand, kanske inte var så annorlunda än den som en gång kom tillbaka. Till tanket fanns skillnaden, men syntes den på utsidan. Agerade jag någonsin ut att jag ville något annat. Att jag hade tröttnat på sättet som vi behandlade människor, att jag upptäckt att det fanns något annat där ute? Året som gått gav mig möjligheten att knyta an, eller tappa bort vänner. En del är borta helt, en del stannar kvar, och en del är tajtare än någonsin. Men jag är osäker på om den tiden verkligen är slut. Jag har en känsla av att jag inte riktigt kommer slippa undan att göra val bland vänner i höst. tMen jag är mycket sugen på att få komma dit, dit jag egentligen har längtat hela dessa tio år som jag gått på Träkvista. Jag har haft ett riktmärke. Och dit har jag nått. NU.

Idag, idag så är det min sista sommarlovsdag. Och jag vet vad som händer i morgon. Och ja, jag är nervös. jag är extremt nervös. Jag vet inte ens om jag inser vad det är som kommer hända. Jag är rädd att alla ska vara så mycket duktigare än mig, att jag ska vara den enda som är som jag! Men jag har en känsla av att de på Rytmus inte vill ha någon som är likadan som en. Utan en som är sig själv. Och i så fall så är jag den jag är. I så fall duger jag så som jag är. Jag är jättenervös och jag kommer vara det tills klockan fyra imorgon när jag får pusta ut och åka hem. Jag vet att jag en gång sagt att jag inte ville ha detta miljö ombytet. men det vill jag så otroligt mycket egentligen. Jag har sett fram emot det här så länge. Så länge har jag väntat på att få ägna mig åt det här. Men nu när jag står framför det hela så är jag rädd. För jag inser hur det kanske finns en risk att jag inte passar in i det liv jag önskar för mig själv. Men jag hoppas! Och jag ber. Jag ska lämna allt i Guds händer ikväll. Och så ska jag komma tlll Rytmus imorgon som den Anna jag är! Exakt som den Anna jag är. och hoppas att jag tas emot som den!

Anna


Anna för ett år sedan...

Här är jag nu. Jag vet inte om ni ser skillnaden, men jag ser den.


Living life of dreams

Godmorgning people :)

Idag är min sista sommarlovs dag, vilket känns jättekonstigt. För det känns som om imorgon är lite start på något nytt. Något riktigt stort nytt!!! Åh, jag är faktiskt lite nervös, eller okej. Ärligt talat så är jag GALET nervös!!! Vad tycker ni om min bloggdesign? jag vet att jag istort sett ändrar var dag, men jag kan inte bestämma mig! Aja, idag ska jag träffa Agnes W och umgås en stund, och senare på dagen ska jag fika med Bella. ikväll ska jag bara ta det lugnt. Och bestämma vad jag ska ha på mig!!!

I'll be there for you

Jag vet att jag skrivit om det innan, men jag skriver det igen. Utan andra människor skulle mitt liv inte vara någonting. Jag skulle verkligen inte klara av att leva. Idag har jag träffat fyra av mina fina vänner och jag är glad! Jag kan inte riktigt beskriva varför jag är vän med någon av dem, eller, det är klart att jag kan. Men det är ändå på ett helt annat sätt. Men nej, jag har inget självklart sätt att välja vänner. Mina vänner går inte någonstans inom samma changrar, eller vad man ska säga. Alla mina vänner trivs verkligen inte med varandra. Men de flesta är lika, fast ändå inte. Åh, här försöker jag förklara något som jag själv inte riktigt förstår mig på. Jag är helt enkelt lite trött men ville bara förklara för er att jag har underbara människor i mitt liv. Som förgyller den jag är och mitt liv!

Tack!


Daglig uppdatering.

Regnet öser ner utanför och jsg väntar på att agnes ska ringa, som skulle ringa när hon vaknade, och att sedan få ringa Ida så ska jag hänga med mina finisar idag! Det ser jag jätte, jätte mycket fram emot. När jag gick på promenad med Ida flöt snacket sjukt bra på, tror att det var för att vi pratat så mycket i telefon i sommar. Vi har hållt oss uppdaterade om varandra så vi hade liksom inte behovet att prata igenom sommaren, utan vi kunde gå direkt på att umgås. Vilket var riktigt skönt!

Igår kom mina bröder hem. En storebror som blev riktigt arg på att jag lagt hans LP skivor, så jag gömde mig en stund igår kväll. Sen så kom min andra storebror Tanne också, Han var lite mer trevlig än den andra, och fick bo i mitt rum den här vändan. Det känns mycket konstigt att alla börjar kalla det rummet "Annas rum". I Miss My Best Friend! Hon får inte vara bort längre. Det känns verkligen som evigheter sedan hon var här! Okej, hon kom hem i fredags, men vi har inte riktigt haft tid att träffa varandra. Imorgon börjar hon skolan...och jag börjar i skolan i övermorgon. En hel del av mina vänner börjar idag. Det känns så underligt, verkligen så underligt att vi börjar skolan.

