Ett faktum som är värt att leva för:

LIVET ÄR VÄRT ATT LEVA!!!
En dag så kommer jag möta den störst prövninge i mitt liv
en dag så kommer jag gå igenom så otroligt mycket
men inte just nu
så varför leva i framtiden och i rädslan

Vi har sådan tur
vi som bor i sverige med så mycket bra!
vi har vatten som vi inte blir sjuka av när vi dricker
Vi måste lära oss att vara nöjda
inte leta efter mer
och inte alltid sukta efter lycka
för lycka har inte med omständigheterna att göra
utan med vårt sinne

TÄNK PÅ DET!


Haha, lycka och annat

En fantastik gudtjänst idag... Pratades mycket om lycka och vad det var... Ungefär samma som cirkulerar i mitt huvud altså. Men just nu måste jag prata om några andra saker. Först och främst:

Jag har sån panik! Jag kommer ju aldrig komma in på Viktor rydbergs sång linje! Jag är inte alls tillräckligt duktig på att sjunga...så hur ska jag då ta mig in på de åtta tjejsång platserna som finns?? Men jag lever tillsammans med det bibelord jag hittade igår:
"lägg allt du gör i herrens hand så kommer dina planer att lyckas"
Ordspråksboken 16:3

Åh, vad jag hoppas att det stämmer!

Sen så, om ni inte har märkt det på mina blogg inlägg...Är jag rädd att jag börjar bli kär...SUCK!!! Jag pallar det verkligen inte. Och jag vet inte ens varför jag är kär i killen. Det är något speciellt med honom bara som inte går att förklara... För att citera säkert som verkligen är grymt bra låtskrivare:

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig
någongång måste du bli själv, och jag väntar på dig
jag bidar tiden och det kommer ta tid
jag har inte sagt något än men jag väntar, väntar

Du är inte så fin men det är något med dig
som att komma hem första gången ja du sa hej


det är så logiskt alla fattar utom du, men du har inte en aning
att jag tänker på dig precis just nu.

Är det fel att vara rädd för att bli kär?? Men jag är verkligen rädd! Rädd för att såra hjärtat men även att låta hjärtat gro. För det verkar så otroligt sårbart... Men vad vet jag. Jag har inte den bästa erfarenheten av något av det. Så vad ska jag kunna säga?? En dag ska jag hitta den perfekta killen, vilken jag just nu tror mig ha framför mig...Men om han inte är det då. Vad ska jag göra då??

Jag är trött på att bli lämnad bakom!

Någon kommer in i mitt liv,
och sätter sig fast i mitt hjärta
gör sig betydelsefullMen sedan lämnar...


Viktor rydberg: Here I come


Jag hoppas, av hela mitt hjärta, att ni ser en framtida viktor rydbergs flicka framför er!

Igår klockan elva på dagen var jag nära att kollapsa. För jag var så osäker. Jag skrev denna dikt i mitt block:
"Jag står och stampar vid ett vägskäl men kommer ingen vart. Mina ben går upp och ner men väljer ingen väg."
Och så var läget! Jag var så otroligt osäker för jag visste inte vad jag ville. Skulle jag bli natur, sam eller estet flicka?? Jág blev bara mer och mer fundersam. Det hjälpte ingenting att grubbla det kan jag garantera er! Men jag började bli förstörd! Jag visste inte längre varken ut eller in.

Men sen...Jag skulle åka på ett öppet hus till Viktor rydberg jarlaplan. Och jag hade nästintill bestämt mig! För odenplan VRG verkade vara riktigt bra och det var väl lika bra att jag gick natur då, så jag kunde bli vad jag ville efter gymnasiet. Det var vad jag trodde ja! Men påväg dit så träffade jag en som jag sjöng med i höstas, och vi började prata om gymnasieval. Hon går trean på kristofferskolan. Vi pratade iallafall mycket och hon förklarade hur ledsen hon var att hon inte valt en estet linje. För hon sa att ho verkligen hade behövt det avbrottet i skolan. Liksom lite estet istället för bara teori, teori, teori. Så med de tankarna fortsatte jag min färd in emot viktorrydberg.

När jag gick av vid rådmansgatan så började tankarna mala igen. "Anna, du kan lika gärna hålla på med musiken på sidan". och visst skulle jag kunna klara det. Men jag VILL ju inte hålla på med musik på sidan. Jag VILL ju verkligen hålla på med musiken för jämnan. Jag vill ägna hela mitt liv åt musiken! Sen så gick jag vidare, upp mot birger jarls gatan. Då bad jag en kort bön. Bara kort och konsivt: "gud, om detta är skolan för mig, gör då så att jag verkligen tycker om allt med den"! och med den bönen steg jag in genom dörrarna till VRG.

