You got to love life

Hej ni :) Har ni det bra? Jag har det ALLDELES underbart. Livet leker verkligen. Samtidigt som jag stornjuter av sommarlov så tänker jag, på livet, på vänner och reder ut allting som befinnit sig i mitt huvud hela sommaren men som mest bara har fåt lagras där bak i huvudet. Jag har inte haft tid att reflektera alls över någonting. Men nu så har jag tänkt mycket och varit riktigt glad! Fyllde år i söndags och det bar med sig en underbar rosa laptop vilket gjorde mig ruggigt glad. Det är den som jag just nu skriver på. Jag var även på tivoli igår vilket var grymt roligt. Dock är jag inte riktigt så där jätte modig av mig jag vågar inte pka de läskigaste sakerna. Men jag åkte mycket och njöt av att få åka. Det var mysigt att vara där med nästan hela familjen. Systern i England kommer hem först om en vecka. Men nu pirrar det i magen när jag tänker på att det är tre dagar kvar tills meddelandet kommer. Det meddelande som avgör allas våran framtid. suck, jag kan knappt skriva om det. Men det glädjer mig självfallet också. Så som jag längtat. Nu när jag äntligen är här nere känner jag verkligen ingen saknad av träkvista. Jag ser fram emot framtiden. Livet. Den där känslan av att jag själv påverkat mitt liv. Jag har tänkt mycket på en sak de senaste veckorna. Och detta har gjort att jag mår så otroligt mycket bättre. Jag är vacker. Jag är riktigt vacker. Och det är DU med! Alla är vackra på sitt sätt. Alla har sin egen skönhet. Och det finns ingen som kan vara som mig. Och ingen som kan vara som dig. Det finns liksom inte någon som klarar av det. Jag blir nöjd med att tänka att jag är exakt så som jag ska vara. Sen att jag kanske är ute och springer då och då för att få snygga muskler är en annan sak. Men att kunna stå framför spegeln varje morgon och tänka, fy vad vacker jag är. är något som jag inte kunnat göra på extremt länge. Vilket jag blir väldigt glad av att tänka på! Men hurni allvarligt. NJUt av sommaren nu. Den är så underbar. Här så lyser solen starkt på en klarblå himmel och jag kom precis hem från stranden. håret håller precis på att snurra upp sig i korkskruvar. Vet ingenting som gör mittt hår så fint som salt vatten! Nåväl, jag ska kila nu, det kommer lite bilder också så ni får se hur jag har det!!!

 Kramar Anna


ARG

Happ, jag avskyr att skriva ett LÅNGT inlägg som försvinner. Men skriver ikväll igen. Runt elva. När jag ligger i min säng. Med min egna dator!!

Hohi

Härligt att se att några fortfarande spanar in bloggen, och det glädjer mig! Ha nu bra och påminnele: Anna sexton ppå söndag :D

Hejdå!

Hejdå, farväl, salut, aurevoir, Goodbye farwell,

Nu åker jag och återkommer kanske någon dag under sommaren men istort sett så kommer bloggen vara tyst tills 16 augusti! Kram

p.s Ellinor, jag kan verkligen vara mig själv med dig med! Älskar dig så mycket för det!

Ida: Var stark i dig själv, du behöver varken mig eller agnes här!

Annie: Bli säker i dig själv i sommar, så behöver du varken mig eller erika i nörheten

Jepser: Hör av dig när du är hemma :)

alla er andra kommer ajg ju träffa :)

Sofia


Sofia. En person som jag delat mer med än de flesta av mina vänner. Jag Älskar henne så mycket! Och kommer alltid göra det! Hon är underbar! Vi satt tillsammans i kanske en timme och grät och bad och bara funderade. Det var en av de finaste stunderna i hela mitt liv! Älskar dig!


Har ni sett hennes leende
när det skiner så där stort
och det smittar glädje överallt
Har ni sett hennes ögon
när de tindrar
och lyser värme
Har ni sett hennes hjärta
när det skiner igenom
och älskar
Det har jag
och därför älskar jag henne!

Dresses, is there anything they can't do?

Igår hände egentligen INGENTING, eftersom jag inte gör någonting annat än att packa x) Men jag har ändå lite foton från promenader och liknande :)


Daimstrut var min favorit när jag var liten och är det än idag!

Jag står på exakt samma ställe som Victoria och Daniel gick av båten för 24 h sedan.

Vacker svan


Häst och vagn :)

Igår kväll kom mamma invandrandes i mitt rum och räckte fram en klänning som var något av de vackraste jag sett! Så sa hon att jag kunde få den :) Så här är den:


Fin va? Den är verkligen i ljust blått och är lång :)

Ni får ursäkta minen, hade inte tagit pollen medecin just då och höll precis på att nysa :P

Den sitter galet snyggt här!

FIn :)

She's so Beautiful!

Okej. Vill bara göra klart för alla att alla är välkomna att läsa min blogg! Alla, och jag kan ta era kommentarer, det är lugnt. Oavsett om ni är kristna eller inte så vill jag ju verkligen att ni ska läsa min blogg och få ut mycket av det! Jag skriver om det jag känner för och om ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om något, så säg då till, (dock kan jag inte lova att jag ändrar det hela)Men iallafall så ville jag bara göra det klart.

Jag läste precis www.baraamalin.blogg.se
Där hon skrivit om vettiga saker, det är för övrigt en riktigt bra blogg, en av de få bloggar som jag själv läser. Så läs den! Nåväl, sedan så fastnade jag lätt för det hon skrev, om utseende och att man inte ska fastna för det för mycket! Det är underligt för igår så läste jag minutbibeln och fick då ett bibelord som jag tänkte lägga på minnet:

"Herren ser med andra ögon än människor:människor ser till det yttre, men Herren ser till hjärtat"

Första sam 16:7b

Jag föll för detta bibelord eftersom det besvarade alla mina böner. På sistone har jag varit riktigt trött på att vara tvungen att stå framför spegeln och bara hitta fel, fel och fel. Men imorse när jag stod framför spegeln så såg jag någonting fint. Någonting som Gud älskade och som Gud skapat. Jag mår så bra så bra av att inse sådana grejor. Dessutom hade jag spenderat HELA gårdagen med att lyssna på Beautiful med Blush om och om igen. Seriöst, jag har lyssnat på den 24.7 det senaste dygnet och lyssnar faktiskt på den just nu! Har du ett vackert hjärta? Ja, det har du, så låt det skina igenom. Om du känner dig för ful för att få synas så döljer du bara ditt hjärta mer och mer så att andra människor inte får se den underbara person som du är! Det är viktigt att visa sitt inre för om man inte gör det från början blir det mycket svårare att visa senare! Då är du redan inne i en roll vilket alla tar dig för! Oj, vad bra denna låt är alltså, snart kommer texten till det och förhoppningsvis även några fler av deras låtar. Jag älskar dem och jag kan ju inte ungdå att nämna att det faktiskt var min syster som gav mig singeln. Vilket jag är mycket tacksam över! Aja, kom igen nu alla människor där ute, visa världen hur vackra ni är. För även om alla ni ser på Tv har mycket mer "perfekta" kroppar än er så stämmer det inte. VÄrldens ideal har ingenting att göra med Guds ideal. Så vems vill du lyssna på?


Jag försöker lita på det!!!

Jag står på en klippa, jag står på ditt ord och jag står på alla löften du gett!

