Ta dig tid.

allt handlar om vad du ger din tid till. Om du väljer att ge din tid till att vara glad, eller att vara ledsen. Om du väljer att umgås med vänner eller familj. Om du går gymnasiet eller börjar jobba på direkten. allting handlar om din prioritering av just precis, din tid.

Jag har aldrig förstått mig på tid. Jag kunde aldrig klura ut som barn vad vuxna menade med "jag har inte tid". För visst hade de tid, de hade bara inte de prioriteringarna. Och är det inte alltid precis så för oss hela tiden. "jag har inte tid" betyder inte att personen inte HAR TID, utan att den prioriterar skola, jobb, kamrater, familj framför någonting annat.

Om jag har lärt mig någonting om Gud så är det just det här. Han vill att vi ska ta oss tid. Ta oss tid till att vara med honom. Prioritera Gud först. Jag gör det sällan men det är en bra grej! Bara stanna upp och fundera en stund. Om du inte tror på Gud så stanna upp ändå. Vad har du att förlora? du får iallafall en lugn stund. stanna upp och fråga dig vart du är någonstans? Vart är du påväg? Kan det finnas en gud? och i sådana fall, vad vill han med dig?

Jag har varit i alla städer. Letat efter dig.

Igår fingick jag med min mor och far. Vi gick på de allra finaste gatorna i stockholm. Inte de vackraste, men de där som kallas snobbigast. Det var mycket trevligt och jag älskar stockholm i vårsolen. Under tiden vandrade jag och mor in på NK för att köpa varsitt läppstift. Har velat köpa ett nu väldigt länge men tycker att det kostar alldeles för mycket. Men nu ville jag verkligen ha ett så vi köpte det. Sen gick jag tyvärr in på Monki bara för en stund och det var inte meningen. Men jag hittade en drömklänning som jag nu funderar på om jag ska ha kvar eller ej. Vad tycker du?


sportlov

Sportlov går fort men det var inte så farligt. Jag sover jättelänge nu. Verkligen jättelänge. Okej, till klockan tio men för mig är det ovanligt. I morse lagade jag pannkakor till frukost och ska ut och cykla idag. Jag ska verkligen verkligen ut och cykla, njuta av solen och bara sitta och le där på min sadel. Solen skiner så fint ute så.

Det var en härlig dag här om dagen:Haft mysiga dagar med familjen.


En god vän.

En vän känner till ens starka sidor.
En god vän känner till ens svaga sidor, och stannar ändå.Mina goda vänner uppskattar jag mer än någonting annat. Har vänner i min släkt, min skola, min kyrka. Mina vänner är mitt allt. Det här kortet över var ett alla hjärtans dag kort från min vän. Min väldigt goda vän. Det här kortet bubblade kärlek till mig. För det visar så hur väl hon känner mig. Hon känner mina svaga och mina starka sidor. Och stannar kvar ändå. Tack, tack så otroligt mycket för det.

romerskabågarna

Igår så var hela min släkt här. Okej, inte riktigt men nästan. 35 pers samlades för att fira min kära far som imorgon fyller femtio år. Det var hur mysigt som helst, med massa prat och tal och musk och gemenskap och god god mat.Jag och min syster har godisförbud men just dessa dagar har vi tillåtit oss att äta....Ingen bra idé.

BlomsterblomJag hjälper våren på vägen med lite blommor köpta hem!

det är verkligen på tiden.

Livet. Upp och ner. Svårt och lätt. Fram och tillbaka. Fokus och drömmande. sorgligt och glädje. Skratt och gråt. Kärlek och hat. ungdom och ålder. vänner och fiender.

Det snurrar i min skalle. En av världens bästa textrader tror jag. För hur ofta känns det inte preciis så ibland, att det just snurrar i ens skalle. Jag är snurrig just precis nu. mest för att jag är väldigt slut. Jag har gått på högvarv den senaste veckan, så där att jag inte har tillåtit mig själv att stanna upp. Som de sista 100 m på ett milslopp. Då ser du målet och då fortsätter du springa trots mjölksyran i benen.