Då när jag skulle gå in så såg jag rektorn som skulle hålla i vår rundtur. Åh, vad jag tyckte om henne på direkten! Hon var så trevlig och snäll. Sen eleverna, åh, vad glad jag blev av att se dem. Ni vet det där sättet som du kan gå in på en skola och generalisera alla som står där: "Ja, där står fjortisarna, nördarna, töntarna.." och så vidare. Men där gick det inte! För alla var med varandra! Alla var sig själva. Och det är ju just det som jag och Agnes har letat efter. Jag kanske borde nämna att agnes har samma skola som andra hands val! Men, men, så när jag stod uppe i bildsalen och rektorn pratade om att skolan har 40% av undervisningen på engelska! Det tyckte jag verkade så intressant. För jag älskar verkligen att prata engelska. Så i den stunden beslutade jag: JAG SKA GÅ HÄR!

Och efter det så kom bara det ena positiva efter det andra med skolan! rektorn berättade att skolan inte bjöd på lunch, men til hösten skulle de göra det. Och att skolan till hösten skulle ge alla sina elever en laptop. Jag blev så lycklig! Det var verkligen den perfekta skolan!

så nu sitter jag här, med både glädje och oro. För de tar bara in åtta sångröster per år av tjejer. Så skulle jag komma in?? För jag är ju inte bäst på att sjunga... Nåväl nu så vet ni vad som hänt igår!

Idag ska jag titta på mitt fjärdehands val tror jag: Rytmus ;:D

Vikt och drömmar

Läste precis min vän idas blogg: www.idamariaanderssons.blogg.se LÄS DEN!!

Hon skrev om vikt. Och utseende fixering. Jag är en av de många tjejer som kämpar emot mig själv när det gäller det. Kan se mig i spegeln och fokusera på allt som jag skulle vilja ändra på. Jag har alltid varit en tjej som utåt visat starkt självförtroende men inåt kan mitt självförtroende vara sämst! Jag ser massvis med fel meed mig! Tro mig, jag kan räkna upp minst femton. Samtidit som jag själv ser på mig och tycker jag är tjock kan jag säga till en kompis, "men du är inte tjock, försök inte gå ner". Ibland tror jag att jag borde säga det till mig själv... För jag behöver höra det ifrån mig och ifrån andra! För jag får inte in det i mitt huvud. Det är svårt på morgonen att inte sätta på sig smink när jag känner mig jätte ful..Men jag kämpar för jag tror inte att jag blir vakcrare och finare bara över att jag sätter på ett lager smink utanpå mitt ansikte. För jag vill se mig!

Sen hur jag ska se på andra. det är svårt. För jag är alltid avundsjuk på människor, det känns alltid som om det är några som är lite finare och lite snyggare. Jag tycker inte jag är snygg! Men så många andra har det perfekta utseendet och jag är så avundsjul. Jag omges av fyra vänner i skolan som kan allt. De kan matcha rätt de ser alltid skit fina ut medan jag kommer där.. Det känns jätte konstigt ibland för jag kan verkligen känna mig utanför. Det är inget dessa vänner gör det är bara det att jag inte känner mig lika fin som de!

Det är verklien dags att ändra "den perfekta bilden av utseendet" eftersom att den är helt absurd. Det är ju så mycket finare att vara lite hullig än att vara pinsmal. Det är ju inte alltid så vackert när benen sticker ut...Även om jag vet att det är svårt att göra något åt. Jag ser ofta att jag inte ska se ut så...Och jag vet inte riktigt om jag gör det men jag hoppas inte det. Jag hoppas att jag kommer lära mig bättre hur perfekt jag och alla andra är! För alla är perfekta, alla är så som de ska vara! Det är bara något att inse! Jag är ledsen att det inte kommer några bilder men jag antar att jag känner att det inte är det viktiga på min blogg. Jag ser det mest som ett sätt att ibland fylla ut bloggen. Jag vill hellre att min blogg ska vara till för att läsa. Och jag hoppas ni gillar det jag skriver, även om jag inte skriver för läsarna utan mest för mig.

Jag har en dröm, jag har en sång, den sjunger jag mot hot och tvång...

Jag har verkligen en dröm...Men den drömmen kan du verkligen kalla att sikta emot stjärnorna. För jag är livrädd för att ta chansen...Men så som jag älskar det jag gör! så som jag trivs när jag står på scen...Är det värt det eller är det bara en dröm som jag måste släppa snart?? Snälla säg vad ni tror!Vad tror ni, är jag en framtida sångerska??

Dagnes tips

Har inget vettigt för mig... och jag har verkligen inget vettigt att skriva... Dagens tips:

"släpp dina probelm till gud, han löser dem bäst av alla"

i väntan på maränger :D

satte precis in en plåt sega maränger i ugnen så om jag försvinner ett slag så kan inlägget bli lite rörigt! Idag vill jag skriva om en grej som vi pratade om på so:n...Vet ni hur mycket vi förstör våran jord eller?? det är helt sjukt så vi håller på! Vi konsumerar så onödgit mycket och förstör verkligen fysiskt jorden! Sluta köp kläder, köp second hand eller sy! Då spara du massvis.