På torsdag så kommer alla mina syskon vara hemma och vi ska tydligen hänga med familjen ett tag.


Vi, typ år 1996

År 1997 :)

Ha en fortsatt bra dag nu!

Rum=klart!


Min ingång till mitt rum :)

en del av mitt rum.

En till del av mitt rum.

Och en sista del.

Redan massa grejer kvar, men det ser fint ut, eller hur :)

Stenstranden!

En far och en dotter vandrade på en stenstrand. Stranden var helt upppbygd av stenar och det var svårt att gå. Dottern som gick efter sin far tittade hela tiden ner på sina fötter för att se till att hon inte gick på fel sten så att hon ramlade. Fadern vände sig om och tittade efter hur det gick för henne. Han sa åt henne:"Vad gör du, du kan ju inte gå och titta ner på dina fötter hela tiden". Dottern försökte ignorera honom och fortsatte gå. Men plötsligt stod han där mitt framför henne och hon kunde inte ignorera honom mer. Frågan stod kvar och hon svarade "Jag måste se ner på mina fötter så att jag ser var jag ska gå, annars kanske jag snubblar eller går fel". Fadern skakade på huvudet och log mot henne "Men, jag går ju före dig. Jag visar ju vägen. Jag tar ju exakt samma kliv som du ska ta. Jag vet vilka stenar man kan gå på". Dottern som fortfarande tittar ner på sina fötter mumlar sakta "Jag vet att du går före. men jag vet inte om jag kan gå de steg som du tagit, jag klarar inte av det. jag är inte lika stark som du". Fadern tar då sin hand och lyfter upp dotterns ansikte så att hon ser honom i ögonen och säger "skulle inte jag veta vad du klarar. Det var ju mitt val att du skulle vandra den här vägen. Det är ju jag som skapat dig, det är jag som känner dig bäst av alla! Jag vet att du klarar av det och jag vet vilken väg som är bäst för dig! Du kan inte titta ner på dina fötter. Du måste titta upp, se utsikten, framtiden. Följ mina steg så blir allt bra.

/Anna Martinson


.

Idag. Har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra idag. Men, men vi får se. Återkommer senare idag. Och jag vill helt enkelt egentilgen skriva någonting. Men, kan inte just nu. hejdå!

kunde jag gömma mig, i en dröm, glömma mig.

Why must we all conceal, what we are, how we feel,
must there be a secret me, I'm foresd to hied
I won't pretend that I'm someone else, for all time

Kunde jag gömma mig. I en dröm. Glömma mig
spegel ber dig visa nu, visa vem jag är.
Spegel ber dig visa nu, visa vem jag är.


Can you here my call?

Forever!

              .The greates thing you'll ever learn, Is just to love and to be loved in return.


Ida


Älskar dig, Älskar dig, Älskar dig.

Pratade i 1 och en halv timma idag
Bästa timmarna på länge!

Looking for angels

Going trough this life, looking for angels,
people passing by, looking for angels
walking down the street, looking for angels
everyone I meet, looking for angels

Jag tror att den här texten talar helt och hållet sanning. Jag kan mest tala för mig själv, och liknande, men jag tror att många håller med mig om det hela. Jag letar efter änglar hela tiden. Jag vill hitta de där människorna som är så som jag en gång hört att med människor ska vara. Jag vet att jag själv inte är en sådan ängel, men jag letar efter dem. Jag letar efter den där perfekta människan, som aldrig skulle kunna såra mig. Men det är just det, jag letar inte efter en människa när jag letar efter perfektion, då letar jag efter änglar. Änglar kan vara perfekta, änglar kan passa perfekt i hop med dig, änglar kan alltid finnas där för dig. Och visst kan det finnas änglar omkring oss, men det är inte dem vi söker oss till. Vi söker oss till människorna och föreställer oss att de ska vara änglar. Och om de inte beter sig så som vi vill, så blir vi besvikna och ledsna och ser genast mer och mer fel på personen. Så letandet efter änglar går nog inget vidare för någon av oss, eller var säger ni?

Men vi är inte änglar. vi människor kan inte vara perfekta. Det är bara att tacka och ta emot. Alla gör vi fel någon gång. Om jag någonsin träffar en person som säger att den aldrig någonsin gör fel så gör den personen fel i att bara säga den meningen. För genom att säga den mening får han andra att se ned på sig själva och det kallas inte perfekt. Men om vi då letar efter änglar i människor, och vi inte kan hitta det. Hur ska vi då göra. Hur ska vi bli nöjda. vi behöver ha medmänniskor som vi litar på, och som vi känner oss trygga med. Men måste de verkligen vara änglar för att vi ska kunna känna så?