Lov. Det är sportlov nu. Sportlov! Jag kanske kommer sporta. Om det är fint väder imorgon så att jag kan ta fram min cykel så ska jag cykla. då ska jag åka runt på cykelutflykter med valfri kamrat. Så ska jag gå på museum, och se alla de där sakerna som jag alltid velat se men aldrig sett. Så ska jag spela musik. Skriva klart alla de där låtarna som ligger halvfärdiga inspelade på min mobil. Och så ska jag träffa vänner. Ha sådana där ljusgilmtar som man alltid kommer ihåg. Kanske blir det ett bra lov!


jag vet faktiskt vem jag är. Och jag vet att jag är din.Okej. kanske inte exakt då. Men jag hade tråkigt på tvärbanan idag.


Dags för vårskriket!
Den här bäcken var min ständiga lek-kamrat när jag var liten. min absolut favorit också.
En gång, samma tid på året som nuvarande, var jag och min bror ensamma hemma och när mamma kom hem var vi helt dyngsura. Vi hade gått ut för att bara "titta" på vattnet.

Men jag kände våren i mig idag!

Gratulerar!

Vi har köpt prinsesstårta och sitter och ska fika. Mamma har tittat på tv hela dagen. Aftonbladet skriver inte om någonting annat än det. en liten prinsessa är född.
Det sägs också att 40 % av de som tippat på namn har tippat på Anna. kanske kanske, kommer det vara en liten prinsessan Anna som tillkännages imorgon. Vem vet.
Men kan inte hjälpa att säga grattis!


Mmums.Glad Fettisdag till er i efterskott (när jag var yngre var jag helt säker på att dagen hette fettis dag, alltså inte fet tisdagen...Illa)

Pride and Prejudice.

Stolhet och fördom spelas på vår filmspelar precis just nu och jag njuter av varenda sekund av den. En av mina absolut favoritfilmer och till stor del pågrund av den vackra miljön. precis just nu besöker de Peak District och det var precis nästan exakt där som min syster bodde ett helt år så vi var där i fem dagar. Jag har aldrig gjort en så vacker resa i hela mitt liv och genom filmen har jag tänkt på resan nu en stund. Saknar England. vill till England.

ja jag saknar det. otroligt mycket.

Sen när var det så svårt att säga jag älskar dig?

Hej du det var ju ett tag sen, sexhundradagar men vem räknar precis?
och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint.
jag har träffat en annan nu, han behandlar mig bra, jag går och nynnar hela tiden
och jag har färgat håret, och fått pollen allergi och..är du fortfarande arg?

Nya tillskott i garderobenMina tre senaste tillskott i min klädes/assesoarer kollektion.
Pjäxorna har jag faktikst använt nu i två, tre år men de mörkblå hittades längst in nu på sistonde. så nu har jag tre par, alltså stor variation. Sen klänningen köptes på MQ rea, någon som jag tittat på flera veckor och priset har bara sjunkit så fick den för en femtedel av priset. Slutligen min klocka. Min tidigare klocka gick sönder förra måndagen och klarar mig inte länge utan klocka så det fick bli att springa till närmaste urochpenn och köpa en. Även den på rea, för bara hundralappen!

Mycket nöjd, och gillar att alla grejer lutar åt olika årtionden tillbaka!


Mellanmålsbulle


En mellanmålsbulle!

är du som jag? Jag vill nämligen alltid ha något gott på eftermiddagen men känner inte för att äta bullar varenda dag. då hittade jag ett recept i min absolut favorit bakbok(sju sorters kakor) som hette "mellanmålsbulle". en nyttig bulle med massa protein men som är supersmaskig! Så ett starkt tips att röra ihop någon dag och ha! Du kan ju alltid frysa ner dem och ha i en hel vecka!

Ingridienser:
25g jäst
25g smör/margarin (ta smör, så mkt godare)
2½ dl mjölk
½ tsk salt
½ dl socker
100g keso
ca 8dl mjöl

smält smör, häll i mjölk, värm upp till 37 grader. smula ner jästen i en bunke, häll över smörmjölken och lös ut jästen. ha i saltet, sockret, keso och nästan all mjöl. Blanda till fin deg (låt mig tipsa om att lägga till en dl mjöl till för att ha en lättarbetad deg) och sedan så låter du den jäsa till dubbel storlek. Forma 16 eller 24 bulla rpå en eller två plåtar och låt dessa jäsa till dubbel storlek igen och sen in i ugnen på 250 grader i 9 min. KLART!

STARKT tips!