Just nu cirkulerar min framtid runt i min skalle. Är otroligt nervös inför det. Vad kommer hända?? Kommer jag lyckas som sångerska? ja, du det kan man verkligen fråga sig.

Ibland undrar jag över människors olika relationer till varandra...vänner, tillsammans, gifta, sambos, kusiner, släkt, syskon, barn, förälder, bekant, det finns verkligen hur många varianter som helst. Men skulle du inte bara kunna sätta in alla i en och samma kategori: människor som betyder något?? För de är väl just de människor som du har en relation till. sen kan ju relationen vara olika stor och viktg men jag tror verkligen att du har en realtion till otroligt många människor. Jag har tillexempel sex bästa vänner och det är bara mina bästa vänner! Sen har jag en hel bunt nära vänner och en hel bunt vänner! För att inte tala om släkt och familj!

Är det dumt att ge upp kärleken?? Jag frågar mig det ungefär varenda minut nu för tiden. Jag är för rädd för dig! Jag vågar inte chansa längre för jag orkar inte bli sårad. Att komma tillbaka efter Jon var inte jätte svårt men just därför vet jag att jag aldrig skulle kunna ta att bli tillsammans med någon och sen göra slut. Då är jag hellre inte tillsammans med den personen! Men är det fel av mig att vara rädd, kankse borde jag kasta mig in i rörelse och bara våga! Jag vet inte men just nu har jag denna låt på hjärnan! Min favorit låt för tillfället:

Jag går telefonen en gång till
vet ju var du finns kan numret utan till
men ska jag våga ringa dig och säga hur det känns
när händerna på nummerskivan bränns
och när jag hör din röst så nära mig
så inser jag med ens hur jag har saknat dig
så mycket som jag vill ha sagt av alla jag tänker på
men det blir bara toma ord ändå

Det regnar här i stockholm idag
du har det säkert bättre än jag
det händer inget särsklit
jag har det ganska bra
men det regnar här i stockholm idag

Vi gav nog aldrig kärleken en chans
så synd att något fint ska bli en kort romans
jag ville tala om för dig att saknaden är svår
och hitta ord som gör att du förstår


Sen en låt som betydde mycket för mig i sexan...

Men mest bara några rader ur den!

"Du tror du vet hur allt ska vara
du vet när allting passar sig
utom när jag ska förklara
hur jag känner mig

du bryr dig inte om mig mera
och det har tagit mig så hårt
du kan väl aldrig acceptera
att någonting är svårt

min AgnesI'll always be there!

<3<3<3


Tankar som cirkulerar i huvudet just nu!

IDag var jag hemma hos min Agnes. VI passar så bra ihop och det är alltid skönt att veta att man har någon där alltid! Vi håller på med värsta hiten, seriöst vad grymt den kommer bli! JAg har ioförsig min egna lilla hit som jag nu tänkte lägga upp texten till! Om ni gillar texten, be om melodin när vi ses. Och snälla ni, kommentera om bloggen och typ vad ni tycker för jag undrar  verkligen?? SKa jag fortsätta blogga??

Well you said we be togheter forever
well you said you would never hurt me
well you said I was the only thing you wanted
well I said you meant a lot
well I said I've given you my heart
well I said don't let us move to fast

Cause now you lo, lo, loved me
you cau, cau, caught me
you li,li,lift me
upon the sky
But then you bro, bro, broke me
you hu, hu, hurt me
you dro, dro, droped me
back on earth

OCh sen en hel del verser till men jag tycker det blev ganska bra faktiskt. Ni får gärna tycka till!

När jag var liten skrev jag bara dikter på rim och usch vad töntiga de var, men jag har upptäckt att det är enda sättet att utvecklas. För när jag var tio så sög jag på att sjunga! Var inte alls duktig, men om jag då hade lag av skulle jag ju inte ha utvecklats och faktiskt blivit rätt så hyfsat duktig. märker det ibland, att jag kan se tillbaka bara ett halvår och känna att jag klarar vissa låtar mycket bättre bara nu! En av de dikter jag skrev när jag var liten var den här:

Kärlek är en svår sak
allt kan krossas med buller och brak
men det kan också vara något fint
både kyssar och romantik

Eh...ja, som sagt VÄLDIGT TÖNTIGA! Men, jag tror nog jag blivit en lite bättre diktare nu, eller var säger ni?