Ett uppdrag som jag tror att vi har som människor är att så mycket som möjligt likna änglar och likna änglarnas skapare nämligen Gud. jag tror det är vår mening att vi ska försöka hitta någon sorts väg till att efterlikna perfektionen. Och för att vi ska göra det, för att vi själva ska vara mer som änglar, måste vi acceptera att det är människor vi talar om. inte änglar. Det är människor som har lika svårt som vi har med att hitta någon ängel. Men där måste ju vi agera änglar. Vi måste agera med den lilla perfektion vi kan komma åt. Vi har möjlighet att förlåta. Vi har möjlighet att inte såra, vi har möjlighet att alltid finnas där. Inte för att vi kan lyckas med att alltid göra så. Det skulle bli otroligt svårt. Men om du någonsin förlåtit en person, så kan du hoppas att den förlåter dig. Om du någonsin har funnits där för en person, så kan du hoppas att den ska finnas där för dig. Och om du någonsin sårat en person, så vet du hur det kändes för den, den stund du själv blir sårad. Du måste hitta en balans. hur ska vi gå runt i livet. letandes efter änglar, om vi själva inte ens lever upp till någonting som vi letar efter. Vi kan inte bara hoppas att någon ska dyka upp som kan vara din vän i flera år, utan du ska ändra på dig.

 Älska din nästa som dig själv. Jag vet att citatet kanske låter lite lamt men det är var allt handlar om. Hur vill du bli älskad, hur vill du bli sedd? Älska andra människor på det sättet, se andra människor på det sättet! Alla letar vi efter änglar. Men det vi hittar är människor. Och i de relationerna får vi växa. vi blir sårade, vi blir svikna, vi sårar, vi sviker. Men vi får även ta del av att bli förlåten, att förlåta, att bli sedd, att se, att bli älskad och att älska.

The greates thing you'll ever learn,
is just to love, and be loved in return.


Summer in the cityEtt förslag till design, vad tycks??


Godermorgon, säger jag precis innan jag inser att klockan faktiskt är halv elva. Personligen är det inte min riktig vakna tid, jag brukar gå upp runt nio, men jag anar att flera av er inte har gått upp ännu så det spelar ingen roll vad jag säger egentligen. Igår så skedde själva överflytten av alla grejerna i våra rum. Min bror har haft ett rum på 15 Kvadratmeter, och jag har haft ett på 7. så när vi flyttade över grejerna kan ni ju ana att min brors rum just nu ser ut som en lagerlokal och jag har all plats i världen, för alla mina saker. Det ska bli jätteroligt att få in alla grejer på sin plats och verkligen flytta in. Jag älskar att flytta in i ett nytt rum, dock så bodde jag i det här rummet för cirka 3 år sen men jag har aldrig fått bo själv i ett sådant stort rum. Men jag tror jag kommer trivas. Jag kommer ha en bäddad extra säng hela tiden i mitt rum, så mina vänner är mycket välkomna att bo hos mig :)

Ärligt talat så är jag riktigt trött, men äsch, jag kan inte skriva något medan jag ser på vänner, Min syster har köpt hela boxen, det är anledningen till att jag ser så mycket på det de senaste dagarna.


regn, solsken

Så jag skulle iväg med familjen till kaggeholm och då började det riktigt spöregna! Men det var ändå fint. Vi gick en bit, och då blev vi dygnsura och sedan gick vi tillbaka. Återvända hemåt och fixade lite nya, torra kläder och sedan åkte vi till Drottningholm där det var strålande sol! Härligt!!


Måla, hela dagen, måla hela natten, måla hela dagen, skrämma slag på halva stan

Idag ska jag....måla :) Dock är jag just nu riktigt trött, sov nästan ingenting alls i natt eftersom jag var trött och sånt. Men, men tydligne blir dagen som målare lite lugnare än de andra. Nåja, nu ska jag göra något annat


Tar ut en stock som stått i min brors rum i typ två år.

Time for painting :)

Love and live and sing

Hej. Jag har egentligen inte en enda ide om vad jag ska skriva, men jag är skrivsugen. Jag har funderat mycket på min blogg, inte om jag ska avsluta den men snarare att utveckla den. Ikväll ska jag diskutera med min bästa vän om att kanske starta en blogg tillsammans :) Haha, okej, eftersom jag ser på vänner kommer det ingenting utifrån detta heller : Här är en alternativ design? Vilken tycker ni är snyggast?


And we'll meet againJag har saknat dig, du vet det va? Det finns bara en enda person som ringer en och säger, jag kommer till dig om fem min, kom ut! jag blev hur glad som helst, och ÄNTLIGEN fick vi prata. Det är bara det att när man inte setts på cirka två månader så bubblar man av information om ens sommar och allt att nästan ingenting kommer ut. Visserligen gick vi inte tysta någonting alls. men nu när jag kom hem kom jag hela tiden på massvis med grejer som vi glömt. Så jag ska lätt prata i telefon med dig ikväll! Men ärligt talat så var det hur fint som helst att bara umgås med dig Agnes och jag har verkligen saknat dig! Älskar dig! och föresten. jag kommer INTE låta oss glida ifrån varandra. Du kan springa men jag kommer jaga dig. Okej, nu ljög jag men jag kommer be dig att inte springa OM du springer så låter jag dig gå, Men jag hoppas att du inte pringer!


