Jag är trött.

Jag ogillar att vara kär. Samtidigt som jag gillar't. Men jag är lite trött ändå...på allt det där. Någon so har ett tips? Typ "how to get over a heartace".
Jag har Arr och Komp...Och ja, vi får fakiskt sitta här! Så jag ska äl göra någonting vettigt med min tid som att skriva lite på min blogg. Duktig som jag är.

Nu är jag trött
Jag orkar inte mer
det har gått för långt
när du är det enda jag ser

Nu är jag trött
på att gilla dig
kan jag inte bara släppa allt
och släppa dig

Jag är trött
och jag orkar inte mera
jag är trött
orkar inte stå emot
Jag är trött
orkar inte mera
jag är trött
trött på att gilla dig

Men jag undrar...
om det ändå inte vore annorlunda,
om det varit tvärt och om
det varit annorlunda
om det vore du som

om det var du som var trött
och inte orka mer
om det var du som var trött
och inte orka stå emot
ja, om det var du som var trött
och inte orka mer.

Dansa fastän hjärtat brister

Ibland behöver man en paus. en lång eller en kort, spelar egentligen ingen roll, men en paus då man bara tar det lugnt och inte lägger någon press på en själv. En paus då man antingen kan tänka mycket, eller ingenting alls. Jag har inte tänkt så mycket, Jag har spenderat mina dagar genom att cykla över pumpafält ner till havet, äta goda middagar, plocka stora lass med äpplen, se på film, spela spel och helt enkelt bara ta det lugnt. Jag var trött innan jag åkte ner hit. Så där trött att jag inte ritkigt orkade något. Men nu känner jag att det ändå finns energi, En energi som jag väntat på. Nu orkar jag faktiskt med att plugga i, tre veckor till eller vad det nu är, det kanske är fyra föresten, men jag har redan pallat fem, så det klarar jag bara bra :-) Jag längtar fakiskt lite. Framför allt efter mina musiklektioner. Nackdel med att gå estet blir att man bara ser värde till de musiklektioner man har.

happ, nu så ska man tillbaka till verkligheten. Jag sitter på motorvägen mellan jönköping och Linköping...tre timmar kvar. Men jag ska nog klara av det. Har egentligen en bunt pluggande men jag kan klara av det ändå :-) Senare idag ska jag prata med min Agnes och så, Jag tycker mycket om henne! aja, nu så ska jag strax lägga ned datorn och ägna mig åt någonting annat. Som att plugga. Har blivit ganska skicklig på att plugga i bil. Ha en bra dag nu.

Love me like you used to do,
love me like I want you to
Love me like you used to do,
love me

I keep on wondering
will it ever be the same
can we ever make it right
after everything we'd sacrefied

Hösten kommer NU!

Att cykla fram i röda träskor, med basker på, och se gula löv falla framför ögonen, och känna doften av en brasa, är något av det bästa jag vet! Jag har studiedag idag, och det är så skönt. Jag gick upp klockan åtta och gick upp och stickade klart koftan. Ni får se den på bild senare. Jag hade en liten höstdipp tidigare denna månad över att det var höst, men nu känns allt bara superbra! Jag älskar hösten. Just nu spelas Seven Heaven temat på teven, och jag ska plugga(vilket jag är sjukt taggad över) och lite liknande. ´Ha en fantastisk dag!


The answer is blowing in the wind.

Drömmen finns där. Den existerar hela, hela tiden. Jag påminns om den varenda sekund. Det återkommer varenda sekund egentligen. För det finns inte hela tiden...Men det kommer liksom igen hela tiden. Man inser...Oj, vad är det jag drömmer om egentligen. Det är bra att stå med båda fötterna på jorden!!!!! Verkligen, verkligen! Stå där med era förtter och känn er säkra. Jag har redan sumpat det. Jag satte mig på mina höga hästar när ajg var fem år. Och jag går inte av förrän någon tvingar mig till det. Jag stannar kvar. Jag kommer stanna kvar, verkligen!!! Jag säger inte att jag kommer lyckas. Jag säger bara att jag inte ger upp. Om någon tycker illa om att jag så ofta skriver om min dröm, ni kan ju bara börja fundera över vad som är mest centralt i ert liv och fråga er om inte ni skulle skriva ofta om det? Jag skriver om mitt liv. Jag skriver om min dröm, jag skriver om det jag vill, och jag skriver om det jag är säker på!!! Jag är säker på att Gud finns och att han är med mig! Jag är inte säker på att jag kommer kunna gå hela vägen. men jag är här för ett syfte. Ett syfte som ajg inte har en endaste aning om. Men jag anar att den kommer ta sin form under mitt liv. Det är få 16åringar som vet vad deras syfte med livet är, tror jag. Jag vet iallafall inte, men jag har kanske en föraning. Åh, jag bara bubblar. Om ni någonsin vill ha någon som sjunger på fest, bröllop, dop eller något så gör jag det så gärna!! Gratis, självklart. Ni bestämmer ritualen, och vilka låtar jag ska spela. Åh, det är verkligen, verkligen min dröm. Den drömmen som jag drömmer om.