Just nu går kärlek och rädsla hand i hand
Jag är kär i dig
men rädd att inte vinna dig
jag är kär i dig
men rädd att förlora dig
jag är kär i dig
men är rädd att krossa mitt hjärta
jag vill vara med dig
men jag är för rädd för att våga!

ny låt :D

You're the owner of my heart
I can feel you if we're miles apart
You can tell what's right or wrong
thats why i'm giving you my song


Altså, jag vet bara inte vad jag ska kalla vissa inlägg

Altså jag börjar serisöt bli trött på detta. Hade skrivit ett jätte långt inlägg om mina känslor men det försvann!!!

Nåväl, jag skrev om att jag är jag! jag vet att jag inte är den populäraste eller den töntigaste. Jag vet att jag inte alltid klär mig rätt, eller säger rätt saker eller uppför mig rätt. Men jag vet också att jag är ANna! Jag är exakt den perosnen jag gör mig till och jag försöker göra mig till den personen jag vill vara! Jag orkar inte bry mig om vad andra människor tycker om mig! Jag bryr mig inte om några på tunnelbanan tycker jag jag pratar för högt eller om någon tycker att jag blir för uppselt när jag ser kulturamas danslokaler. Jag är den jag är och jag trivs med det. Det finns ingen som kommer få ändra på det!

Jag vill därför hitta en skola där det finns liknande människor som jag. Människor som kommer tycka om mig för den jag är! JAg såg några på kulturrama, det var några som satt och spelade gitarr på sin mattelektion och jag kände verkligen att det vill jag också göra. JAg vill itne längre vara tjejen som sticker ut bara för att jag sitter och sjunger på lektionen utan jag vill kunna sitta och nynna på lektionen och sen höra en av mina vänner längre bak i klassrummet börja nynna en annan stämma! För Så skulle jag trivas. Jag är vekligen jätte trött på att leta. Jag vill bara hitta rätt. Inte bara när det gäller gymnasiet utan helt enkelt livet. Jag är så otroligt trött på att leta, jag ahr letat under varje sak, bakom varje vrå! Men jag hittar inte rätt! Livet är svårt. Det är bara att konstatera. Men samtidigt är det verkligen värt att leva det! Vi har så mycket att se fram emot, så många platser att se och så många upplevelser att uppleva! Jag skulle aldrig kunna tänka mig att skippa livet för jag tror att det finns en mening med att jag vandrar omkring på denna jord just här och just nu!

Jag tror verkligen att vi har ett hjärta uppdelat i små delar. Dessa delar delar vi ut till olika människor som betyder något för oss. Alla kan ha olika stora delar, både pytte små och nästan hela hjärtat. MEn när en person sedan försvinner så lämnar den ett hål. Ett hål som har väldigt svårt att läka!

Nu ska jag sova...Blev lite arg på att skriva om inlägget, men, men

Godnatt<3

Jag vil hitta rätt
trött på att leta
vill hitta rätt
vill bara veta
var jag hör hemma
och vad jag gör här
om det alls spelar roll
om jag är här eller där?

Eh...jag vet inte riktigt var jag står

Jag har ingen att fråga "säg mig vart du står" men jag måste fråga mig själv!

Säg mig var jag står,
säg mig var jag är påväg
säg mig vad jag gör här
för jag hittar inga svar
vet någon var jag står
vet någon var jag är påväg
vet någon vad jag gör här
vet något svar?

Kärlek utan regler,
kärlek med regler
hör de ihop
eller är de helt olika
vet du vem du litar på
vet de vem de litar på
Vet kärlek något alls
eller är det bara en enda stor chansning


Grym och underbar dag!

Grym och underbar dag!

Var på Södra Latin idag och hade riktigt bra trots ensam lunch! Först träffade jag deras sångpedagoger Ove och Anders. De var jätte trevliga! Först var jag med på Ove (den klassiskamusik pedagogen) och lyssnade när hans elever sjöng...Oj, vad grymma de var. Seriöst. Jag suger jämfört med dem! Sen så fick jag äta lunch helt ensam! Fatta pinsamt det var. Jag satt liksom där helt ensam vid ett bord utan några! Och så tog jag typ upp mitt kollege block bara för att se upptagen ut. Men sen, äntligen något riktigt positivt, så fick jag vara med på Anders lektioner. Han är afro sångpedagog, altså pop, rock och musikal. Då fick jag äntligen se att åh, det här vill jag ha! Tjejen som sjöng var duktig men jag fick ändå känslan att "jag kan bli sådär bra"! Och det kändes riktigt härligt. Sen så åh, vad fin skolan var! Det var en riktigt gammeldags mörkröd byggnad och jätte fin. Och eleverna verkade jätte trevliga!

Kärlek...Jag blir alltid så förvirrad av det! Finns det verkligen inga regler i kärlek. Är allt verkligen tillåtet??

//ANNA

....

Okej, håller på att freaka sönder totalt! så sjukt mycket har hänt idag! Men iallafall så är jag så otroligt nervös inför idag. Ska till Södra Latin och gå på den skolan...Tillsammans med sångpedagogerna!