För dig som tror att jag kommer sluta vara kristen pågrund av ett få tal elaka kommentarer kan ju släppa det. Jag har till och med beslutat att låta bloggen bli mer offentlig eftersom den kanske kan hjälpa människor i sitt liv. I allafall kristna människor. AJa, ville bara få det sagt. Gud/Jesus är min herre, min konung och jag tror att jag är hans barn! Han har älskat mig med så mycket kärlek som det går! När jag har drömt om att någon ska titta på mig med den kärleksfulla blicken som brudgummen gör på bruden när hon går in i kyrkan, har jag inte tänkt på att något redan gör det! FAst 100 ggr så mycket mer kärlek. Gud älskar mig över alla materiella saker och han älskar mig precis som jag är. Så jag orkar inte bry mig om vad du tycker. Jag ber för att du ska få hitta rätt väg i ditt liv och tror att du kanske kommer göra det en dag. Det är vad jag hoppas på!

Anna <3

The weddingHaha, snacka om att göra bort sig själv :)

Hans blick!

Nyss bubblade jag av kärleks känslor efter att ha sett victoria och daniel återigen, framför allt Prins Daniels tal, jag grät då! Det var det tillfället på hela dagen som jag grät just för att det var så extremt fint! Han utgav sån kärlek att det lät så fint så att det inte kan finnas bättre. Han berättade om vad Victoria gjort för honom när hon skulle åka bort imorgon: hon hade skrivit 30 brev till honom, ett för varje dag. Seriöst, det känns ju verkligen som om det är taget direkt ur en film. Helt underbart!

Igår var det en fin dag. Först begav vi oss till min underbara mormor och morfar, och där blev vi bjudna på fika framför TV:n. Vigseln var underbar! Jag log smått när de sa JA till varandra eftersom min mormor satt och storgrät, verkligen hulkade bredvid mig. Men däremot så fick jag extrem gåshud när Björn skifts och Agnes sjöng. Framför allt när Björn sjöng. Har aldrig riktigt fastnat för honom men igår så var han verkligen underbar! Sen så åkte vi snabbt in till stan och SPRANG ner till strandvägen, fick en svag skymt av vagnen. Sedan gick vi tillsammans med en kvart miljon människor till skeppsholmen för att få en skymt av båten som de åkte i. Jag såg dem tydligt när det gick upp för gården. Sen stod vi och vinkade till dem när de höll sina tal och vinkade från lejonbacken. Det var extremt vackert! Jag blev mycket glad över att få vara i stockholm en sådan dag. Det är inte ofta du får se central stockholm, utan bilar, med cirka en halv miljon människor.

Jag tyckte det var mycket vackert. Hela mitt liv har jag älskat bröllop och alltid velat gifta mig. Nu är jag ännu mer sugen efter att ha sett denna underbara vigsel. Men sen så kände jag hur fin just denna vigsel var. Det var som Daniel sa i sitt tal: Prinsessan och grodan, i stort sett. Han var ingen prins, han var inte ens nära. Men prinsessan föredrog honom och de fick ett sagobröllop. Det är ju verkligen som om det är taget direkt ur en klassisk disney film! Jag mådde bara bra, med allt detta, för jag ville verkligen dela deras glädje! Men nu ska jag försvinna ville bara dela med mig lite tankar...:)

p.s Såg ni hans blick när hon gick in i kyrkan? Den kärleken? Jag älskar det ögonblicket och njuter alltid av det!


Hela sverige svämmar över av kärlek!


Tack för den...

Seriöst vad jag blivit besviken som får dessa kommentarer till min blogg!!! Jag blir riktigt sur ärligt talat! Jag bryr mig inte om ifall att ni inte tror på Gud utan jag tror på Gud och struntar hur mycket som helst i att ni inte gör det! Försöker dela med mig av min tro men hur ska jag kunna göra det när jag varje gång blir nedtryckt. Ursäkta men detta är en kristen blogg och då får ni för sjutton acceptera det! Om ni inte vill läsa då så gör inte det. MEn jag tror att ni borde lära er att respektera andra!

Did you see his face?

Vilken kärlek, vilken glädje. Blir underbart glad av att ha fått dela Victoria och Daniels otroliga glädje! Jag mår så bra av det, längtar tills min egen dag. Vad underbart det kommer bli. Skriver mer imorgon och en film som visar min dag idag!

Anna

Tv 4 älskar mig :)Checka minut fyra :) Så kanske du ser två bekanta figurer i bakgrunden :)

Love, love, love lift me up to the sky

Oh, vad glad jag var igår! Min Helena, jag mår så bra när jag får spendera en stund med dig! Du är verkligen en underbar person! Vi hade jättemysigt igår, vi satt och pratade en stund, såg på den kunliga konserten och vi var våra egna komentatorer. Det var otroligt roligt faktiskt! Sen så såg vi En prinsessas dagbok...Host, tror inte att det finns någon film som passar mig bättre än just den filmen. Happ, du ser ju att jag blir sämre och sämre med uppdateringar och det är inte riktigt min mening faktiskt! Jag vill vara bra med uppdatering och verkligen ge er någonting bra! Men, men, just nu så är det ju sommar och jag vill njute. Ser på bröllopsprogram, vilket gör mig riktigt glad! Åh, kärlek, finns det något bättre? Det var ett av mitt och helenas stora samtalsämne, det här att fy vad roligt det ska bli med brölllop, både våra egna och andras, för vi kommer hitta rätt och hitta till den personen som är bäst för oss.

Iallafall, idag, istället för att leta efter uppdateringar på min blogg, var ute och njut! Njut av kärleksbubblet i stockholm som verkligen är härligt! Nåväl, imorgon kommer ett långt inlägg om dagen idag, och självklart kommer det något sista vettigt inlägg innan jag åker :)


Kommer sakna dig så nu Agnes!!! DU som är så underbar!

Himlen är oskyldigt blåFörlåt för dålig uppladdning, men ni får ta det som det är!!!

Här kommer posten :)

Jag älskar kort och brev. Både att få och att skicka. Dels att skicka när man lägger ner tid och sina tankar på bara en person just då. Tänker igenom vad jag exakt skulle vilja säga till den personen. Att jag vet att med detta lilla kort skickar jag med mycket omtanke til den personen. Det behöver egentligen bara stå, hoppas du mår bra, så glädjer det personen. Det är även underbart att få. Jag blir verkligen helt ifrån mig när jag får brev eller kort. Jag blir så glad bara över att ett brev är adresserat till mig. Sen när det står fina grejor i brevet så blir det ju självklart ännu bättre men det är en underbar känsla att veta att en person faktiskt suttit och bara tänkt på mig en stund medan hon/han skrev detta. Så kom igen allesammans, börja skicka brev till varandra. Trots allt kan vi inte låta elektrioniken ta över våra liv. För i min värld betyder ett brev mycket mer än ett mail. Mest för att om du skriver ett mejl, kan du göra det medan du lyssnar på en tråkig lektion eller något, och medan du skriver ett brev/kort så har du tagit fram papper och penna och verkligen satt dig ner för att skriva till den person som du skriver till. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det. Efter mitt konfaläger höll jag kontakten med vissa bara via brev. Dessa blev nästan de jag höll kontakten med mest. För man får så otroligt mycket sagt i ett brev, så mycket mer än  ett kort sms som säger: Hej, hur mår du?. I ett brev så kan man verkligen förklara hur man känner sig just då, ungefär som ett telefonsamtal fast du kan spara alla dina brev på ett speciellt ställe. Jag har en låda full med brev. Jag sparar alla brev jag får i just den lådan. Det är fantastisk känsla att få öppna den lådan och bara översvämmas av omtanke. För omtanken finns alltid kvar i breven! SÅ skicka brev!!!

Min adress från och med nästa måndag:

Anna Martinson
c/o Axelsson
Mäsingevägen 33
269 93 Båstad

Ska strax skicka iväg sju kort och ett paket :) Om ni har tur får ni väl ett!


that's life

Suddenly the world seams sutch a perfect place, suddenly it moves with sutch a perfect grace.