Jag vet inte om du hör mig, men jag ber dig om ett svar.

Never stop living, then you'll die!

I dag...Har egentligen inte allt varit på topp, eller något sådant. Men det har varit en bra dag! Varit glad och uthållig. Sitter och stickar, ser på Tv och har datorn framför mig! Haha, ja, tjejer kan göra flera saker samtidigt. Men, men ha det bra, bra bra!!!

Love is like a flower, it needs water and sun to make it bloom!

Jag vet inte om du hör mig, men jag ber dig om ett svar.

Never stop living, then you'll die!

I dag...Har egentligen inte allt varit på topp, eller något sådant. Men det har varit en bra dag! Varit glad och uthållig. Sitter och stickar, ser på Tv och har datorn framför mig! Haha, ja, tjejer kan göra flera saker samtidigt. Men, men ha det bra, bra bra!!!

Love is like a flower, it needs water and sun to make it bloom!

Snälla

Snälla Inte sverige demokraterna. Spelar ingen roll om högern, eller vänster, bara inte SD...

Tid

Ojoj, vad tiden rusar. Tid. Ett riktigt konstigt och udda begrepp. Något som vi har, och som vi ofrivilligt använder upp. Jag skulle gärna sätta undan lite av min tid på ett sparkonto eller någonting. Tänk de som får spendera sin tid under krigsår. Eller i fängelse. De måste inte vara något vidare glada...Men iallafall så tror jag att det är lite sådär. Att tiden liksom jagar en. Ofta så samarbetar vi inte med tiden, eftersom vi tycker att den inte sammarbetar med oss. Har någon sett Peter Pan? Med den tickande krokodilen som jagar Kapten krok? Där så jagar tiden honom hela hans liv. ända tills han dör. Och kanske är det lite så. Vi blir jagade av tiden tills vi dör, tills vi storknar och tills vi tröttnar på denna jakt, som då pågått allt för länge.

Jag önskar att jag hade mer tid. När en person frågade mig här om dagen vad jag ville göra bubblade jag av svar. Jag ville bli läkare, hitta på botemedel mot cancer, öppna ett eget musikcafe, åka på sverige turne, se världen, vinna nobelpriset, vara sjuksköterska, musiklärare, plugga på musikhögskolan. Allt möjligt. Men jag kommer nog inte ha tiden till att göra detta. Kanske om jag riktar in mig på en sak att jag hinner med den, och kanske en eller två till. Men inte allt. Dessutom tar det ungefär en livstid att få nobelpriset, så jag ska väl inte hoppas FÖR mycket :) Men tiden jagar mig och den räcker inte riktigt till. Jag pratade med Sofia nyss, en flickaa jag inte hört av sedan juli...och hon är en av mina närmsta vänner. Våran anledning till att inte hörts av har ju varit just det...vi har inte haft tiden. Likadant när jag träffar mina vänner i ung-gruppen. Jag önskar att jag kunde spendera så mycket mer tid med dem, men jag har inte tid! Skolan ruinerar mig på tid. Den bara tar och tar. Men i och för sig så har jag valt det själv. Att gå på den skolan alltså.

Nåja, nu har jag babblat på om tid, kl 08.35 på morgonen. Jag tycker inte om att ta sovmorgon, eftersom det då känns som om jag slösat min tid. Det är nog inte så egentligen, men ibland funderar jag över om det är så.

Jag har inte riktigt något som jag kan komma på att skriva om, så säg till!

.Starka band.