Kärlek x 100

 

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

   __________________________________________

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när han sa, jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"

Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig

________________________________

Dessa två låtar säger mycket om kärlek tycker jag. Både lycklig och olycklig. Ni får verkligen ursäkta om ni tycker jag skriver för mycket om kärlek men det blir bara så! Jag tycker om kärlek och därför skriver jag om det. Men ibland är det klart att jag kan få nog av kärlek!
Igår försökte jag skriva en ny låt...Jag vet inte riktigt hur det gick, men Ida, du ska veta att jag har en låt till dig på lager! Jag kommer inte riktigt ihåg hela texten eftersom jag kom fram till den ungefär klockan ett i går natt! Jag vet bara namnet "leave me and let me live". Tror jag! Men, men den är nog bra ändå, hoppas jag. FÖrsökte komma på en melodi igår också och den tror jag blev bra också. Men samtidigt så är jag rädd att den är för lik alla mina andra låtar. Nåväl jag lär väl bestämma det snart.

Agnes och jag ska ju då hålla i vår andakt på fredag. Och jag tror vi kommer lcykas ganska bra! JAg ska prata och läsa lite och det får vi väl se hur det går. Sen ska vi sjunga lite lovsång också och åh, vad nice det ska bli! Men, men, nu ska jag äta lunch och sedan hittar jag väl på något.

En grym låt av melissa horn!:

Jag hörde alla viska om natten
Dom visste vad som hänt
Det som en gång vart mitt blev nu vårt

Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund.

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen
För länge sen


Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen


Lycka=??

Idag, liksom de flesta dagarna så sitter jag här framför datorn. Viknade precis av mamma och pappa som skulle till en vänfamilj. Eftersom Jossan bara är hemma tills imorgon så tänkte jag att vi kunde spendera lite tid tillsammans. Det jag inte räknade med var att hon skulle plugga ett bra tag! Så nu sitter jag här och är peppad på att skriva nåogt vettigt. Själv tycker jag inte jag skriver så bra, varen texter, eller låttexter men eftersom jag blir uppmuntrad så fortsätter jag!

Lycka är ett otroligt konstigt fenomen. För vad är det? Vissa kan säga att "min lycka är min mobiltelefon", eller "min lycka är min familj". Det varierar ifrån person till person. Men hur identifierar du att du är lycklig. Jag tror att, för min del, jag blir alldeles varm inombords och för stunden, då lyckan pågår, så känns ingenting svårt. Lycka för mig är att vara glad!

Men ett litet till problem! Igår var jag otrolgit glad och uppåt...men var inte helt lycklig. Just eftersom en av mina vänner mådde dåligt. så trots att jag var glad menades det inte att jag var helt lycklig. Hur ska du då beskriva lycka om du inte kan sätta ordet glad efter = tecknet helt enkelt. Kanske kan du ha en gradskala av lycka. Ni vet att vi kan säga: "nu är min lycka fulländad". Kanske är det då vi har 100% lycka? OCh igår när min vän var ledsen kanske jag hade fifty-fifty. Det är hur som helst en ganska svår fråga. För många har sitt helt egna sätt att mäta lycka. På gott och ont!

Om du älskar mig
ska du vilja ha mig som jag är
Om du älskar mig
ska du inte tvinga mig till något
Om du älskr mig
ska du acceptera min värld
Om du älskar mig
så visa det!

P.s Återigen så hämtar jag mina dikter ifrån mitt hjärta men det betyder inte att dikterna går att relatera till mig och händelser i mitt privat liv!

Sol vind och vatten är det bästa som jag vet


Seriöst vad jag LÄNGTAR

Satt precis och tittade igenom lite andra inlägg ifrån förra våren. Jag vill dit! Jag vill verkligen, verkligen ha sommar och vår! Det skulle vara fantastiskt. Ni vet när du bara kan gå ut utan att sätta på sig ytterkläder och bara sätta sig ute i solen!

Längtar<3<3<3

Gott och blandat

Kyrkan ikväll...suck, det var jätte mysigt. Självklart hade jag nog trivts bättre om alla de som jag bryr mig opm mått bra men annars var det så otroligt roligt! Jag blev liksom lycklig av att vara där. Tro det eller ej men det verkar som om 2010 kommer bli mitt bästa år! Det har startat så grymt bra och jag ber sjukt mycket om att det ska bli lika grymt resten av året. Eftersom 2009 redan det var så bra så kanske ni förstår när jag säger att jag tror arr 2010 kan bli bättre. Det är mysigt med så många människor i kyrkan. Iallfall när man känner dem. Alla kan liksom hänga med alla!

Det är faktiskt inte jätte många samlingar som det blir så men där är det verkligen så, Så om du inte går i någon kyrka och bor på ekerö eller i närheten kom dit! Det är verkligen jätte mysigt!