.som ni vet.

Like you could know me,
I have'nt told you a thing
You can't trust me
Cause you don't know me
stop trying to make it right
your fault it went wrong
so why should I pay
that's your work

Saknar dig,
saknar dig,
dig som gav mig tur
dig som gav mig lycka
saknar dig
saknar dig
du som tycker om mig
du som jag ger lycka
Saknar dig
Saknar dig
Älskar dig

Älskar dikter, och älskar att läsa dikter, allt det som det förmedlar, alla saker.

Älskar er


Jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er!

Är så trött på att inte få umgås med dessa flickor. För de är mina andra hälfter. Jag klarar mig inte utan dem! Åh, de är de bästa som finns och snart klarar jag det inte längre. Vill se er!

Älskar er.


Flytten artar sig.

Jag är hemma. Och jag är sjuk. Usch, usch, usch, vad jag ogillar att vara sjuk. Men det är en tröst att jag har något att göra hemma. Jag kan hålla på med mitt rum. Det känns hur konstigt som helst att vara i mitt rum när allting som egentligen är mitt ligger nere i lådor. I dag ska jag tömma ut min broders rum och börja måla det rummet vitt. Idag kommer min tapetbård som jag stor diggar. Seriöst den är så vacker och det är typ inga som har sett den någonstans. Mitt rum kommer bli lite gammeldags. Jag kommer ha en kristallkrona som lampa, en korgstol, och vitlaserade möbler. Men jag tror det blir mycket fint.

Men lite ansträngande är det att packa, och packa, och packa. Men har slängt cirka 6 kassar med grejer som egentlgen är helt onödigt att ha!!! Så det känns riktigt gött att ha gjort den typen av rensning. Ska göra samma sak med kläder och sedan skänka till den nya Second handen. Det länns riktigt skönt att rensa, ett tips till alla er som kanske är lite liknande mig och bara låtar saker ligga hela tiden. Aja, det som är mest störande är att jag är sjuk, för då får jag inte träffa min fina vänner!!! Sämst!!


Alla mina saker i lådor...konstigt nog.


Yey, hem igen!!!

Idag gäller det. Väskorna är packade, och resten av familjen ska precis iväg på morgondopp! Jag är fortfarande hostig och hes så inget bad för mig, vill verkligen bli frisk. Iallafall, så ska vi nu städa ut detta hus vilket beräknas ta cirka fyra timmar. Sedan ska vi äta lunch, och åka några ärenden, så runt tre fyra hoppas jag att vi kommer iväg. Det tar cirka 6 timmar upp, och vi stannar alltid en timme hos farmor så runt tio, elva dyker jag upp på senapsvägen! Åh, jag bubblar av lycka över det. Inser ni hur mycket jag älskar den där ön som jag egentligen ogilalr starkt men som jag just nu bara saknar så mkt? Aja, ha det bäst, see ya tonight!

LÄS och ta till DIG

Sitting there beautiful, staring at the sky
fairytales and princes
Candyfloss and butterflies
Glossy lips, hands on hips, glitter in her eyes
twirling to the music,
momma's heels are way to high

She's so beautiful, She's so beautiful
She's so beautiful, and nothing can take it away
She's so beautiful, She's so beautiful,
she's so beautiful, her maker, he made her that way

Rivers of messages, wash away her path
picture perfect poses,
Telling her she's not enough
skip a meal, no big deal, drops another size
forget about the princess
Momma's heels don't satisfy

She's so beautiful, She's so beautiful,
She's so beautiful, and nothing can take it away
She's so beautiful, she's so beautiful,
she's so beautiful, her maker, he made her that way

Sen kommer en fortsättning, men har inte fått tag på den. Iallafall så är detta en låt av blush, och jag tycker att det är en av de bästa texter i världen!

.......................................................................................................................

This is how it work,
you laugh until you cry
you cry until you laugh

En dag, en sång, en gång

Okej, riktigt trött och hes. Så nu gåre jag.
happy times of my life.


Träkvista

 Aldrig mer är vi där.
 Aldrig mer går vi tvärs över fotbollsplanen in i den orangegula byggnaden.
 Aldrig mer skyndar vi oss till matsalen för att få komma först till maten.
 Aldrig mer sitter vi där i korridoren och väntar på lektionen.
 Aldrig mer sitter vi i cafet och tittar på barnprogram på TV:n.
 Aldrig mer sitter vi i Erskinsalen på Nobel.
 Aldrig mer står vi i Ekerö kyrka och sjunger den blomstertid nu kommer.
 Aldrig mer har vi svårt att hålla oss vakna på Jannes lektioner.
 Aldrig mer får vi se Anna så där förvirrad som hon var ibland.
 Aldrig mer får vi spela upp en teaterpjäs för Mia.
 Aldrig mer får vi spela King ute på skolgården på en rast.
 Aldrig mer har killarna tävling till fotbollsmålet.
 Aldrig mer sitter vi tjejer ute på bänken och solar oss.
 Aldrig mer går vi hem efter att ha kramat om varandra.
 Aldrig mer har vi snöbollskrig på kullen.
 Aldrig mer spelar vi brännboll på ängen.
 Aldrig mer har vi Luciatåg i gympasalen.
 Aldrig mer. Aldrig mer. Aldrig mer.
Aldrig mer sitter jag och väntar på att Agnes ska komma in genom dörren
Aldrig mer ringer jag Ida för att hon ska vakna
Aldrig mer får jag sms om vilken läxa vi har
Aldrig mer har jag sällskap med Jesper, eller Malin till skolan
Aldrig mer får jag ha kör med mamma
Aldrig mer får jag vara där som elev.
Aldrig mer.