That's my life
In my life
there'll be hard, and easy
it'll be laugh and tears
there'll be love and hate
So in my life
there'll be things that goes against
and things that go with the flow.
So that's my life!

Krossat kan alltid lagas
Jag har önskat att du skulle kunna se det från den andra sidan
att du skulle kunna se det från ett annat håll
men med den blick du har haft
så har du fått en helt annan koll

Förlåt, för allt, som vi en gång gått igenom,
jag vet att allt var mitt fel
men samtiidgt så var vi två
och samtidigt borde du haft din del

Jag önskar att vi kan börja om och vara med varandra
önskar att vi kunde komma ihåg hur det var
du vet, när det var vi, när vi var lyckliga
och kanske, kanske kan vi laga det som är kvar.

Du.
I mina tankar finns du alltid med
i var steg jag tar
med varje ord jag säger
finns allt du sagt kvar
I huvudet finns alltid du
När jag får vara mig själv
och för mig själv
Men så kommer kraven som andra mänskor ställer
Men det är just då det gäller
att stå upp för dig!

starka band
Aldrig jag ser er
Aldrig vi möts
men när vi gör det
känns det som om vi aldrig skilts åt
jag har aldrig hittat några som ni
och kommer aldrig hitta det igen
världen vill dra oss ifrån varandra
men jag vet att vi klarar det
vi drog en gång band mellan varandra
och vi knöt och knöt
och de banden, de kommer aldrig någonsing gå sönder!

Living it again.

Jag är hemma. Med en anledning. Som jag inte tänker säga till er. Sitter i soffan i min fina nya blommiga klänning, tittar på mina sjukt snygga nya kängor, och värmer mig i min rosa kofta. strax är jag klar med min egenstickade rosa kofta, och då hamnar den på bloggen. tror jag iallafall :) Jag har det fint. Jag lever mitt liv så som jag velat flera år. Jag lär känna massvis med nya människor och arbetar med musik.

jag kan bara säga en sak. Rytmus är fantastiskt. Jag är duktigare nu än när jag började och jag har gått där typ tre veckor. jag kan hela John mayers låt "Who says". Men, men, ska ju inte skryta. ärligt talat så är jag nog sämst i hela min klass, men jag trivs med det! Visst jag är sämst i en av de bästa musikklasserna i hela sverige. man får ta det som det kommer.

Igår hade vi kör!!!! Åh, det var så mysigt. Jag blev bara glad av att få ha det, och att få sjunga med mina vänner. sorry, men ännu har jag inte blivit såå tajt med någon på Rytmus, vilket gör att jag saknar mina fina vänner härifrån.

Vad ska ni rösta på? För jag har INGEN som helst koll.

Är alldels för osäker!


Vet att de kanske ser lite udda ut, men jag känner mig som en prinsessa(konstigt nog) i dom :)


But most I hate that I don't hate you, not a little bit, not even at all.

see the way you smile, darling, when you tell the world, you're mine.

I och för sig har jag inte alls tid att göra detta. Jag är trött och vill se på "tio orsaker att hata dig". Det känns lite bra att när alla andra pluggar så kan jag bara chillla. Men tro inte att det bara är en dans på rosor!!! Inte roligt att vara trött hela tiden...men tack alla fina rytmus elever för att ni gör dagen glad :)

Kram, kram, återkommer senare...en dag :)

Nope.

.orkar inte skriva.

.listen to your heart.

In life we get choices, and those show who we really are.

jag är förkyld. och trött. Och strax klar med halva min kofta. har varit hemma idag. bara varit med mamma. vi har ätit stektpotatis och köttbiffar. och bakat. och massvis med andra grejer. Mysigt värre. imorgon är jag ledig igen. sen kommer skolan. där finns riktigt fina människor. men det är svårt med miljö ombyttet. men ibland rycks man upp från rötterna även när man inte är i rätt läge. Och då är det bara att göra det bästa av situationen. tror jag får det finfint i framtiden på Rytmus. tror jag kommer lära mig mycket! Verkligen!

In life, there's a choice, that's shows, witch way to go
maybe you can get back on the right track again
but still those choices will count in the end

If you choose the right way, you'll liste to your heart.

You see through everything I do

I'm sorry two words I always think, after our gone, when I realize I was acting all wrong.