Idag är min sista dag på Ekerö som jag kan leva. Sista dagen som femton, sista dagen som jag verkligen är HÄR...Sen så kommer jag ju göra någonting annat, jag kommer ha rytmus, det kommer vara min värld. Jag kommer inte dela värld med alla mina vänner...Men, men livet kommer väl lösa sig. Jag ska ju ner till skåne, men lugnet!!! Dessutom så är jag lycklig nu, har spenderat mycket tid med mina fina vänner här ute nu! Dock saknar jag transtrandare, men jag är påväg mot er. Vi kommer träffas i sommar och det kommer bli GRYMT! Nåväl, jag ska kila iväg. Om ni vill träffa mig innan jag åker, få kontakt md mig idag!

Kram Anna

Enligt Anna och Ellinor

Hur man eldar:


Picknik nere vid kanalen

Jag har en fin vän. Som jag fastnat för. Hon ger mig mycket, och jag tror att jag ger henne mycket i gengälld. Aldrig kommer jag släppa henne...


En underbar person som sagt

Haha :)

Goda glassar!!!

Underbart :)

Grillning vid rödsten

åh, vilka fina dagar jag har nu i mitt liv. På facebook ligger det nu fina bilder ute på våran lilla grillning, men här kommer ändå några fina trots allt.
Haha, älskar allas miner på varenda bild!

I know A girl


I know a girl
I've seen her laugh and seen her smile
I know a girl
I've seen her cry and seen her hurted
I know a girl
she can tell me much about truth or lies

But I know her most because
I hope I know her heart

I know a girl
I've seen her growing up
I know a girl
I've seen her since she was a child
I know a girl
she's always wondering how I'm feeling

But I know her most because
I think I know her heart

I know a girl
But i know her most because
I know I know her heart

Yeah, I hope I know your heart
and I think I know your heart
and I know I know your heart

Grattis sötnos

Krav är ingenting för dig"!

Kom precis hem från en fin kväll, men skriver senare om det.

Jag läste igenom gamla dagböcker i dag, gör ofta det när jag byter dagbok. Iallafall slog jag upp den 7/5-07 och läste. Det som jag totalfastande för var: "Idag hälsade Annie på mig :) :) :) " Suck, jag blev så besviken på mig själv och chockad. Jag insåg hur desperat jag varit. Jag var glad över att en enda person, vänt som om och hälsat på mig. Jag kom ihåg varenda detalj plötsligt när jag läste det. Kommer ihåg tankarna som gick genom mitt huvud och insåg en sak som jag kanske låtit skina igenom ett antal gånger på bloggen men som jag aldrig egentligen berättat om, men nu, nu ska jag berätta!!!

Jag skulle precis kolla på böcker idag i affären när en titel fångade mig: "Drömfällan". Först så såg jag bara på den men läste sedan under, "för prestation prinsessan". Då insåg jag vad jag höll i min hand. När jag läste på baksidan insåg jag bara mer hur rätt den boken var för mig. Tyvärr hann jag inte köpa den men meddelade föräldrar att det var någonting att önska sig i födelsedags present. Nåväl, nu är det dags till det hela. Jag ställer ENORMA krav på mig själv. Tro mig. Om jag ska sätta en endaste liten grej med mig sjävl som jag är nöjd med skulle det enda jag kom fram till just nu vara mina betyg. Men om de innehållit ett VG så skulle jag blivit riktigt besviken på mig själv. Iallafall så vill jag vara perfekt. Om jag inte är perfekt på ett område och någon annan är det blir jag ruggit avundsjuk, alltså extremt avundsjuk! Jag mår på ett sätt dåligt när jag är det, men det kändes ändå bättre att vara det... Iallafall så blir jag så klart trött av att ställa krav på mig själv. Lite börjar det nog med att jag tror att andra ställer krav på mig också. Jag tror att någon skulle bli jättechockad om jag inte hade svaret på en fråga som de ställde. Jag blir förrvirrad över att höra mig själv och besviken på mig själv. För tro mig att jag aldrig velat vara en sådan person. Jag har alltid velat vara en person som är nöjd med sig själv som hon ¨är. Men jag kan klaga på allting med mig själv varenda liten del av mig själv går att klaga på. Mitt självförtroende är uppdelat i två olika delar. En del i vad jag vet att jag är, att jag vet hur jag är mot mina vänner. Den delen är riktigt bra gällande sitt självförtroende. Sedan så finns delen som jag får i att mäta min förmåga att vara snygg, att få de allra bästa betygen och liknande. Dend elen mår inte riktigt lika bra, som ni kanske förstår. Men igår fick min kusin mig att bli påmind om hur bra mitt val för framtiden då var. Jag har inte valt pluggskolan där jag ska mäta mig själv om och om igen på mina betyg. Utan jag ska faktiskt få utvecklas på andra plan, hitta mig själv, hitta en plats i livet, en väg i livet. Det blir lättare då. Så jag är nöjd. För jag är inte nöjd med mitt tankesätt och jag ber Gud om hjälp för det. Ni får gärna be om det också! Iallafall så krav är ingenting man ska ställa på sig själv. Isåfall så ska man ställa sådana krav som att försöka vara trevligare mot vänner! Någonting sådant tycker jag kan vara vettigare, men inte sådana krav som jag ställer! Me jag lovar, jag försöker förbättra mig så mycket som möjligt! Tack för att ni lyssnat på några få tankar om mig själv...

"But she's so beautiful,
she's so beautiful,
she's so beautiful and
nothing can take it away
cause she's so beautiful!"

En grym text!


hm, hm, hm

Vänner finns, de existerar. Min vän behöver inte vara en vän för dig. Har någon läst dessa böcker "De fem kärleksspråken"? det är bra böcker tro mig. Iallafall så behöver man hitta varandras kärleksspråk. så att man kan "mata den personen med det! Jag blev mycket fundersam första gången, men samtidigt lät det vettigt. olika människor behöver få kärlek bekräftad på olika sätt. Det finns fem olika, ungefär, ett är ord, att man säger saker rätt till personen. En är presenter, faktiskt det är så! Den kanske låter ytlig men jag skulle inte säga så! Sen var det bara en till som jag kom ihåg, beröring, kramar och liknande. Iallafall så måste man hitta vänner som kan få en att bli full av ens kärleksspråk,, att ens kärlekstank blir full. Iallafall så är vänner något av det bästa som finns, och man behöver ha det! Och det vet jag! Nu tog mina tankar slut plötsligt!...


Tre bästa vänner, ett Muffin Bakery och ett rosa paraply!

Igår så var jag inne i staden. Stockholms stad. Jag älskar denna stad med all dess vatten och dess underbara liv! Iallafall så är det ju vackert. Jag och Ida sökte efter bröllops saker när vi var där. Vi fick tag på varsin "bröllopsbibel" och sedan köpte jag två tablettaskar vilken det stod min på den ena och din på den andra. Agnes fick "min" eftersom den smakade frukt. Det är inte riktigt min grej då! men iallafall så begav jag och Ida mig till plattan för att stöta på Agnes och beslöt oss att besöka vårat favorit café. Muffin Bakery. När vi var påväg ditåt kom regn och Ida fiskade upp ett rosa paraply ur väskan. kära nån, vad roligt vi hade åt det. så där gick Ida, 1.60 lång och höll i ett paraply. Med mig och agnes på cirka 1.74 cm som böjde sig riktgt mycket för att få vara under paraplyt! När vi äntligen nått vår destination så köpte vi lite blandade saker. Ida köpte den klassiska smoothine. Agnes som ville vara lite vuxen av sig köpte värsta latten. Och jag, den som är mest barnslig köpte en chokladmuffin. Riktigt god muffin! Iallafall så satt vi där. Kände oss så där som tagna från en film. Vi pratar alltid om allt mellan himmel och jord. Disskuterar våra problem, andras problem, livet, framtiden, dåtiden, nutiden. Vi pratade om allt. efter det begav vi oss till beyond retro. Mest inte för att köpa något utan bara för att titta. Vi älskar det! Så jag och Agnes framför allt sprang omkring och letade roliga grejor. Efter det så hände en riktigt läskig grej. Vet inte om jag ska skriva om det på bloggen så vi kör på att inte berätta, det blir nog bäst så. Iallafall så kändes det mycket bättre med läkar grejen. Jag blev lockad igår, riktigt lockad. Över att få hjälpa människor. Det är verkligen min grej ibland tror jag... Nåväl. en kväll med morfar som fyllde 86 år och med resten av släkten. Det var trevligt men jag var extremt trött! Idag har min underbara Ida födelsedag. Nu är det bara jag som inte är sexton av oss tre! men bara 11 dagar kvar det är kanske inte jätte mycket att tjata på! Men nu så ska jag åka och handla, en ny dagbok och kanske något mer, får se vad framtiden har att utvisa. Farväl och ha en underbar dag!!!