Nästa vecka bär det av till en massvis olika gymnasium! Det ska bli riktigt nice att få vara där! Liksom bara få testa. Ska till södra första dagen och är självklart lite nervös men hallå! De måste ju typ vara snälla emot mig. De kan väl iallafall inte vara dumma,,,eller?

Agnes idag, det var jätte mysigt! Vi satt bara och pratade först, liksom diskuterade, drack te, lyssnade på musik. Det du kan behöva göra ibland med din bästa vän! JAg kommer alltid ha Agnes som en vän till mig, för så mycket vi har gått igenom, så tajta band vi har bundit går inte att helt klippa av, Visst kan vi klippa av några och kanske inte vara riktigt lika nära men vi kommer alltid ha banden där!

Till dig I M A

DU var inte värd mina tårar,

Sometimes it seamed
as if I just dreamed
some times I felt
as if my heart had melt
and sometimes I was shore
until you walked out throw the door

kärlek är vacker och fin
visst, men som jag många gånger nämnt
så finns det en del av kärleken inte många känt
Delen som smärtar en så outhärldigt,
sen blir nästan käleken inte ens härligt
Men den kommer tillbaka det ska du se
för det och för dig ska jag be!


Ni kommer alltid vara mitt "högstadie gäng"


förändring,,,

Imorgon ska jag leda lovsången under andakten...undra hur det går! Borde verkligen inte vara nervös men öndå så är jag det... Det känns ju trots allt lite underligt att sitta tillsammans med mina "ekerö vänner" och sjunga alla mina konfa sånger. JAg vet att jag inte borde tycka så men det blir så utan att jag menar det.

Här kommer en liten bekännelse: Jag hatar förändringar! Även om de ibland leder till något bra så gillar jag dem inte! Mest eftersom de inte verkar gilla mig...fast ibland kanske du inte lägger märke till förändringen om den inte är negativ. Iallafall så vill jag ofast ha det som det alltid har varit. Jag har min rutin på morgonen(gå upp, välja ut kläder, äta fruksot och se på tv) och så vill jag ha det. Jag skulle aldrig trivas med att duscha på morgonen! Fast trots allt kanske jag borde påpeka att jag inte har jätte mycket emot de där små förändringarna. De är de stora som skakar om en som gör skilllnad. Ni vet, i det stadiet när ens jord redan snurrar väldigt för fort så behöver du verkligen inte ett extra varv! Jag gillar inte att se männsikor försändras om det inte är till det bättre. Visst är det fantastiskt om en av mina vänner håller på att bli kristna och så men inte om en person förändras till något dåligt. Något som dne kanske inte velat vara innan. JAg har fått se många sådana föränringar i mitt liv och vill därför be om ursäkt! Förlåt alla ni som jag har inte litat på bara för att jag varit  rädd! Jag är bara så rädd att ni sk förändras för mycket!

Nu ska jag prata med agnes och sen sova:D

Godnatt<3


Förändras

Ibland undrar jag hur massa människor, även jag, förändras så fort. JAg menar, jag är inte samma perosn idag som jag var för cirka ett år sedan. Det är underligt. JAg tror att det har att göra med att vi växer, och ognar i våra personligheter. Även människor som tar på sig masker och döljer sig själva mognar inom sig, men kanske på ett annat plan än vi andra. Jag tror verkligen och hoppas att jag utvecklas till det bättre eftersom jag drömer om en eprson. En person som jag önskar jag skulle vara. Jag önskar jag kunde vara den personen alltid men det funkar inte riktigt så...

Idag, hemma men imorgon bär det av till skolan!

Tänker på alla er som mår dåligt just nu! Ber för er!Detta är inte samma tjej som för ett år sedan skrev varje dag om vad henne och hennes vänner gjorde!

Förändras

Ibland undrar jag hur massa människor, även jag, förändras så fort. JAg menar, jag är inte samma perosn idag som jag var för cirka ett år sedan. Det är underligt. JAg tror att det har att göra med att vi växer, och ognar i våra personligheter. Även människor som tar på sig masker och döljer sig själva mognar inom sig, men kanske på ett annat plan än vi andra. Jag tror verkligen och hoppas att jag utvecklas till det bättre eftersom jag drömer om en eprson. En person som jag önskar jag skulle vara. Jag önskar jag kunde vara den personen alltid men det funkar inte riktigt så...

Idag, hemma men imorgon bär det av till skolan!

Tänker på alla er som mår dåligt just nu! Ber för er!Detta är inte samma tjej som för ett år sedan skrev varje dag om vad henne och hennes vänner gjorde!

hehe, magsjuk:P

Suck... ledsen för inga inlägg, men har varit magsjuk:( Inte kul! Men, men har saknat vänner och blogg, så jag återkommer nu:D Hoppas att alla har hatf ett fantsatiskt lov:D

Foda minnen förblir goda minnen:D

2009 blev ett bra år men jag tror nog att 2010 kommer bli ännu bättre!