Jag älskar den frasen, den går in i mig så fort jag lyssnar på låten. Jag har fyra riktigt stora idoler vilka jag verkligen ser upp till så extremt mycket. Dels har vi Helen sjöholm, hennes röst är något att se upp till. Även om jag inser att jag aldrig kan bli lika duktig som henne så känner jag ändå att det är bra att sikta mot stjärnorna, så kanske man når ovan molnen iallafall. Hon är både musikalartist, och egen artist, vilket är min dröm att bli. Sen har vi Håkan Hellström. Jag vill inte börja sjunga som honom på samma sätt, men gärna med samma känsla. Ha samma energi på scenen och liknande. Hans texter är något av det bästa jag vet så jag kan inte riktigt förklara med ord hur mycket jag tycker om den. Helt enkelt stor!! Sen har vi de där två, tjejerna, med fantastiska röster, men dock ovanliga. Och som skriver så fina sånger. Säkert, och feist är verkligen sjukt duktiga och jag skulle verkligen önska att jag kan bli som dem! Lyssna på alla dessa fyra artister!

Jag har fått många läxor, men tro det eller ej, jag har inte fått en enda teoretisk läxa. Det känns bra, måste jag säga! Musik är verkligen det jag får satsa på nu, och det är så konstigt att komma hem på kvällen och ibland vara lite så där "jag orkar inte riktigt spela musik just nu". Det är skönt att känna att jag får hålla på med det tillräckligt. Känner bara att jag vill stå på scen mer. Jag var på We will rock you musikalen i tisdags. Jag fick gratis biljetter av skolan. Och den var fantastisk. Och när första låtens toner spelade upp (detta kan vara rätt tillfälle att nämna att låten var "break free") så blir jag alldeles så där pirrig. Ungefär så som man är kvällen innan julafton. Det bara bubblar i mig, jag får gåshud och jag ryser. Och under alla låtar och scener är allt jag kan tänka: Det här vill jag göra! Det svåra var bara denna gång att inse att ALLA andra som satt omkring mig ville samma sak. Det är tuff konkurrans.

Iallafall fick jag en läxa att skriva en barnlåt och här är texten hitills, faktiskt så är melodin det fina men det är lite så där långsamt plinkande och lite godnattvise typ.

Prinsessan skulle sova, sova i sin säng
men hon kunde inte sova, tänkte bara på sin äng
Prinsen skulle sova, sova gott och tryggt
men han kunde bara tänka på, skeppet som han byggt

Men så sov nu, sov och sov så gott
Men så sov nu, Godnatt och sov så gott.

Vad tycks??

Har inte tid.

Jag har inte tid just nu. Ledsen. MIn blogg finns där ibland men inte alltid. Läs ibland, och ibland ignorera. Har en fantasisk musikutbildning och fina vänner. Men just nu måste jag sluta.

.

shlaaa, trött. OCH har ingenting att ägna mig åt. Hör av mig senare. Kanske.

...

In life there'll be choices between good and bad, and that's what shows if your a good or a bad person.

Vem har rätt att säga till den andra att den inte är en god människa?

Heart of worship

Ibland så blir den där vägen man går på här i livet knöglig och extremt svår att ta sig fram på. Jag är vid ett sådant ställe just nu så jag hoppas att jag snart är vidare. Om någon har ett tips på hur man tar bort alla de där törnkvistarna så hör av er.

I'm coming back to the heart of worship
Cause it's all about you all about you.

I got lost, in our love song.

In the end, we was'nt meant to be
I keep on wondering, why we had to go trough it all
Here at last, we can go
to our own directions home

But I got lost, in our love song
I got stuck in my fairytale
I did'nt see it coming trough
But what happend to you

there was a time when it was fine
when I loved you more than everything else
but the time ended
a long time ago

But I got lost, in our love song
I got stuck in my fairytale
I did'nt see it coming trough
But what happend to you

It's time to say our goodbye
It's time to let eatchother go
It's time to go on whit the right direction..
SO goodbye!!

Cause I got lost, in our love song
I got stuck in my fairytale
I did'nt see it coming trough
But what happend to you

It dosen't matter who you are, if you only got two ackord on your guitar, you got to go whit what you can do, and you will do alright.

Tråkigt har jag. Så här ser Prinsessan Anna ut just i detta nu.


Anna i rosa

Anna i svart

Anna i vitt

Alice i underlandet väntar.