agnes och ida under paraplyt!

och även jag :)

Jag i värsta coola hatten, seriöst vad snygg den var :D

altså seriöst, den var riktigt snygg hatten som Agnes provade. Framför allt med floret!!

Fatta vilka underbara vänner jag har!!!

citat: En prinsessas dagbok

Mod Är Inte Att Aldrig Vara Rädd, Mod Är Att Vara Rädd Men Att Gå Emot Rädslan.

Idag har jag, Anna, haft en mycket fin dag. Delar av den har spenderats med Bella! En underbar, mysig fantastisk tjej som jag satt i en timme med och bara pratade framtid. Detsamma disskuterade jag med Ida i två timmar efteråt. Framtid är det vanligaste som någonsin dyker upp! Fantastiskt nog. Jag har inte pratat mycket med någon av dessa den senaste månaden men däremot så kände jag mig hemma på direkten över att prata med dem. De känns alltid lika mycket som om de är mina allra bästa vänner. Vilket de verkligen är. Jag har runt omkring femton riktigt nära vänner. De är alla fantastiska och underbara. De närmsta är faktiskt tjejer eftersom att det är lättast för min del att prata med tjejer. men  däremot så saknar jag inte riktigt att vara så super tajt med någon kille. Det verkar oftast leda till kärlek trots allt! Men det är ändå trevligt att ha killar inom de närmsta tjugo. jag har fina vänner. Vänner som låter mig vara mig! Som ser mig och älskar mig för exakt den personen som jag är! Jag är den jag är, och jag försöker inte ändra på någon av dem, och därför får de inte försöka ändra på mig. hade en fin, fin dag idag som sagt. med reboanding tid med vänner. men samtidigt så sätts ju alltid griller i huvudet när man har sådana samtal.

Som tillexempel framtid. Framtiden är det som jag längtar till mest, frukar mest, hoppas mest på och blir mest besviken på! Jag ser allting framför mig och är trött på det hela. jag vill leva i nuet, men har svårt för det! livet är oförutbestämt. Om jag skulle önska något nu skulle det vara att jag förbliver vän med alla mina vänner som jag har nu. Jag blir frustrerad, ledsen och arg när jag tänker att jag kanske skulle kunna förlora kontakten med flera av dem möjligen till och med alla! Jag ber dag ut och dag in för alla relationer jag har med mina vänner. att de ska hålla, att de ska finnas kvar. Men som sagt. Jag tar modet till mig och vågar. Jag vågar göra det. Jag tar modet till mig och hoppas, på framtiden, på nuet på dåtiden. jag hoppas på att vännerna finns kvar, jag hoppas på att mitt gymnasium blir rätt. Jag tar modet till mig. det betyder inte att jag inte är rädd för det är jag. Men jag går emot rädlans. Det är mod.

Mod Är Inte Att Aldrig Vara Rädd, Mod Är Att Vara Rädd Men Att Gå Emot Rädslan.


tjabba, tjena hallå

in my heart there is some thoughts that you don't wanna here!

Så livet passerar, Anna sitter still. I ett enda stort irrvarr av problem runt om henne önskar hon ingenting annat än att få komma ner till mitt landställe. Där det är lugnt. Har ni något sådant ställe? Där ni aldrig någonsin känt er stressade utan bara kunnat ta det lugnt?? :P

FIka med bella nu :D

Hur?

sunshine kid

Jag kunde försöka att förneka det, men vad gör det till. Så livet är hårt, men nu, nu är det sommar! Nu är det äntligen min årstid. Jag älskar sommaren över allt annat. Ingen annanstans trivs jag så bra! Sommaren. Den årstid som jag är född. Då jag kan bada, sola och njuta av ledighet! Det bästa som jag någonsin varit med om! Min födelsedag...om cirka 13 dagar. Enligt mig är det den allra bästa dagen någonsin! Livet...Livet som alltid bara susar förbi. Vad ska jag göra. Hur ska jag få det att stanna till? 

Ett år, 1000 ggr starkare!


För ett år sedan stod vi här. Det var ett år efter första gången vi sagt att vi var varandras bästa vänner. Detta år hade vi kämpat oss igenom allt. Pojkvänner, drömmar och besvikelser!


När vi nu stod här, var vi båda säkrare. Säkrare på oss själva och varandra! En Agnes och en Anna, totalt omaka men ändå så lika. Ungefär som dag och natt. De är så olika men arbetar grymt bra med varandra!

Du vet att vi aldrig ska sluta vara vänner,
vi ska finnas där för varandra vad som än händer,
Inget kan skilja oss åt,
så förlåt,
för att jag någonsin tvivlat på din vänskap,
men allt blev bara som ett gap,
ett gap som slukade mig,
jag trodde inte att du fanns där för mig,
men det är bara dumt av mig att tänka så,
jag vet ju att då,
då, jag behöver dig,
finns du där för mig,
älskar dig, det vet du,
och att jag litar på dig vet du nu,
snälla finns här för all tid,
för då kan jag ha frid!

Våren 2009

Förlåt för uddaste inläggen på sistonde

Hoho, goderkväller, eller snarare godermorgon eftersom jag knappast skrivit en stund. Men nu så ska jag skriva kort, kort om livet. Det är ett enda virrvarr av allting just nu. Ett kort försök till en sort kontroll över livet. Försöker få kontakten med vänner innan jag åker, så att jag kan vårda mina relationer. Jag värdesätter mina relationer otroligt högt! Imorgon far systrar till england och spaninen. Så då är jag fri igen, alltså inte fast spänd hemma tillsammans med dem. hihi. Iallafall så ska jag fika med Bella också. Och sen morfarderns födelsedag! Lite smått och gott från denna underbara bal!
Min frisyr :D
 
Jag och Agnes

Ser ni minen mot agnes eller?? :O


Farväl

Happ, så idag promenad på djurgården och självafallet lite shopping till Idas födelsedags present. Men iallafall, så måste jag nu gå,

hm...jo

LEdsen för extremt dålig uppdatering, för ännu har inte annas blogg stängt för sommaren. Den har öppet enda tills den 21 juni, då åker lilla jag till mitt underbara landställe i skåne och återvänder runt omkring den 16 augusti. Så iallafall så ska jag lägga ut bilder senare idag på min fina bror från igår. Vi hade en underbar dag med familj, släkt och vänner igår. Det var en underbar känsla att se min bror springa ut och se så lycklig ut! Sen var det ju otroligt trevligt med att träffa massa människor också :) Åh, vill ha fint väder och njuta av sommaren. Men tyvärr känns livet inte riktigt som sommar innan mäsinge kommer! Och min födelsedag :) det ska bli extremt roligt ju. men nu ska jag ägna mig åt att äta rester!