Om och om igen

"berätta för mig om det är sant. att din hud är doppad i honung. På stan går ryktena, det hörs från taken, att din hud är doppad i honung. Alla nere på stan. de talar om det som en nyhet. Eller så är det som jag tror när jag går förbi att de önskar att de vet vad jag vet"

inspererad av övre textförfattaren skrev jag denna:

Vad gör vi här, det har bara gått nån minut
utanför café 60 har orden tagit slut.
Jag letar efter något att säga, men du ser åt annat håll
vi har bara sagt hej, men vad mer spelar roll

mmmmm, jag nynnar för att bryta tystnaden
mmmmm, för att ingen ska förstå sanningen

ser du något intressant där brevid din sko
för du har stirrat dit på tok för länge nu.
ska inte klaga, är inte bättre själv
jag har räknat alla som gått förbi, det har varit tjugofem.

mmmmm, jag nynnar för att bryta tystnaden
mmmmm, för att ingen ska förstå sanningen

du ska gå nu för jag ser du drar dig bort
jag gör det lättare för dig.
ger en enarmskram och ler lite lätt
sen släntrar du iväg och jag ser vad som skett.

mmmmm, jag nynnade för att bryta tystnaden
mmmmm, för att ingen skulle förstå saningen

för sanningen är den, det här händet dig och mig
om och om igen

om och om igen. om och om igen. om och om igen. om och om igen...

om och om igen, kommer tystnaden.

Gooood morgon.

Måndag. Jag vill verkligen inte att du ska komma, men nu är du här ändå.
Matteprov...Svenska redovisning...Pianouppspel.

Jag vet inte alls hur jag ska hinna med det. Men nu säger vi att det går bra!

Känns bäst så!Kommer inte våren snart????

Du vet det så väl A!

I cry whenever I'm sad,
you cry when there's no one around
I laugh hardly and loud
You laugh when there's something worth laughing about

You can run to my side if you fall
you can always count on me
you can run to my side when it's hard
and I'll be there, winter summer spring and fall

Whenever you're sad I can figure it out
whenever I'm sad, you can see what's on my mind
in those days when no one wants to see me
you still call, to see if I'm free today!

You can run to my side if you fall
you can always count on me
you can run to my side when it's hard
and I'll be there, winter summer spring and fall

You can scream, you can shout
you can hurt me, you can lie
I'll stand by your side!

You can run to my side if you fall
you can always count on me
you can run to my side when it's hard
and I'll be there, winter summer spring and fall

I'll be there, any season, if you need me at all

Till dig. Just nu.


Något att tänka på!

Kanske finns det alltid uppgångar och nedgångar i livet. Jag tror att det är så. Men jag och min vän beslöt oss för att det är mer värt att ändå leva livet! Någonting att leva på:

Livet är en bergodalbana
men jag åker hellre med än att stå nedanför och titta på!

Fint att tänka på kan jag tycka.

Hej Alice!Denna kvinna är fantastisk. På yngre år ansåg jag att hon var gammelmodig, och relativt tråkig. Men nu, på senare tid, har jag insett hur otroligt inte tråkig hon är! I varenda låt som hon sjunger hör man hennes skicklighet. Det låter inte som om hon på något sätt anstränger sig när hon sjunger utan det bara flyter. Och hon har någon lätthet som är obeskrivlig som bara gör att hon verkligen sjunger vackert och enkelt. Jag imponeras och vill influeras av henne ännu mer! Hon är så otroligt skicklig! Lyssna! "How do you do mr Swing", är fantastisk!

Here, there and everywhere

Mina nya snygga glasögon vet ingen mycket om. Har för det mesta på mig dem hemma, och bara då och då i skolan. Men nu ska ni allt få se. Hur otroligt snygg jag är alltså, i mina nya så kallade "Harry Potter" glasögon.
För Emelie och mollys skull!

Update.Vackert värre. Min vardag har innehållet ensam lunch, mycket plugg och lagandes av mat på sista tiden. Har knappt skrivit någonting i musikväg, men litegrann ändå. Har några texter som ligger och väntar och har skrivit klart en låt till en god vän precis.

Att våndas inför:
*Matematik prov
*Svenska redovisning
*Piano uppspel...

Att se fram emot:
*Semlor ska bakas imorgon
*Sportlov
*tid över!Oh what a beautiful morning. Oh, what a beautiful day!

you remember me, when the west wind move, among the fields of barley
we'll forgett the sun in his jealous sky, when we walk in fields of gold.