Allting kan gå i tu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

JAG AVSKYR DET! Hur kärlek kan såra. (jag säger inte att jag avskyr kärlek utan att jag avskyr hur det sårar) Jag blir frustrerad, sårad. Men istället samlar jag ihop mig och gömmer känslorna i mitt inre, för att ta fram vid bättre tillfälle. För någonstans så finns det en tid då man inte kommer behöva dem längre, och en tid då man får svaret på varför kärlek har varit tvungen att såra så mycket. Men jag undrar ibland när det kommer. Jag frågar mig själv hur det får vara så här? Vi har ett hjärta i vårt liv, ett enda, och det måste vi använda varsamt. Men visst finns det vissa som försummar sitt och inte använder det alls, men det finns även några som är oförsiktiga och ger sitt hjärta till vem som helst. Jag har sagt det och jag säger det igen: Det går inte att få tillbaka ett hjärta som inte är krossat. Det går inte. Har man verkligen gett någon sitt hjärta kommer det inte tillbaka helt. Möjligen kan det vara så att hjärtat bara förlorat en flisa, eller så har det gått i tusen bitar. Jag har alltid varit rädd över att ge mitt hjärta till någon. alltså inte kärlek, för det har liksom inte kommit som tillfälle utan snarare vänner. Dem ger man kanske inte sitt hjärta till, men en bit av hjärtat ger man trots allt. Jag vet bara en person i hela världen som aldrig kommer ge tillbaka mitt hjärta till mig. Utan han kommer alltid vara stormförtjust över att jag gett mitt hjärta till honom. Vem det är, det är en stor hemlighet! Haha, oj, vad udda jag skriver just nu, men det är bara för att det flyter på, det liksom strömmar i mina fingrar. Åh, jag skulle kunna skriva hur långt som helst om kärlek, för jag tror att i slutändan hänger allt på det. Det avgör allt. Och sant som det är sagt så kommer det ske. En gång kommer människors hjärtan få avgöra deras öden. Ojoj, vilket djup. jag är för ung för att tänka på sådant här, jag borde vara ute och leva livet istället. Visserligen är jag inte tillåten till det eftersom min hals fortfarande gör ont, men usch, jag orkar inte filosofera mer. It's killing me. Nej, men skämt åsido så är jag trött och jag bubblar över av känslor just nu. Så nu ska jag samla mig och gå och läsa min favorit bok istället, det brukar alltid få mig på bättre humör. Ha det fint hörrni...och tänk inte så mycket!


En sann vän säger sanningen när ingen annan gör det.


"En sann vän säger sanningen när ingen annan gör det."
Jag vill inte att du ska förändras, inte alls, inte alls! Ingenting, helst, men framför allt inte det där som vi pratade om!

Svar

Ja, jag gillar Ikea, men inte i tre timmar
Tack, Agnes, nja, jag vet inte riktigt

Still sick...

Allt handlar om kärlek

But I felt in love whit a picture, and did'nt listen to what it said.

Insåg precis hur alla jag en gång TROTT mig vara kär i, har visat sig vara någon helt annan än den jag var kär i. Tjena, vad skönt det är att inse! Kanske var det trots allt rätt att det inte blev något. Kanske, kanske inte. Men jag tror nog det ändå! Oj, har ni insett en sak. Hela min blogg handlar om kärlek!

Maybe a picture tells more than 1000 words, but this lines tells more than 1000 pictures.

Look at me
You may think you see who I'm really am
But you never known me

Dessa text rader säger mycket mer än en bild!

"Damen i den vita kappan"

Att inneha skrivandets förmåga, kan vem som helst ta i besittning. Men att kunna förmedla en känsla så att läsaren uppfattar den och får samma i kroppen, det är svårare. Jag ska nu ge er en berättelse om en flicka som skulle gå hem, men hamnade på helt fel väg.

Hon hade gått i flera timmar nu, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Den väg som hon vandrat varenda dag nu i snart tio år var som bortsuddad ur hennes minne! Varför kunde hon inte hitta? Hon hade frågat människor om vägen, men alla hade skakat på huvudet och gått vidare. Hon hade försökt ta upp sin mobiltelefon och ringa sin pappa, men på mobilen fanns inte hennes pappas nummer. Endast tre nummer fanns, och de var nummer som hon själv inte hade lagt till. Vilka skulle hon döpa till "vägskäl", "frågor" och "sökande". Nej, inte var det hennes nummer heller. Hon suckade för hundrade gången och fortsatte gå. Men vart?