Brors student

Varit ute på en promenad med Kalle i skogen. Letat efter björkris. Anledning till cirka 40 myggbett på benen. Men det vare värt! Kalle är en grym storebror och imorgon kommer jag inte blogga för jag ska ägna hela dagen åt honom! GRATTIS!!!

Skolavslutning 2010

Nu var det över. Tio år...som bara susat förbi...eller okej, det senaste året susade förbi de andra gick ganska segt ärligt talat. Men jag är lite trött...Och lite besviken, och lite allt möjligt, Så det kommer bara lite bilder! Här:


Skolkören sjunger :)

Udelning av betyg. Jag brukar försöka att inte prata om mitt betyg under bloggen men nu vill jag faktiskt skryta lite. Just i denna stund viskar Lena till mig att det var ett av de bästa i hela träkvistas historia! Jepp, jag fick MVG i alla ämnen, jag behövde inte ens räkna bort någonting! Åh, vad glad jag blev. Exrta komiskt är det att när jag gick i ettan och Jossan gick ut sa jag att jag skulle gå ut med MVG i alla ämnen. Sen släppte jag den iden, men tydligen lyckades jag ju!

Jag sjöng himlen är oskyldigt blå, tillsammans med Agnes

Mor och dotter. Inte speciellt lika

Jag jesper linus och ida sjöng Ain't no mountain high

Lite söt är hon kanske?

En andra familj!

Jag och Malin

Moi and mon copain

Jag och min rektor Lena

En fin dag

en gång träkvista elev, alltid träkvista elev!

En gång träkvista elev, ALLTID träkvista elev!!!!!!!!!!

Till niorna i träkvista!

Att skiljas åt från alla er
att släppa alla mina minnen
att gå mot framtiden
som jag ser
jag undrar, hur ska jag
klara det utan er

alla stunder som vi samlat på
både skratt och gråt
alla minnen som vi samlat på
ska nu ta slut
och jag undrar
hur ska jag klara det utan er

Har sett en framtid
långt tillbaks
sett hur mitt liv ska se ut
men ni har alltid funnits med
och nu måste jag gå här ensam
och jag undrar, hur ska jag
klara det utan er?

En sång som jag skrev för ett år sedan, men den stämmer in bäst nu. Till er 9:or


Forever yours!

The dream in my life!


Jag älskar det över allting annat. Det finns ingenting som är bättre! så snälla låt mig få göra det!!!

Tre systrar


Tre systrar, Josefine, Anna och Linda
tjugofem, sexton och tjugoett
helt olika men ändå lite lika
Jag kommer alltid vara tacksam över att jag har systrar
att det alltid funnits någon att prata med
att det alltid funnits någon som gått före
de är mina systrar
och de som har systrar vet att det är ett speciellt band mellan systrar
och de bandet finns mellan oss
även om det skiljer nio och fem år mellan mig och dem.
Så gör det ingenting
för vi förblir ändå systrar


Balen 2010

Jag önskar ingenting hellre än att jag INTE skulle sitta här! Eftersom resten av min underbara klass är påväg in till sergelstorg! Men är man laktos intolerant och är oanvarig av sig så får man tyvärr stå sitt kast. Min mage är skyldig mig mycket efter allt detta! Nåväl, nu när jag ändå onödigt nog är hemma, så tänkte jag berätta om en av de bästa kvällarna i hela mitt liv! För ja, det var verkligen en av de bästa kvällarna i mitt liv!

Det är svårt att beskriva alla blandade känslor som dök upp igår. Jag var åtminstonde lycklig hela kvällen igenom. själva balen började klockan 18.00 men igår så började fixandet redan klockan ett när vi slutade skolan. Först åkte jag iväg och köpte pärlhårspännen till håret. Mitt hår var uppsatt i en knut med pärlor istuckna i den. Fick faktiskt många komplimanger för det. Iallafall så åkte jag hemåt och satte upp mitt hår, med en spegel framför mig och en bakom mig! Efteråt så åkte jag hem till Senem, tillsammans med Agnes och Ida, och självklart så var Ellinor där för att se på oss! Vi blev galet fint sminkade och satte på oss våra balkläder! Det var otroligt mysigt att få göra sig iordning tillsammans med ens två bästa tjejkompisar. Sen bar det av till Rasta i en stor jeep, vilket var lite risky buisness med håret, men det klarade sig. Vi möttes av välkomms drinkar och en hel del föräldrar som var där för att fota och se stolta ut. Massvis med elever välde in och åh, vad fina alla var. Att få se mimmi i en riktigt fin klänning och i högklackat, och att se jocke boivie klädd i skjorta och väst. Det hör inte riktigt till vardagen! Så gick vi in och satte oss till bords. jag satt mellan Johan J, linus T och felicia. De var trevliga och vi hade ganska roligt under middagen. Under middagen hölls det tal...Johan, Anna och Lena höll varsitt tal och under Annas tal fällde jag tårar. Det är svårt att släppa taget om just henne eftersom hon gjort så mycket för mig! Iallafall så var det fina tal. Sen så fanns det två elever som höll tal, kan ni gissa vilka? Jag och Agnes, nej, men hur visste ni det? Vi höll varsitt tal och under mitt tal höll jag på att börja gråta. Jag var precis på bristningsgränsen men lyckades hålla ribban. Efter det så hade Julia, Erica, Helena och Carro satt ihop en utnämning till alla i klassen, ni vet som "Klassens skojare", eller "Klassens kompis". Det var riktigt roligt och de flesta grejerna stämde klockrent. Jag hade anat vad jag skulle få redan innan och när motiveringen löd kände jag på direkten hur allas blickar drogs emot mig! "Tjejen som alltid kommer sjungande genom korridoren i skolan, kanske är hon vår nästa Carola, Klassens sångfågel: Anna" Haha, det var kanske en klassiker men jag tycker det var ganska roligt ändå att få vara klassens sångfågel! Efter det satt jag en stund och pratade med lärarna, vi pratade om allt mellan himmel och jord! Sen gick jag ut en stund, såg på himlen när solen höll på att gå ner. Tårarna hade redan runnit mycket. När Carro och dem höll sin sak så var jag så lycklig att jag blev ledsen. Men när jag stod där kändes allt så konstigt. Jag insåg, just i den stunden, hur jag aldrig mer kommer gå till träkvista skola. Hur jag aldrig mer kommer vandra över grusfotbollsplanen och troligen bli omkörd av henrik på cykel. Hur jag aldrig kommer låsa upp mitt skåp exakt samtidigt som Erika och Annie låser upp sina skåp. Hur jag aldrig kommer komma in på en lektion där igen och småprata lite innan lektionen börjar. Hur jag aldrig mer kommer gå till matsalen, varken under vinter, vår eller höst. Allt som jag gjort som en rutin varenda dag de senaste tio åren...kommer jag inte göra längre. Jag kommer inte vara en träkvista elev längre. så där stod jag, och kände plötsligt en hand på min axel. Där var Agnes. Agnes som alltid kommer vara min bästa vän från grundskolan. Förhoppningsvis framöver också men just då var jag bara så glad att det var just hon som kommit upp dit och hämtat mig. Så vi gick ner och då började ju paryt. Med en underbar Dj och med sköna klasskompisar dansade vi i tre timmar ungefär. Man behövde inte bry sig om hur man dansade eller bry sig om vad andra skulle tro. Eftersom just då accepterades alla som de var. Jag älskade att bara hoppas runt och vara oseriös med de människor som jag umgåtts med i tio år. Efter en stund gick jag ut för att ta en promenad. Gick förbi Jesper och linus som satt på en bänk. Jag sa att jag skulle ut till bryggan och fina pojkar som de är följde de ju med! Vi gick där en stund, oseriösa som de är så skämtade de ju stup i kvarten. Men ändå trivdes jag på något konstigt sätt så bra! Jag var där bland de två som jag tycker så mycket om! När vi kom tillbaka fick jag en svag utskällning av Agnes. Hon hade tydligen saknat hennes andra hälft! Så vi dansade.