Anna Sofia Margareta: vem är du?

Det finns en flicka
djupt inom mig
som vet allt om sig själv
Det finns en flicka
djupt inom mig
som alltid är lycklig
Det finns en flicka
dupt inom mig
som alltid vet vad som är rätt
Det finns en flicka
men ibland tycks hon glömmas bort
och världen tar över
men en dag så kommer det finnas en flicka
som visar hela världen hennes sanna ja!Nog med Ego nu:P


Se på mig

Se på mig

med någon annas ögon

hör på mig

med någon annas öron

tänk på mig

med någon annas tankar

älska mig

med dina egna känslor

Haha, om man bara börjar fundera kan man skriva en hel del!

Tänkte på en sak här om dagen, såg en film med min kusin vid namn: "high school musical 3" och mitt i filmen utbyter två av huvudrollerna en dialog:
- kom, igen grabben, snart kommer vi till UofA och då börjar en helt ny basketmatch!
- Jag vet inte om jag ser mitt liv som en basketmatch längre!

Då så insåg jag, hur ser jag mitt liv? Inte som en basket match iallafall det är så säkert. Men ibland tror jag att jag ser på mitt liv som en musikal. Jag vet att det låter lite udda när jag säger det men ibland så kan jag tänka att åh, vad bra det skulle passat med just denna låt i detta tillfälle i mitt liv! Blir alltid fundersam när det kommer till hur jag ser på livet. Om jag ser detsom ett tillfälle att bara latja och stoja tills man dör och ligger i jorden för evigt( så ser jag det nog inte) eller om jag ser det som en chans att leva så mycket som möjligt till Guds ära och sedan leva en evighet i himmelen. Jag gissar på alternativ 2. Vad tror ni??

Människor blir präglade av varandra, har ni tänkt på det? Att om någon säger så här tycker jag, så är det mycket lättare att bara säga, jag håller med istället för att börja babbla på om att jag själv tycker motsattsen. Jag är präglad av en massa människor. Om de inte funnits hade jag inte varit samma Anna, på gott och ont! Först och främst har min familj spelat stor roll i vem jag är! Och även vad jag vill, och mina prioriteringar. Men mina vänner är också otroligt inberäknade i mitt liv. Även den ytligaste bekantskapen kan påverka en sådan som jag! De har alla en del i mig, en del i mitt hjärta. Och varje gång någon försvinner fylls dens plats med ett tomrum. Efter ett tag, allt mellan en dag till flera år, fylls hålet igen men trots allt finns alltid spåren kvar av dem! SOm jag skrivit innan på bloggen betyder mina vänner alla någonting, eftersom alla mina vänner har något speciellt, den där speciella gnistan som får dem att sticka ut. Jag skulle aldrig kunna säga: De här två vännerna är exakt som varandra! För alla sticker ut för mycket. Alla är unika. Oj, nu låter jag nästan som de på  adventskalendern men jag tror faktiskt det stämmer att alla sticker ut. Alla är planerade och har en framtid utstakad. Hur säker den är kan ju variera men alla har vi ett val. Så jag vill tacka till alla som finns i mitt hjärta och be er att stanna där! Vet inte om jag klarar av att ni försvinner!

Nu till någon som tvivlar på om man har ett fint namn:

"Om alla vore som Jonatan skulle det inte finnas någon ondska"

TÄNK PÅ DET!

ny klänning, men förkyld:(

Ja, en dag med täppt näsa och allt. MEn tur i oturen. Hittade mammas gamla klänning och sydde om den:D Och tjena vilken fin (gratis) klänning man fick!

vill bara påpeka hur mycket musik ha rgjort i mitt liv. JAg kan nog säga att jag lever för musiken. Den kan göra allt med mig. Det är just det som är så bra. Musiken är som min bästa vän. Det finns alltid en låt som förstår. En låt som alltid kan visa att någon har upplevt samma sak som jag. Någon har gått igenom samma sak! Typ om jag har fått hjärtat krossat. Då räcker det helt med att jag lyssnar på håkans "vad jag bryr mig om nu" för att känna mig bättre. För då vet jag att håkan har också gråtit över ett krossat hjärta. Eller när man är fett på och helt lycklig och sätter på "oh boy" med miss li. Samma sak där! Så vad skulle vi göra utan musik. SKulle vi lyssna på någon radio grej som fick oss att må bra??

Jag vet inte men allt jag vet är att musik är viktigt. Så jag vill uppmuntra alla att ta en stund och lyssna på en artist de kanske inte lyssnat på: melissa horn. OCh lyssna på henns låt "kungsholmens natt".LYssna på texten och tänk efter. Det var låten som fick mig att inse. Hur hemska saker som kan hända här i världen.