Julia var flickans namn. Den sextonåriga flickan som gått vilse under dagen. Julia hade i sitt huvud tusentals tankar. alla människor går vi och bär på tusentals tankar, men det normala för en människa är att av dessa tusen tankar, ta fram cirka 200 att fundera på medan man gömmer undan, och slutligen glmmer bort de andra 800. Men inte Julia. Hon gömde endast 200, vilket betydde att hon funderade på 800 av sina tankar. Och visst, Julia överstimulerade sin hjärna men hur kunde hon göra något annat. Hon var ju bara tvungen att fundera på det hela. Om hon log mot en person på stan och personen inte log tillbaka, kunde hon omöjligen låta bli att fundera över varför. Tanken kunde följa med henne hela vägen hem till sig, och även på kvällen kunde tanken förfölja henne. Julia själv hade inte mött anledningen till detta beteende ännu, men att hon ville bli av med det, det visste hon allt. Julia var snäll, men inte genom snäll. Hon hade själv sagt några elaka saker då och då till människor som hon sett ned på. Men framför allt för att passa in. Det var Julias största önskan, hon ville passa in. Hon ville inte sticka ut, hon ville vara som alla andra. Men det var hon inte. För hon stack ut. Ingen hade så stora höfter som henne, så starka åsikter, eller ens så mycket fritid. Om hon nämnde i sin klass att hon läst en bok dagen innan besvarades hon med en drös av förvånade och chockade blickar. De andra i hennes klass hade vänner. Det hade hon med. Fina vänner, men förstod de henne, nej. Det kände den Julia hon spelade, inte den Julia som hon egentligen var. Men vad kunde hon begära av dem? Om hon inte visade vem hon var hur skulle de då kunna lista ut det hela. Nej, för dem var hon bara den enkla, blonda, blåögda flickan, som alltid fanns till hands när man behövde henne. Men för Julia, var det inte alls hur hon egentligen var.

Det började bli kallt och fler och fler människor drog jackorna omkring sig. Regndropparna började sakteligen bli fler, och en liten sipprande ränna bildades omlott med trottoaren. Julia hade sin mörkblå jacka tätt knäppt på sig, och hon drog fram en randig halsduk ur den mörkbruna väskan. Ett barn sprang förbi henne i sådan hast att hon var tvungen att snurra runt ett varv för att hålla balansen. Efter barnet kom en pappa med en liten jacka i högsta hugg. Julia hörde honom ropa ett namn men det namnet gick in i ena örat och ut genom det andra. Efter en stund tröttnade hon på att springa runt och leta utan satte sig helt enkelt ner på trottoar kanten. Det gjorde henne ingenting att hon blev blöt om baken, hon orkade inte bry sig. I den lilla stad hon bodde i kunde man tycka att hon borde känna igen någon men hon såg inget bekant ansikte alls. Och trots att hon varit överallt i hela staden, kände hon inte igen sig där hon var just nu. Det kändes som om hon bytt plats med en människa och kommit till andra sidan jordklotet. Det som hänt innan på dagen kom hon inte ihåg. Hon mindes att hon vaknat på morgonen och att hon nu hade gått så länge att hennes fötter började domna bort. Hur länge skulle hon behöva vandra innan hon hittat rätt?