Sen så kom Pappa. Jag, Jesper och linus gick till bilen,. Vi åkte hem i relativ tystnad. Och så sa vi hejdå. Jag låg i min säng utan sömn en lång stund i går kväll. Tänkte på allt som hänt. Jag som klagat så mycket på dessa människor när jag kom hem från transtrand. Att jag nu mådde så dåligt över att lämna dem. Det var det underliga. Jag grät lite halvt tror jag när jag somnade och nu börjar jag nästan gråta igen. jag är en gråt person helt enkelt. Men som avslutning vill jag TACKA alla ni som var med igår och bidrog till en av de bästa kvällarna i hela mitt liv!!!!!!


Jag och min Allra bästa vän Agnes, redo för bal. Vi var så olika men ändå så lika.

Två fina flickor som tycker mycket om varandra!

Jag, redo inför balen!

Okej, nog med ego

Ida, Anna och Agnes

Alla tre i tre, vackra, men dock olika klänningar!

TACK!

En tacksam och lycklig Anna, som upplevt en så underbar kväll!!!

den 6 juni, i drottningholmoh, vad bra jag haft det idag måste jag säga. Just nu skriver jag med ljudet av national firandet på skansen i öronen. Det är bra, men lite halvt lång tråkigt, det är därför som jag skriver på bloggen just nu! Iallafall så var jag i drottningholm och sjungit! En av världens finaste låtar om jag får säga det själv, dock kanske jag inte gav den sin rättvisa riktigt. Men iallafall så här kommer lite foton ifrån min dag.


noter i ett piano är finfint tycker jag! Har tyvärr inga foton från konserten, eller jo, på mammas kamera så det kommer en annan dag! Men lite bilder från pickniken iallafall.

hade på min klänning som jag hade på skolavslutningen i sjuan, eftersom den gick till låren nu, måste den gått GALET långt ner när jag gick i sjuan!

Lite fika på drottningholms marken med mormor och morfar och anna och mickan!

Morfar som beundrar en staty, han är oerhört kulturell av sig!

oh, snygging där :p

så otroligt söta ungar, altså, så små och söta!!!

You know my love to feet!

Och när vi stod där en stund så kom pltösligt några polismotorcyklar körande. Mamma fick lite panik och sprang till slottet för att se kungligheterna. Först så kom de inte och vi träffade ett par goda vänner. De hade några vänner från london där på besök och oh, de var några av de trevligaste människor jag mött. De ville så gärna höra mig sjunga och de tyckte jag var riktigt duktig! Det var riktigt roligt. De sa att de skulle följa min karriär xD Iallafall så sedan kom två svarta bilar, ena med silvia och kungen och den andra med victoria och daniel. Vilket var fint! De vinkade vackert åt oss! Nåväl. nu ska jag foccusera mera på programmet, men njut ni av dagen!

// Anna <3

As our lifes changes come what ever, we will still be, friends forever


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

[1] - As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Will Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

[Repeat 1]

La, la, la, la:
Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la:
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

Hur sjutton ska vi klara att gå ut nian om ett år...lämna träkvista bakom oss...och alla mina vänner. Det kommer bli så hemskt Jag sitter nästan och gråter för mig själv här hemma....

Det här inlägget la jag in för cirka ett år sedan, puckade jag tyckte redan då att det skulle bli riktigt tufft. Älskar denna låt text, den säger mycket!

den 6 Juni, sveriges nationaldag

igår var verkligen en sådan där dag som man knappt gör någonting. Har ni någonsin sådana där dagar? Jag har det då och då. Jag låg och funderade över vad jag hade gjort under dagen och insågatt jag behövt ha en sådan dag, har varit i full fart alldeles för mycket på sistone. Min kropp pallar det men mitt sinne rubbas lite! Jag undrar vad min kropp pallar egentilgen! Nåväl, nu om cirka en timme bär det av till drottningholmsslott. Jag ska fika där med lite picknik! Fy, vad mysigt det låter, åh, jag älskar sommaren, ni vet den där känslan man får av att det helt enkelt inte är någon press alls på en, det är gött med sommar :) Har bal i morgon! Jag längtar sjukligt dit, eftersom jag vet hur snygg jag kommer vara x) inte för att vara självgod men senem ska ju sminka mig och hon är så grym på det så det skulle förvåna mig mycket om det inte blev snyggt! aja, nu ska jag öva lite extra på "Duvemåla hage". En lite svår låt men jag älskar det! Helen sjöholm är en av mina största idoler så jag tycker mycket om att sjunga hennes sånger! Ha en fin nationaldag nu då!

//Anna <3

Wait,. tape it back, there it is, the perfect day!

Happ. Nu var ju dagen iallafall till ända och jag ser galet snygg ut :) Brunheten sprids alldeles lagom på min kropp! nu så ser det riktigt bra ut! Några bilder från dagen:


Storebror som provar kostym :)

Han tyckte att han själv var ganska snygg!!

Men lillasyrran är ju inte så pjåkig heller tycker jag!

Men naturen är nog ändå vackrast!

Familj hemkommen från kusin

Det var ett mys kalas, och jag njöt i stora drag av att få träffa släkten. Det var ett bra tag sedan sist! Iallafall så var det mys, mys att vara där och efteråt gick vi till rålis och spelade fotboll, eller ja, jag stod ju mest och tittade, fotboll är inte riktigt min grej, nu lyssnar kalle på typ världens bästa coldplay, de blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på dem! Min musiksmak kan ni helt tacka mina syskon för!

// Anna <3

Haha, Anna, Anna

är rädd...eller, okej snarare lite nervös...Inför solduschen :O Rädd!

Jag och du!


Nu förbereds mycket i vårt hem. Tillexempel bal, och skolavslutning. Men framför allt en ännu viktigare sak, student. Min närmsta bror kalle tar studenten! Vilket ju är jättestort men det var just igår när vi gick och letade efter kostym till honom som jag insåg att han faktiskt skulle göra det. De två senaste åren har Kalle gått på gymnasiet och jag på Grundskolan, vi har varit de enda syskonen hemma. Men nu så kommer han gå ut gymnasiet och troligen flytta...men det vill inte jag!