Men nu så ska jag sova snart. SKola i morgon. Längtar fakiskt:P


sant men förfärligt

hur kan kärlek och hat gå hand i hand,
hur kan sol och regn gå brevid varann,
hur kan man leva när hjärtat brustitt,
och sin livs kärlek tagit livet sitt,
hur kan kärlek och hat gå hand i hand,
hur kan stormen blåsa utanför en lugn hamn,
hur kan död och liv gå hand i hand,
ena stunden levande som blommande säd,¨
andra stunden död som ett visset träd,
hur kan kärlek och hat gå hand i hand,
hur kan några varaq lyckligare än de någonsin var,
när andra inte har någonting kvar....


<3Detta är min Gudbror Gustav och jag:D

Han är så otroligt st!

Saknar er fortfarande

Massa nya bilder kommer strax ligga uppe på fejjan:D Ifrån tranis såklart:D

Vill åka till uppsala någon helg men vet inte när jag har tid. Kanske runt mitten på januari. Sen har ju Leo återträff också och det ska bli grymt.

Önskar att jag slapp känna den tomhet jag känner efter mina transtrandare. Men jag är helt ensam känns dte som utan dem. Jag kan vara med massa människor här hemma men ändå känna mig otroligt ensam bara för att ingen av dem är där. Det spelar ingen roll hur mycket jag var med personen på transtran utan de betyder alla så mycket. De är som en andra familj för mig.

Suck...

Jag är förkyld!!! Åh, vad arg jag är på mig själv!

Jag som skulle träffat agnes idag och gått en promenad. Aja, hellre frökyld än magsjuk. Får väl försöka göra dte bästa av dagen! ska nog kolla lite på gamla filmer. Hoppas verkligen jag blir frisk tills på fredag. Inte för att jag inte vill missa skolan utan för att jag ska hålla i dramat på kvällen. Vilket är viktigt:D Nåväl. Jag tror inte jag orkar skriva så mycket mer idag. Men jag trivs nog ändå.

Kram:D


Klockan: Halv sent Läge: Underbart

Måste bara säga att jag e så ofattbart lycklig!

Vad ska man säga??

Ett nytt år har precis börjat och trots allt har jag inget vidare att komma med. Men det kommer sen:D

EN NYÅRS AFTON BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA!


En stor elog till de fyra som höll i kvälls cafet, Det bästa cafeet ever!!!

Gott Nytt År!

Hello, ledsen för ingen uppdatering på sistone...Det finns olika anldeningar men jag har helt enkelt inte haft tillgänlighet till en dator. I måndag var det meningen att jag skulle till livskraft...men jag åt alldeles för mycket godis kvällen innan så det slutade olyckligt. Men på onsdage kom jag upp iallfall och det var underbart. Att ha fått spendera ett tag med mina fantastiska underbara är helt fantastiskt. Sen åkte min fina bror på sin egna magsjuka så han fick åka hem. Men ingen annan i familjen har blivit sjuk! Så jag fick njuta av en underbar nyårs afton.

Vi hade värsta festen, finklädda och vackra. Sen så hade vi ett underbatr möte. Det bästa jag varit på! Sen gick vi ett fackeltåg till en kkulle och stod tillsammans och kollade på fyrverkerier. Det var fantastiskt! Jätte mysigt. HAr lärt känna lite mer människor. Har äntligen pratat med den omtalade Jonas burström. OCh Jonathan starr är riktigt nice, om en kille är trevlig och rolig blir jag gärna vän med honom. Sne dansade vi ett bra tag. Somnade runt fem...väctes vid åtta så jag är LITE trött. Sen fick man säga hejdå på allla och just nu känner jag mig lite tom inombords. I saknade av mina underbara.

Nyårs löften 2008:

*jag ska Träffa en bra sygg snäll kille
*Jag ska göra mig av med mina finnar
*Jag ska inte snacka ett dugg skit
*Jag tänker behandla mina vänner så som jag själv vill bli behandlad
*Jag ska vara glad även om jag inte får en moppe i femtonårspresent.

Så hur gick det nu då?

Första höll jag faktiskt! Jag har träffat flera underbara killar, men jag kanske syftade på ett annat sätt.

Det andra höll jag; Och åh vad nöjd jag är!

Det tredje: Har jag inte hållit...MEn GUD förlåter ALLT!!

Det fjärde...Ja, eller halft som halft. Bättre än vanligt.

Det femte: ABSOLUT!!!

Och nu till årets nyårslöften:

*Träffa(altså bli tillsammans med) en riktigt bra och fin kille!
*Hålla Jätte bra kontakt med mina konfavänner!
*Spendera tid med gud
*Inte vara så fixerad vid materiella saker
*Göra saker för almännheten

Detta år har innehållit så mycket...Jag vet itne riktigt vad jag ska säga. tack alla ni som bidragit till mitt år. OCh framförallt tack till transtrandare!

RSS 2.0