Men föralltid finns det i mitt hjärta.


Rädsla.

Mod Är inte att inte vara rädd, det är att vara rädd men att gå emot rädslan.

Jag är en av de räddaste personer jag känner. Och en av de fegaste också. För jag vågar inte säga att jag ska lyckas med det jag vill. Men jag vågar säga att jag ska försöka. Det kanske gör mig lite mindre feg men dock inte mindre rädd. Rädd och feg kanske inte riktigt hör ihop med varandra. Det visar ju citatet ovan. Jag har alltid tyckt att feg var en mycket större förolämpning än rädd. Om någon sa att jag var feg så har jag alltid massvis med argument till att jag inte är det. men när det kommer till rädsla så kan jag inte motbevisa det. För jag är rädd. Jag är ofta rädd och ofta mycket rädd! Men just som det står i citatet så hör rädsla och feghet inte riktigt ihop. Det är rädsla och mod som hör ihop. Feghet är modets motsatts. Om du vänder på citatet slut så kan du få fram en formel för även hur feghet är:

Feghet är inte bara att vara rädd, det är att vara rädd och att låta rädslan ta över.

Så vilket av citaten vill man egentligen tillhöra. kanske tycker man att citat två känns lite lugnare. Då får du ju göra exakt så som du själv känner. Men ärligt talat, har du aldrig varit rädd för något som du verkligen verkligen vill? Som ni vet så har jag ju verkligen varit det. Jag är rädd för min egen dröm. Vad är det för dröm då! Men jag tror att de flesta är smått rädda för sina drömmar och sin framtid. Men ska det då göra att du väljer det absolut säkraste alternativet, det som är närmaste mor och far, eller det som helt enkelt garanterar en säker framtid. Skulle du verkligen vilja ge upp din dröm för en säker framtid? Fram tills den 15 april stod jag i ett val att antingen välja den säkra framtiden. Den säkra framtiden på Viktor Rydbergs Nv/Nv. Eller den där osäkra drömmen på en estetskola. Och jag valde. Jag valde det osäkra. Men inte att jag inte var rädd. Jag var helt sjukt rädd och är det fortfarande. Men jag var inte feg. Det kan jag säga utan att känna att jag far med osanning.

Jag tror att vi alla kan vända sina behov efter sin feghet. Du vet när du har insett att du är rädd för att tillexempel inte lyckas med att vara hockey proffs, så tror jag att du då kan ändra ditt tanke sätt till att du insett att du kanske helt enkelt inte är gjord för att vara det. Alltså att du styr dina tankar, dina drömmar efter din rädsla. Det är just det som inte får hända! Låt inte rädslan ta överhand! Om jag låtit rädslan ta överhand över mitt liv hade alla bästa saker som hänt i mitt liv, aldrig någonsin hänt. Om rädslan fått bestämma hade jag inte haft min allra bästa vän inte varit det hon är idag. Jag hade aldrig åkt upp på mitt konfaläger och träffat de underbara människor jag träffade och inte heller hade jag träffat Gud på det sätt jag gjorde då!

Så låt inte rädslan ta överhand. Det gör inget om du är rädd. Men Kämpa emot rädslan med det mod du vet finns inom dig!

Livet blev lätt igen.

Hej., Min hals gör inte ont längre till min förtjusning. Och imorgon. Imorgon kommer jag hem!!! Åh, kan inte fatta att jag faktiskt kommer hem. Visst, jag bor där året om men HALLÅ! Jag längtar som en galning!!!

Kom fram till att ni kanske inte riktigt vet att jag kommer gå på Rytmus, okej, ni vet det säkert. Men iallafall så vill jag bara meddela att jag är sjukt glad att jag ska gå just där!!


Ni.

För cirka ett år sedan så hade jag den största turen någonsin att åka upp på Transtrands fjällgårds konfirmand läger. Jag var nervös och funderade fram tills dagen innan på att inte åka. som tur var så åkte jag och jag upplevde de bästa tre veckorna. Iallafall så fick jag extremt många vänner men fyra av dem blev mina riktigt närmaste. Tre av dem hade jag förmånen att få ha hos mig i ett dygn, och jag fick visa dem mitt landställe. De flickorna är fantastiskt fina och ag kan prata så extremt bra med dem! Tack!