När mina äldre syskon flyttade insåg jag inte förrän de åkte att vi aldrig någonsin skulle få tillbaka samma sak hos varandra. Det händer ju så att de kommer hem men det blir inte riktigt samma grej trots allt. Iallafall så har det alltid varit jag och kalle...När vi var små så lekte vi ofta med varandra. I fjorton år så delade vi rum med varandra, från att jag var nyfödd till att jag var fjorton. under den tiden både njöt jag av det och led av det Men däremot så kommer jag ihåg allting så väl. vi sov fem år i en vånginssäng, som stod mitt i rummet. Då kunde vi ligga där och prata med varandra. Jag kommer väl ihåg hur kalle brukade prutta så att jag fick stanken ner till mig. Eller hur vi bara låg där och såg vem som kunde hålla sig vaken längst. Jag kommer väl ihåg hur vi brukade bråka om vem som skulle få ha på musik, genom att ha högst musik. Haha, alla dessa minnen och de här är inte ens en bråkdel av dem. Jag älskade att leka med lego när jag var liten(självklart gillade jag Barbie också) det var det Kalle gick med på att leka med mig! Så vi lekte ofta med Lego. Jag brukade sätta på lera som hår på lego gubbarna så att några såg ut som tjejer, men en dag spolade kalle ner min finaste lego figur. Har aldrig riktigt förlåtit honom för det x) När vi var små var det liksom Kalle som bestämde allting. Han bestämde att han var bättre än mig på allt. Och jag höll med honom förutom på en grej, jag var en bättre dockmamma. Men då skulle han självklart envisas med om att ta hand om en av mina dockor en dag, för att visa att han var bättre än mig på det! Jag tillät honom att ta den enda killdockan jag hade och han klarade sig skapligt. Men när han glömde den ute i vagnen så blev jag inte riktigt lika glad! Iallafall så va det lite kalle som bestämde när vi var små, det var han som avgjorde vad vi skulle göra! Tillexempel så var det en gång hans ide att dra garntrådar över hela vardagsrummet så att det blev som ett spindelnät som vi kunde klättra i. Dock blev kanske mamma inte lika glad som vi var över det! Sen blev vi äldre och kalle tillhörde plötsligt de stora syskonen, då bråkade vi mest av allt! Då sa kalle tll mig när jag skulle börja sexan att om jag stötte på honom i korridoren kunde jag ju låtsas som om jag inte kände honom. Haha, det var inte riktigt så jag gjorde! Men sen började ju han på gymnasiet, och då fick han ett helt nytt liv, Han var knappt hemma någonting men det betyder ändå jättemycket när han är hemma! Ibland får vi våra stunder. Som kvällen då det var Earth Hour och vi satt här nere på nedervåningen och spelade spel. Då var vi som när vi var små, eftersom det var kalle som avgjorde spelet. En grej som jag själv inte kommer ihåg men som många berättat om är när jag var liten, runt två år, så sabbade jag kalles fina legobygge. Till svar av detta fick jag av Kalle: Jag älskar dig Anna, men inte just nu! En så klockren kommentar. Och möjligen har det varit lite så med oss, alltså vi har ju alltid älskat varandra men mer eller mindre.

Så nu drar han, jag kom på det igår. Nu så är det bara några få dagar kvar som vi är de två som bor hemma. Snart kommer Kalle tillhöra kategorin till dem större. Snart kommer det återigen bli ett sådant där glapp mellan oss...Usch, vad det känns konstigt!!! Nåväl, helt enkelt tycker jag mycket om min storebror!

// Anna <3


Jag och kalle, 0 och 3 år!

Här är vi två och fem! Söta va? :)

Beutiful things in life!

Godmorning sunshine!

Oh, vilken underbar morgon att starta dagen med! Först så är man lite smått trött när man vaknar klockan nio, men sedan så fick jag ändå upp mig själv ur sängen och nu sitter jag och ser på Mulan, tillsammans med ostmackor. Underbar morgon måste jag säga!

Igår var jag ju i vällingby med min mor och min far. Vi hittade en fin, fin kostym till kalle...Men, aja, det ska jag skriva om i nästa inlägg. Iallafall så köpte vi svarta handskar och en svart handväska till balen. Åh, vad fina de var. Jag kan knappt vänta tills jag får på mig allt. Nu om fyra timmar äre dags för soldusch, vilket jag ser fram emot. Senem sa att det skulle bli jätte fint, och jag litar fullständigt på henne! Nåväl, här kommer iallafall bilder fina!


En fin väska

Så galet snygg handske enligt mig!

Handskar+väska

och så en riktigt trött. men ändå glad Anna

Ha en fin dag nu!
//Anna <3

Träkvista skola avgångsklass 2010

What can I give you with a broken heart. I know my feelings but I don't know my heart.

Vad gör att livet ibland går så långsamt att du skulle kunna somna medan du lever det, och ibland super duper fort att du knappt hinner med att leva i nuet. Just nu är mitt liv i kategori två. Det ska hinnas med så galet mycket att jag inte förstår hur jag ska klara att leva i det hela. Jag vill ju verkligen leva i allt och verkligen försöka ta upp så många minnen som möjligt ifrån allt. Detta är vad jag ska hinna med på...hm, cirka 23 dagar:

*Soldusch
*sjunga i drottningholms slottskapell
*hänga på skansen
*bal
*Hemlig utlykt med klassen
*skolavslutning
*myskväll med niorna
*bellas student
*Kalles student
*Linda, jossan och tanne+amanda kommer hem
*fylla år

Och alla grejer förutom den sista ska ske på en vecka...7 DAGAR!!
Så stressen ökar och jag känner framförallt hur mycket jag missar med vännerna i skolan. För var dag som går så blir jag bara mer och mer vuxen och inser hur vi kommer försvinna ifrån varandra nu...Vi som så många år har vuxit upp med varandra. Ta tillexempel martin. Han har gått i min klass hela mitt liv. Kommer så väl ihåg den frösta skoldagen. Vi satt inne i ett lekrum på en sådan där matta med en bilväg på. Där satt alla som var så små då. jag hade på mig en vit klänning med vit rosett i håret och då var jag riktigt blond! Sen så kommer jag ihåg llas ansikten när de var så små, Martins, Marcus, sofias, bobbos, felicias, erika, matildas, marikas, sandras, henkes, massvis med ansikten som jag bara behöver föreställa mig lite snabbt så vet jag exakt hur alla såg ut! Jag trivdes på direkten i min klass, 1b. Fick fina vänner men kanske inte jätte många tjejvänner faktiskt. Så jag hängde mest med martin, marcus och bobbo. Men jag hade en allra bästa vän just då. Det var Jesper. Det där lilla pojken som en gång tittat över till min tomt och frågat om inte han kunde var tarzan, så kunde jag vara Jane så kunde vi klättre i mitt träd tillsammans. Just då så längtade jag riktigt mycket efter en tjejkompis och då kom Erika in i bilden. Vi fastnade på direkten för varandra. Vi var av samma typ liksom. Så under ettan, tvåan och trean så var mitt liv ungefär likadant. Leka med jesper, martin och erika, dagarna i enda. Men sen kom fyran...då slogs vi ihop i två klasser, så att det bara fanns en a och en b klass. Erika hamnade i min klass och efter ett halv år kom Annie. Jag Annie Hanna och Erika hade det sämsta bandet som existerats! Men jag älskade det! Femman, åh, du underbara femman. Jag, Jesper, Linus och Annie. De två paren som alltid hängde med varandra och i stort sett inte kunde leva utan varandra. Vi var otroligt fästa vid varandra vi fyra. Jag undrar ofta om det var ajg som gjorde slut med linus, eller annie, som gjrode slut med Jesper som förstörde det hela. Efter femman så hamnade livet på fel väg. Sexan var helt fel i mitt liv, eller slutet av sexan och början av sjuan. jag var inte mig själv och jag var ensam. Men sen kom åttan. Åh, vad fantastiskt det var! Åttan tillsammans med alla mina underbara vänner! Linus, Jesper och jag var återigen tillsammans med varandra. bara det att istället för annie kom Agnes! Vi var de bästa vännerna! vi gjorde allting tillsammans, och åh, vad jag trivdes. Det bästa var när inte agnes och linus var tillsammans. Utan då när vi alla var vänner! usch, saknar tiden fortfarande! Sen började vänner bråka islutet av åttan och jag blev besviken på några av mina vänner. Men i nian! Oh, vad ska jag säga. Vi trivdes rejält och utvecklades nog mest under det året av alla åren på träkvista.