Plötsligt kom en dam förbi passerande, och hon stannade sakta till och backade bakåt dit Julia satt. Julia kände inte igen henne så hon sa inte ett ljud. Men kvinnan däremot lutade sig fram och sa "Goddagens, hur var det här då?". När kvinnan sedan satte sig brevid Julia, och Julia tydligt kunde se hur hennes fina vita kappa blev grå runt sittdynan så svarade hon "Jo, jag vet inte riktigt fakiskt. Jag hittar inte riktigt". Kvinnan tittade nyfiken på henne "vad är det du söker då?" Julia svarade med ett tyst tonfall "Vägen hem". "Vilken väg?" Julia tittade förbryllat på kvinnan som inte verkade ha en aning om att hon svarat underligt. När Julia såg på henne smålog hon bara. "Vägen hem till mig, den rätta vägen". Kvinnan log återigen och greppade taget om Julias hand. Hon frågade sakteligen " Vilka i denna värld älskar du mer än allt annat? Vilka personer betyder mest för dig i hela världen?" Julia tänkte först svara sina vänner men ändrade sig och sa istället "Mina föräldrar?" och inväntade ett svar. Kvinnan svarade inte utan byggde på Julias svar "Om de nu betyder mest i hela världen, och du vet att de älskar dig, vad spelar de då för roll hur andra ser på dig?" Trots att kvinnan bytt satmals ämne så tänkte Julia inte på det. Hon var för upptagen med att tänka över vad kvinnan sagt. Det var så sant det som hon sa. "Varför vill du passa in, Julia? Se dig omkring. Är några av dessa människor identiska med varandra? varför vill du då vara som alla andra?" Julia gav inget svar på den frågan heller utan satt tyst och funderade. "Gå hem nu Julia" Sa kvinnan och släppte handen. "men jag hittar ju inte hem" "Ring din far då!" "Men jag har inte hans nummer". Kvinnan suckade och såg Julia rakt in i ögonen. I flera sekunder mötte de klarblå ögonen de suddigt gröna. "Av de tre nummer du har på din mobil, så finns det bara en person som har svaren förstår du väl! Alla leder hem till din far!" så gick kvinnan igen och Julia smålog åt den gråa fläcken på hennes kappa. Hon tog upp sin mobiltelefon och valde numret "sökande". Efter endast en signal svarade hennes pappa. "Som jag har letat efter dig Julia, var har du varit?". "Snälla pappa, bara kom, jag vill komma hem". Julia hörde ett klickljud och inom bara någon minut körde hennes pappas volvo in på gatan där hon satt. Hon sprang så snabbt hon kunde mot bilen och möttes halvvägs av sin far. I deras kram fanns både tårar och glädje men framför allt en sådan otrolig lättnad. "Åh, Julia, jag har letat överallt efter dig! Kom nu åker vi hem". Så steg både fadern och Julia in i bilen och körde iväg. De körde hem.

Aldrig mer såg Julia ned på sig själv eller på andra. Aldrig mer gick Julia vilse. Aldrig mer var hon osäker på vem hon skulle ringa. För hon visste vart hon skulle vända sig när hon inte kunde hitta, eller inte visste rätt väg. Hon hade sin pappa tillgänglig för alltid. För alltid fanns han där för henne. Men aldrig skulle Julia få veta vem damen i den vita kappan var. Det skulle förbli ett mysterium för all framid. Men det är alltid tillåtet att gissa!


Look into my eyes, you'll see, what you mean to me!

Sjuk...fortfaraande. man tänker att det borde få mig mer tid att skriva, men icke.

You're everything to me!!!


Har ramat in två av de viktigaste personerna i mitt liv! Jag saknar dem så otrolgit mycket! Inte för att jag inte träffar dem men det är inte som förut...Inte alls som förut. Därför saknar jag dem så mycket. Jag mår dåligt av att inse hur länge det var sedan jag var med dem. Jag skulle varit med dem, men jag är ju förkyld så får inte ha några människor hemma. Saknar er!


(har försökt att få den åt rätt håll, men ni ser vad det föreställer!)


Är det värt en bild?

En bild säger mer än tusen ord. Men mer än tusen ord säger mer än en bild. Enligt mig. Jag försöker alltid få något ur mitt skrivande som möjligen beskriver eller målar upp en bild för dig eller er. Men ibland skriver även jag helt meningslöst. Saker som varken du eller jag kommer ha någon nytta av i framtiden. Så varför skriver jag det då? Jo, kanske just för att jag har nytta av det i just detta tillfälle. Det tillfället då jag skriver.

Jag tycker att livet är svårt. Jag tycker att det är riktigt svårt att se hur allt går till. Svårt att se meningen med det. varannan dag så känns det lätt och jag är helt säker. Andra dagar blir jag bara frustrerad och rädd över att jag inte kan svara på livets svåra frågor. Men samtidigt kanske livet skulle bli tråkigt om jag varenda dag skulle kunna svara och veta allt med livet. Det är en svår fråga, svårare om de flesta. Jag är trött nu. Jag är sjuk. jag är trött på att skriva. Farväl för tiden just nu. 10.47 så är jag trött, förkyld.


RSS 2.0