Några meningar från min notebook

Säg inte att du älskar mig
för då dröjer det inte, tills jag lämnar dig.

mmmmmm, jag nynnar för att bryta tystnaden
mmmmmm, för att ingen ska nå sanningen.

du kan falla i en dröm, som inte tillhör dig.

I'm so happy, I'm so glad, that I've got you!

Min nya hobby är att göra människor glada. Min absolut favorit sak. För inget går upp emot den energikick du får när du gjort någon riktigt glad! Det är som att du får något tillbaka av att ge. Så sant! Just det, att du får nästan mer tillbaka av att ge någonting! Men då måste du såklart vilja ge, men det vill man ju ibland.

Idag har tusen ansikten lyst mot mig. okej, kanske runt 200 då men ändå, Massa människor passerade mig och min vän Simon där vi stod i trapphuset på min skola med 300 kakor och bara gav. Alla frågade om det var gratis, och vad haken var osv och vi sa bara att vi ville sprida lite glädje. Tänk va? För dem så blev det nog en liten tankeställare, och det gillar jag!

Att ge en ros till någon, ett enkelt ord eller någonting sådant betyder så otroligt mycket!Bara en enda enkel ros

Det vackraste i världen.

Kärlek. Jag kan inte komma på ett enda ting i hela världen som motsvarar kärlek. Kärlek får oss att göra allt, att låta bli allt, att krossa floder, berg, hav. Alla mål vi strävar mot går alltid att koppla ihop med kärlek. Kärlek är en gåva. Den allra största gåvan från Gud. Han gav oss kärleken.

Kärlek är vacker. Vacker så som snö gnistrar i solen. Vacker så som de ljusgröna fälten på en solig sommardag. Kärlek. Kärlek. Kärlek.

Kärlek är underligt. Varenda dag så funderar jag över hur otroligt häftigt det är med de som gifter sig. Att lova att älska den andra för resten av livet. Det är något av det vackraste som jag kan tänka mig. Därför gråter jag på bröllop, mer än på begravningar. Jag gråter då jag tänker på vilken gåva de två som gifter sig ger till varandra.

Kärlek är häftig! Tänk att känna så mycket för en person att du vill vara med den för resten av livet? Eller bara kärleken till en vän. Vänner som du gör allt för. Tänk va, du gör allt för kärleken!

Kärlek är bestående: Sann kärlek. Alltså verkligen sann kärlek, består.

Kärlek.


och jag har bakat kakor, flera rader, hela dagen

Nu har jag bakat i fyra timmar. Och är klar. På mitt köksbord ligger nu 250 kakor som bara väntar på att bli uppätna. Det är en satsning av min bakförening i skolan, MUFFIN (mumsiga ungdomar froterar faccinerade i natirumbikarbonat) Och det är för att alla som går förbi oss imorgon ska få en sån där liten kick av att: "wow, människor är faktiskt väldans trevliga, och vi har god gemenskap på skolan, och åh, vad mysigt det är". Så jag hoppas på att alla kommer äta och vara glada imorgonHeeelt galet mycket kakor.

HoustonMin favorit av henne. Fantastiska sångerska, hon kommer alltid vara en av de största!

Simple as that

-The greatest thing you'll ever learn, is just to love
and to be loved in return.

Vackert

-Jag tror jag var ett och Calle var fyra. Eller snarare, tre och ett halvt. Han hade byggt ett fort med lego. Han var stolt antar jag för han visade upp det för mig. Men det jag gjorde var att riva ner det. Då sa han: "Anna jag ältar(älskar dig) men inte djust(just) nu"


Det här minns inte jag. Men alla säger att det hänt. Men tänk om det inte egentligen var där. T'änk om någon bara inbillat mig att så här är det. Tvingat mig att minnas detta. Men vad gör det, det är en av mina finaste berättelser. Då spelar det ingen roll om det är en biografi eller en saga. Det är vackert ändå! Varför inte låta det vackra vara som det är, och inte ifrågasätta det?

Låt det vackra vara vackert.

p.s vacker är ett av mina favoritord!"vacker, enkel, är min valsmelodi, min valssymfoni"


GratulerarTror allt detta är den allra snyggaste designen google någonsin haft. Fantastiska Charles Dickens.