Så nu sitter jag här. Med alla dessa minnen av första möten och olika människor och årskurser! Ibland undrar jag om jag utnyttjat tiden tillräckligt bra...Det känns nästan som om jag skriver ett testamente för träkvista skolas tid i mitt liv. För den är över nu. Dessa tio år som jag gett skolan, de åren som bestått av så mycket, både skratt och grått, ensam och omringad, bra och dålig, alla olika konstalationer...Nu är allt över. Alla underbara lärare...Janne, som alltid skrämt oss med sina dåliga skämt, Anna som jag känner mig så lik och som jag verkligen tycker så mycket om, hon har fått mig så intresserad av no! Birthe, som så länge har fått tjata på mig om att, Anna du måste skärpa dig! Mia, som trott på mig när ingen annan gjorde det. Johan som hjälpt mig med att bli duktig i idrott, Amelie som gett mig intresse i franska och som jag vet att jag kommer bära med mig förevigt...Alla dessa som har haft en jättestor roll i mitt liv fram tills nu. Hopppas bara att jag inte kommer gråta galet mycket på skolavslutninge men det är ju så svårt, dessa tio år som betytt så mycket, dessa lärare som stöttat mig genom allt! Nu kommer de glömmas bort...Och bara finnas under titeln "Grundskole lärare". Så var det värt dessa tio år. Kommer jag se tillbaka på dem med glädje? Nu är det bara två dagar kvar i träkvista, fem dagar som träkvsta skol elev. För alla er som befinner er i samma situation som jag ber jag er, snälla, ta tillvara på det! För även om vi nu ska till en annan skola, så kommer vi alltid minnas denna tiden med glädje, våran grundskole tid. Vi fick den allra bästa tiden som vi kunnat få! Och jag önskar inget hellre än att jag alltid ska kunna bevara minnet av den i mitt hjärta.
I'll never forget you: Träkvista skola, det självklara valet!

// Anna <3
ohohoh, vilken härlig dag, lalala

Så försvann ännu en dag förbi, eller ja, halva menade jag ju självafallet. Nåväl så har detta varit en underbar dag hitills. Gick upp imorse när jag vaknade av mig själv!!

7.00- Vaknade skönt i min säng av att solen sken in genom gardinen
7.30- Fick fram typ de snyggaste kläderna och kände mig riktigt fin när jag gick till skolan!
8.00- Skola, syslöjd!
10.00- Svenska lektion
12.00 Lunch med Agnes
12.30 Hemma, sitta och sola och läsa!
13.00 Träna i en halvtimme
13.30 fylla disken med hsm 3 i öronen
14.00 lungt framför tv.n men världens godaste nötter!

Iallafall, så har jag haft en underbar dag! Och den blir bara bättre, ska till kyrkan senare och sen imorgon ska jag sol duscha! Det kommer bli jätte roligt, och hoppas att resultatet blir bra. Tyvärr ser inte vädret så bra ut framöver: Kolla in www.klart.se det sumpar hela grejen!

// Anna <3

Hårslingning :)

Haha, tycker det blev galet bra, för det ser helt naturligt ut :)
Men det var verkligen jätte läskigt!!!Först och främst har jag ALDRIG någonsin lagt slingor i mitt hår. Har vägrat att göra det!!! Sen så var jag jätte rädd för missfärgning, om ni hade umgåtts i samma kretsar som jag hade ni träffat alla mina vänner som blivit onöjda med färgningen! Nåväl, så iallafall så åkte jag dit runt tio i två och gick in. Så frågade hon hur jag ungefär ville ha det och jag sa bara att jag ville ha den färgen jag redan hade i slingor i håret som var naturliga, fast lite mer! Så då så satte hon igång, och så fort färgen var i så blev jag livrädd. Mådde riktigt dåligt när jag satt där och väntade. Sen när hon började med sitt kammande blev jag livrädd eftersom det hela såg GRÅTT ut!!! Fick panik, men lugnade mig igen snart. Så blev det riktigt bra!! Det passade perfekt och ser ut som om de nästan alltid funnits där!

//Anna <3

Nervöst som bara den!!!

Nu är det dags...blonda slingor...Usch vad läskigt!!!!!!!!!!

Even though, everybody told me something else, I'm shore!!!

I belong up there, right in the middle of the stage...I feel it everytime I stand there!Host...det är jag som dansar, till vänster :O

Men iallafall, ni fattar kanske vad jag menar!

I don't wanna be anything other than me!

I don't wanna be anything other than I've tried to been lately, all I have to do is think of me and have peace in mind, I'm tierd of looking around rooms wondering, what I got to do, and who I'm supposed to be, I don't wanna be anything other than me!

Nu, nu så är jag riktigt peppad över att skriva lite om denna text, ur den fantastiska sången av Gavin. Den är intro sången till "One tree hill" som ni kanske har läst att jag skrivit om då och då. Tyvärr har den ju slutat visas, men låten rullar i mitt huvud oftare än oftast! Iallafall så är anledningen till att jag vill skriva om just denna, dels eftersom den tillhör det programmet, men även eftersom jag återigen hittat en sång som går så djupt in i mitt hjärta så det känns som om jag själv kunde ha skrivit det. Iallafall så sa Agnes idag en sak till mig som gjorde mig så otroligt, otroligt, otroligt lycklig!!! Hon sa till mig att hon tyckte så mycket om mig när jag var sån som jag var just då! Och oj, vad jag blev glad. För jag har aldrig någonsin riktigt tyckt att jag verkligen var riktigt "cool" när jag var den personen. Men enligt Agnes så är det just den personen som gör så att hon trivs med att umgås med mig, vilket känns jätte, jätte bra!!! I allafall så har ju den låten verkligen något vettigt att säga. När jag lyssnar på låten så hör jag en desperat person som försöker förklara någonting! Förklara att personen bara vill vara den som man triv smest med! Men en liten grej tror jag är att han kanske inte sjunger till någon annan. Möjligen sjunger han till sig själv, som en intygelse till sig själv. Han säger att allt han behöver göra är att tänka på att vara schysst, och att vara sig själv. Det är ju just det, jag jag vet vad jag behöver göra med mig själv. Och framförallt så är jag just så där trött som han beskriver. Att man inte orkar mer med att leta efter vem man är. Utan allt vi vill är att få vara oss själva utan att någon säger någonting annat. Så jag vill ju helt enkelt inte hör aatt jag kanske var Töntig vid ett visst tillfälle, eller att jag måste vänja mig av med en vana, för det är en av grejerna som jag blir mest irriterad av allt på vissa människor!

Aja, bara några tankar omkring några rader...


She's alone, with a broken heart

She's alone, alone in the dark
she's alone, alone with a broken heart
She's tried to find, a way and a map
but she lost control, and now she's in a gap...


I say love, it is a flower and you it's only seed.

Idag kom jag fram till en sak. en sak som avgjorde någonting för mig! Jag vet att jag kommer lyckas med mina drömmar. Jag har den mäktigaste i hela världen att hjälpa mig med det hela. Jag kommer hålla på med musiken när jag blir äldre, oavsett vad som händer, och det vet jag! För jag vil det så gärna att jag inte klarar av att tänka att jag inte skulle ägna mig åt det! så, ja, nu vet ni det. Jag hoppas bara att ni inte tar detta som skryt, utan att det här bara är en uppmuntran för mig själv! Hm, men idag, så har jag annars inte gjort någonting alls. Men jag är så pass trött att jag inte riktigt varit så uppåt xD Men jag klarar mig, nu ska jag träna, se på vänner och sjunga en stund. Har ju haft musikal i fem hela dagar, och ska sjunga i drottningholm på söndag, och sen skolavslutning...Men rösten håller nog!!!


I say love, it's a flower, and you, it's only seed!


You know, lately I've loved my life mutch more than recantly!

Bilder:


Törnrosa, 50cent, Harry Potter och bondbrud!

Prinsessan Anna <3

År 9 gör en musikal!!!

Åh, vad jag är lycklig just nu, vi klarade musikalen så bra! Jag älskar min klass över så mycket annat och vi trivs verkligen tillsammans nu, synd att det tar slut nu...


Översta bilden: hela gänget samlat
Undre bilden: jag hade en låååånng låt att lära mig så pluggade den OFTA!!!

ehum...altså, Agnes hade inget vettigt för sig så...


Och tillslut en trött Anna som flummar sönder!!

Tack för att ni finns år 9, kommer aldrig släppa er ur min tanke!

RSS 2.0