                                                                 *Jag Älskar Er*


nej, inget nytt.

Så. Jag är rädd. Är det så konstigt? Jag ska gå på en skola där i stort sett alla har exakt samma dröm som jag...Så vad ska jag göra? Just nu är allt jag försöker fockusera på att bara inte tänka på det. Att istället tänka på allt posivit som kommer hända, jag kommer hem till stockholm i övermorgon, jag får träffa mina vänner igen, och jag får renovera mitt rum! Det kommer bli sjukt roligt känner jag verkligen!!!

Haha, tappar alltid suget när jag ska försöka skriva något. Men jag kommer strax kunna skriva något vettigt igen. Tror jag iallafall. Jag är inte ledsen, och inte glad heller. Men, aja, jag är mycket glad i att ha en blogg verkligen, och nu så ska jag ägna mig lite åt Lotta på Liseberg!


Vet du vem jag är?

Du.

Hej :) Eh, har fortfarande inget vettigt att skriva men en dikt kan jag kanske trots allt åstakomma!

Saknaden efter dig var knapp
när du gått ifrån mig
jag förstod det inte då
att jag aldrig mer skulle se dig
att du inte skulle finnas där
i fortsättningen av mitt liv
att du inte skulle se
alla avgörande stora kliv
Saknaden efter dig blir större och större
för var dag och år som går
och jag blir ledsen över något
som leder till ett oläkt sår

jag kommer för alltid sakna dig
den kommer inte tyna bort
men jag kommer kunna leva med den
tills vi ses, inom kort

Halsen...Varför??

Okej. Med en hals som jag just nu önskar att jag inte ägde och med ett huvud som har dunkat konstant i två dygn nu så ska jag försöka skriva någonting vettigt. Suck, vet inte om jag kommer kunna göra något vettigt av detta inlägg, huvudet är lite för smachat, men, men. Hoppas att ni alla har det bra :D

Rytmus day 1

Jag går in i ett klassrum., alla verkar vara ganska vanliga som sitter där. Några snälla tjejer några trevliga killar. Så går läraren fram och säger: Nu ska vi prata lite om ackordföljder. Kan någon komm fram och skriva en ackord följd i cissmoll tack!" alla elever räcker upp händerna förutom jag och jag sser hur alla börjar anteckna i sina block. Själv har jag inte en aning om svaret. Så går vi vidare tll nästa lektion som gäller musikskrivandet och lärarens fråga denna gång lyder: "Okej, jag vet att många av er redan släppt flera skivor men låt de andra få en chans att spela in låtar nu". Så då får jag gå fram och sätta mig vid micken och ska spela en av mina låtar. Men redan vid första tonen som jag tar börjar någon fnissa och det slutar med att jag springer ut ur klassrummet och tänker: Här kan jag inte gå tre år till.

Jag går in i ett klassrum och möts av en udda lukt. Vid dörren står en kille som röker och vid ett bord sitter några tjejer i långkjol med tuppkam och rosa hår. en kille sitter med hela armen full av tatueringar och en tjej med hela ansiktet piercat. jag tänker att utseendet inte spelar roll och sätter mig brevid tatuerade killen. Sen när vi ska spela våra låtar för varandra har alla andra rocklåtar medan jag kommer med mina lugna melodier. alla tittar lite udda på mig och fortsätter sedan med sitt eget. När det äntligen blir en teoretisk lektion så tar jag lugnt uppp mina böcker och börjar lyssna på läraren. men efter ett tag märker jag att ingen annan lyssnar, Någon sitter och spelar kort. en sitter och blåser stora tuggummibubblor och en har musik på i lurarna. Några längst bak har ett helt eget samtal. Jag blir en smula förskräckt och frågar tjejen som sitter brevid varför de inte pluggar. hon börjar storskratta och ropar till de andra: Hörrni, den här tjejen pluggar på riktigt. Alla i rummet börjar skratta och jag springer ut tänkandes: Här kan jag inte gå tre år till.

Jag går in i ett klassrum. Ser tjejen som sökte samtidigt som mig och hon ler mot mig. Jag sätter mig brevid henne och vi hälsar. en snygg kille kommer och sätter sig brevid och hälsar han också. Läraren kommer in och ber oss alla att presentera oss själva. Enkla presentationer äger rum och det verkar som om alla ägnar sig åt alla möjliga saker. Så börjar läraren prata om att vi ska spela upp våra egna låtar för varandra och tjejen brevid mig börjar. Hon sätter sig vid ett av pianona och börjar spela. Det är en fin låt hon spelar men inte alls i samma stil som mina. Så ska en kille spela gitarr och samma sak där. En fin låt men så olika min stil som det går, men samtidigt så olik den andra tjejens stil som det går också. Så ska jag spela upp mina låtar och jag spelar en av mina gitarr låtar. Alla ler och klappar i händerna när jag är klar så som de gjort på alla andras låtar också. Och så går det vidare till nästa. När vi sitter på sam lektionen tar de flesta upp skolböcker och vissa lyssnar lika intensivt som jag medan andra är lite nonchalanta. Efter skolan har jag sällskap med en av tjejerna en bit och vi hinner lära känna varandra lite. Så kommer Agnes på och hon frågar hur jag haft det. Jag svarar: de här kommer bli de tre bästa åren av mitt liv!