En tanke en måndagskväll

Hjälper det verkligen att åka till en annan plats?

När allting är sämst, har jag hört att många vill åka till andra platser, men löser det någonting? Jag har inget svar på frågan men jag funderar på det ibland. Visserligen så kan du få ett perspektiv på saker och sådär men kan det inte bli så att man inte vill åka tillbaka? att du flyr verkligheten? Jag vet inte och jag säger varken det ena eller andra men för mig är det bättre att ta tag i saker och ting där jag är. att inte skjuta upp någonting utan bara ta tag i det.

Men inte vet jag. Bara en tanke.


En tanke en måndagskväll

Hjälper det verkligen att åka till en annan plats?

När allting är sämst, har jag hört att många vill åka till andra platser, men löser det någonting? Jag har inget svar på frågan men jag funderar på det ibland. Visserligen så kan du få ett perspektiv på saker och sådär men kan det inte bli så att man inte vill åka tillbaka? att du flyr verkligheten? Jag vet inte och jag säger varken det ena eller andra men för mig är det bättre att ta tag i saker och ting där jag är. att inte skjuta upp någonting utan bara ta tag i det.

Men inte vet jag. Bara en tanke.


Sagt idag

Malin: Är jag konstig?
Anna(jag): Ja, men det är det finaste en människa kan vara!

Dancing for a whileJa, jag gillar ju min min här men det jag menade med bilden var att visa min kjol. FIn va?

Skulle du titta förbi?Jag önskar varje gång jag bakar, att jag skulle ha mitt eget fik där jag bara kunde baka hela dagen. Och då och då plocka upp gitarren, gå upp på den lilla scenen i vänstra hörnet och spela några låtar. Jag kunde bjuda dit mina musikvänner att spela, vilka några säkert kommer vara ökända redan. Jag skulle baka drömmar, citronkaka, morotskaka, fransk chokladtårta, chokladbröd, maränger, citronmaräger och en massa mer. Matpajer också tror jag allt.

Men när jag drömmer om detta dyker den där tanken upp längst bak i huvudet: Men Anna, det är inte vad du vill allra allra helst. Och jag vill det verkligen innert inne. Men jag har en person i mig som säger att det inte kommer att gå.

Men om jag skulle starta ett café, skulle du då komma förbi?

I have not forgotten those green coloured eyes.

Vacker vinterdag igår!


Helt enkelt.

Solen sken idag.

Det gör ens dag bra.


har du något svar på min fråga?

tio människor gick förbi mig
nio av dem log
åtta tittade åt mitt håll
sju såg in i mina ögon
sex stannade till
fem började prata med någon annan intill
fyra glömde alltså bort mig
tre såg mig aldrig igen
två sa hej
men bara en, endast en, frågade om jag var okej.

medan mina tårar nästan dränkte mig.

Det här är ett märkligt mysterium. Något som jag inte alls förstår. För det är så ofta vi ser någon och bara går förbi. Det är mindre ofta som vi ler när vi går förbi. ibland tittar vi åt en annans håll. vissa tillfällen ser vi in i dens ögon. då och då stannar vi till. men vi börjar lätt prata med någon annan intill. vi glömmer bort personer. personer som vi aldrig ser igen. Sällan säger vi ens hej. Och alldeles för sällan frågar vi om personen i fråga faktiskt är okej. Även om den sitter där och gråter.

Valnötsbröd och vuxengrejer

bakade valnötsbröd i dag. Jag bakar aldrig bröd heller för den delen. men något i mig har tydligen bestämt sig för att bli vuxen. kanske är det något med att jag blir arton i år. Att kroppen har reagerat på att den måste växa upp nu och lära sig viktiga saker. För jag har aldrig lagat mat två gånger, bakat bröd, rensat tvätt och städat köket på samma vecka. Men det är en bra grej att jag börjar göra det för brödet idag blev väldans gott. Vi åt det till middag med lite stekt ägg och goda pålägg!

Imorgon ska jag in till staden och köpa ett par härliga shorts som jag kikat på ett tag och sedan nog en ny dagbok. har låtit bli en månad nu men snart behöver jag ha en att skriva i.

Mina fina systrar.

jag har två fantastiska personer i mitt liv. Den ena är min syster. Och den andra är min andra syster. Ibland så står jag inte ut med dem och ibland önskar jag att de skulle vara omkring mig ständigt. Men oavsett älskar jag dessa systrar oerhört mycket.

Linda- är så att säga den "coola" av oss. Iallafall enligt henne själv. Skryter gärna med att jag tydligen tar efter hennes klädstil. Det vet jag inte riktigt om jag gör men hon säger det. Hon är grymt bra och nice att prata med om allt. pluggar till socionom så det passar ju bra! Hon är estetik liksom jag men främst inom teater.
Mysigaste stunderna är nog när vi brukade gå upp lite tidigare på lördagsmornar och se film tillsammans.

Jossan- Jossan är lite knäpp men samtiidgt underbar! Hon sprudlar med ideér och saker att göra. Vi kan ofta starta massa små projekt när hon är hemma. Hon har lite "storasystersyndrom" över mig, Linda ocskå, att hon tror att hon vet vad som är bäst. Ibland så kan hon råda bra, men inte alltid. Men hon är fantastisk! Hon sjunger mycket vackert och målar hur fint som helst! mysigaste stunder...har varit många men promenaderna till lundhagen och sittandes längst ut på bryggan en bra stund. Det har varit fint.

Så jag har de bästa systrarna som finns. Inte för er kanske men för mig.
Stonefaces


Sen brast vi ut och looog!


Vi är ganska så olika men någonstans väldigt lika.

Mina högklackade skor

I feel down today, as I did both last week and yesterday
I don't feel for doing anything, but perhaps read my paper and drink some tea
Someone called, let's go somewhere, but I just want to stay
but still I know that I need to say yes and care less 'bout me

I put on my high heels shoes and my most faked smile
and I straighten my back and leave all worries behind

We're supposed to have fun, and some fun we have
I laugh when I don't think it's funny at all
my friend smiles and says: see you're no longer sad
but I feel that my high heels starts to fall, my high heel starts to faaaalll

I put on my high heels shoes and my most faked smile
and I straighten my back and leave all worries behind

Denna låt. Eller text. Handlar om de dagar då man inte riktigt förstår vart man hamnat i livet ller varför och då man frågar sig: Hur hamnade jag här? varför hamnade jag här? och vilka är mina vänner. Och hur man då får dra upp sig ur det läget och låtsas för en stund. Sätta på sina högklackade skor och sträcka på sig och helt enkelt lämna det bakom sig.


Moviestar

Beställde film häromdagen. Fyra av mina favoriter. Jag ser framför mig hur jag kommer kunna njuta av dem i flera, flera år. En sak som är berättigat att jag ska ha är ett helt eget filmbibliotek, och det finns en del filmer som måste vara där. Tillexempel några som jag redan har samlat på mig: Mulan, Titanic, Mouline Rouge, Förtrollad och några fler. Nu har jag beställt dessa:
Alltså, Across the universe (en kanske inte så bra film men den innehåller då så många fantastiska beatleslåtar och med en mycket duktig sångare till huvudroll och en väldigt snygg bästa vän) Hairspray (ett sådant där måste på musikalfronten, en sextiotalmusikal som bara lyser och sprudlar av femtio och sextiotals kläder och skön musik) Amelie från montematre (en av mina absolut favoritfilmer. den har allt, franskan, mysterium, kärlek och vacker pianomusik. Den är så sevärd så behöver inte säga mer) och stranger than fiction (en av de finaste romcom som finns och den är så snyggt gjord. Om du har tröttnat på de självklara romantiska komedierna så är det bara att se den här. Den kommer med något nytt och är mycket bra)

Dessa ska ses. Snart.


Pajtijme.

jag sa ju att jag skulle laga mat i måndags. Och det var precis vad jag gjorde. Satte igång med en paj på direkten och den blev ruskans god om jag får säga det själv. Först en vanlig pajdeg bara och sen med ruccoula, spenat, riven ost, feta ost och valnötter. Mycket gott.

Jag ska berätta en liten sak som jag inte säger till många. Jag lagar aldrig mat. A.L.D.R.I.G. Det är inte det att jag inte gillar det, utan bara det att jag inte har gjort det. Tror det är en lillasystersyndrom. Att ens syskon har lagat mat eller ens föräldrar och man själv har aldrig ställts inför det.

Men nu ska det bli ändring på det!
 Ett tips. Går snabbt och lätt och blir gott och festligt.

RSS 2.0