Bara tre av alla de exempel som jag kan komma på. Usch, bävar verkligen för första skoldagen...

Converse in my <3


Converse.

Love it.

Det blev en dag på stranden.Så fantastiskt skönt med lite strandkänsla igen. Okej, trött på landet men inte på havet. Never att jag blir trött på mitt underbara hav. Kom på att jag inte visat mycket bilder från mitt hav så här kommer några. titta och njut.


Fötter i sand.

Hav.

The beach.

The big brother.

That's life.

uppdates

Senaste nytt från Anna Sofia Margareta:

KOM HEM
Stilla satt jag där, försökte lyssna, 
men ensamheten tär, när det är så
men så plötsligt fanns det där,
rösten som sa

Kom hem, jag har väntat länge nu,
jag har saknat dig¨
och du har saknat mig
Kom hem, jag vill visa livet nu
visa dig sanningen, om du vill se den
så kom hem

Den tanken kom snabbt, försvann lika fort
och jag var tillbaka i min ensamhet,
men när jag som mest behöver
så hör jag det omigen

kom hem...

återigen måste jag få be
återigen måste jag få höra
återigen måste jag känna och se
vad du har att ge

Kom hem...

FIGHTING FOR YOU!

when your down, and lifes is bad,
a door chloses, and no window opens
remeber what you learnd before
when the world was calm and still
that trough the tuff times
someone's fighting for you

When you've walked a long time
on a road without an end, life's bad
But still you might hear in the wind
a call after you and a slowly remembering
a silent voice saying: Someone's fighting for you

I've been there to, so many times,
I'm still there often, trying to make things right
and I've tried to fight for myself
but in the end, I have to remember
Someone's fighting for me.

Cause it's love

Love, it's a hard game to play,
it's not easy to save,
you can loose more than you gave
Love, it's trick or treat,
it's lucky or loose
and you can easily be used

Cause it's love, yeah it's love
cause it's loooveee

Love, it's a wonderful thing
you have no idea what it could bring
It's magical
Love, It makes you feel joy
it makes you feel good
it's magical

Cause it's love, yeah it's love
cause it's looovveeWhat a beautiful DAY!Hejsan hejsan. Ojojoj, vad trött jag är. Riktigt trött. men, men. Igår så var jag runt lite på kullaberg och sådär. det hela startade med att vi skulle åka till ett konstverk som ligger på kullaberg. Jag tror att det hette nimis. Iallafall så var det verkligen finfint, och det var hur coolt som helst. har typ aldrig sett något liknande. En kille hade helt enkelt byggt upp värsta byggnaden av bara drivved. Så otroligt coolt. Det var som den största klätterparken som jag någonsin sett. Det var hur roligt som helst och där klättrade jag omkring med pappa och kalle en riktigt bra stund.

Efter det skulle vi till Höganäs. har ni någon aning om vad det är? Det är en otroligt stor porslins/keramik affär. Helt galet egentligen och jag vägrar oftast att åka dit men denna gången gick jag faktiskt med på att åka dit. När vi var där så ringde min fader till "märkes outlet". I den affären hittade jag nämligen min converse väska, men den var slut i båstad. men nu visade det sig att den fanns i malmö... Det är bara det att malmö ligger cirka 1 och en halv timma från mitt landställe. Men se så fick jag det tillslut trots allt. Så vi åkte. Affären stängde klockan sju och vi kom dit exakt 18.59. men det var så värt det. så otroligt värt det. En mörkblå converse väska med vita kanter. Fy vad snyggt. Och för halva priset.!!! Så det var min finfina dag! En verkligen finfin dag :D Med en finfin väska!

KramVi tre påväg ner. tro mig ditvägen var mycket lättare än hemvägen...


Coolt va?

Jag, pappa och Kalle sittandes vid Kullens fyr.

Kram kram

Skrivandets gåva.

Har egentligen ingen som helst aning om det är någon som läser min blogg. eftersom ingen kommenterar :P Men jag bryr mig ärligt talat inte så mycket om det. Jag trivs riktigt bra med att få skriva det är ju därför jag gör det. För några dagar sedan skrev jag denna text:

"Jag älskar att skriva, älskar att få uttrycka mina alldeles egna ord i skrift. Det länns som om livet flödar på bättre när man får ner det på pränt. Jag älskar att läsa, läsa helt olika slags texter. Mest av allt gillar jag något som berättar. Det spelar ingen roll vad det handlar om mest bara att jag vill höra någonting. Vill höra om något, vill få del av någon annans minnen, bilder och liknande. Iallafall så skriver jag för min skull och för mig själv. Ingen annans. det är jag som vill skriva för att ha minnena kvar på pränt och för att ha något att återvända till. "

Kallt!

Godermorgon finfina människor :D

kommer tillbaka senare idag, morgondopp i torekov gäller :D


Prinsessananna direkt efter ett dopp i cirka 14 grader kallt vatten :)

VÅGA

Ibland blir jag glad. Ibland blir jag riktigt riktigt glad. Ibland blir jag sådär glad att det bara bubblar i magen på mig och jag vill dansa runt. Det udda är att jag kan bli så där glad för små, små saker. Idag fick jag ett brev, ni vet ett sådant där vanligt brev, i vitt kuvert. Men innuti låg ett riktigt fint kort från min storasyster. Den äldsta ifall att någon undrar. Iallafall så var det ett fint brev och hon berättade lite om sitt liv där uppe på transtrand. Men det viktigaste i hela det brevet gällde den present som följde med brevet. en liten berlock där det stod: "Våga". Okej, nu kanske ni tänker att det var väl inte så viktigt men den där uppmaningen har jag väntat på att få höra från någon annan hela den här våren. Hela 2010 har jag väntat och väntat på det. Att någon ska säga VÅGA! Våga, Anna, bara våga. Visserligen har jag vågat så att säga men jag har ändå varit rädd, för att det varit jag själv som sagt våga till mig själv och riktigt så fungerar det inte... Hela min vår har gått ut på att våga. Att ta en massa steg och att släppa taget. Varenda gång när jag tagit ett steg har jag vänt mig tillbaka och sagt att jag vågar inte. Men ändå har jag tagit steget. Jag tog steget ändå. Men fortfarande säger jag till mig själv att jag inte har modet, att jag inte har möjligheten att jag inte vågar. Okej, hur många av er har extremt svåra drömmar att uppnå? Nu menar jag inte ungefär som att bli advokat och grejer utan ungefär drömmar som en på miljonen slår in? Ifall att ni har en sådan dröm, så förstår du exakt hur jag känner. För jag drömmer om något som cirka en miljon andra tjejer drömmer om. Och jag våndas över att alla andra har exakt samma dröm. Att ta chansen och att våga. Att ta steget och lita på Gud, att veta att han håller koll. Om jag var bombis på att han faktiskt höll koll på mig och att han verkligen ville att jag skulle gå på rytmus, då skulle jag definitivt gå där utan en uns tvekan. Nu är det bara det att jag inte är helt bombis på det. För jag vet inte riktigt vart Gud vill att jag ska vara just nu. Men det är just det. Om det finns en stor säkerhet i det hela handlar det inte om att våga. Då gäller det bara att lita på faktan. Men utan säkerheten kommer det återigen till mod. Modet som jag själv inte riktigt tycker att jag erhåller. Men det var just det. Om min syster inte trodde att jag skulle klara av det, att jag ine hade modet, att jag inte skulle våga. Då skulle hon aldrig uppuntra mig till det. Men hon tror på det, hon tror att jag vågar, hon tror att jag kan klara av det bara jag vågar. Och det är allt jag behöver, allt jag behöver veta. Den där berlocken ska jag ha på mig varje dag i tre år nu. Tillsammans med mitt kors och lite andra grejer så ska det få följa med mig vart jag än går. För det betyder så mycket. VÅGA! "mod är inte brist på fruktan, det är insikten att veta att någonting annat är större än fruktan" VÅGA!

Nu drar vi igång :D

Hej där. Nu är Augusti här och jag kommer bara blogga mer och mer för var dag som går. Dock har jag fortfarande en vecka ´till att stå ut här nere i skåne. Det är inte så mycket att stå ut med men jag längtar galet mycket efter stockholm och människorna där. En liten tröst är att veta att bästisen inte kommer vara hemma heller. Ni får ursäkta tönt ordet "bästis" men hon är det, och det var ett tag sedan jag hade en bästis:P Jag kommer inte lägga ut många bilder på bloggen eftersom ni kan kolla facebook, men kolla ni, så får ni en liten blick av min sommar. har ett album som heter "summer 2010" som fylls på med bilder under dagarna som istort sett visar upp hela min sommar :D Härligt va?? Nåväl, hur har ni det då? Jag är lite trött på att bråka med vissa människor så jag struntar i det nu. jag saknar mig Ida och min agnes men om en vecka smäller det allt. Vet att jag kunnat komma hem tidigare men hallå, vet ni hur mkt det kostar med en tåg biljett härifrån till stockholm? Typ 600 spänn, så INTE värt det. Istället kan man åka i lugn och ro upp till stockholm i bil. helt GRATIS!! Nåväl, jag ska faktiskt ta en paus i skrivandet nu, återkommer senare ikväll, nice va? Prinsessananna is back. Åh, har saknar det sjukt mycket men nu gäller det :D Kram

Förlåt.

Förlåt för att vissa tog illa upp av förra inlägget. Förlåt för att jag inte kommer till frizon...förlåt för allt!

RSS 2.0