:DHär är vi:D

sjukt vad allt händer på samma gång...

Okej...jag vet att jag inte alls haft tid med bloggen på sistone och tyävrr är detta sista inlägget på tre månader...Jag återkommer den 16 augusti. Just nu sitter jag och tar en paus ifrån packningen...Ska åka i morgon...upp till sälen. I TRE VECKOR! Jag känner redan hur panik börjar komma inför imorgon, usch fem timmar ifrån släkt, familj och vänner sååå länge. Jag är så sjukt nervös inför det. Jag är inte van att åka bort såå länge. Men jag klarar det nog. Har stöd ifrån alla mina underbara konfa kompisar. Det ska bli galet kul att träffa dem igen...och alla de underbara ledarna.

Igår var det skolavslutning. Jag och Malin sjöng gabriellas sång. Det gick SJUKT bra:D Agnes var som vanligt sååå duktig på piano. OCh Malin var grym...Mig vet jag inte riktigt. VAr kanske inte helt nöjd med min prestation men det funkar ändå. Sen efetr skolavslutningen åkte alla hem till JEnny. vi grillade och myste. Satt och grät hela middagen. HAde ett sjukt djupt samtal med IDa vilket käändes skönt innan jag åkte. Hon är en oerhört nära vän. Jag vill passa på att skriva till alla mina vänner som verkligen betyder något, ifall att du inte finns med så betyder det inte att du är obetydelsefull...JAg är lite tankspridd just nu så jag skulle lika gärna kunna glömma att skriva om Agnes.

Agnes,
du betyder mer än du någonsin kan förstå. Du räddade mig ur mitt sjunkande hål. Jag var seriöst påväg ner mot botten. Men sen kom du och drog mig upp igen. OCh nu är jag tillbaka på fast mark. Jag kommer sakna dig sååå otroligt mkt i sommar men kanske inte mest av alla. Det brukar kunna vara bra för oss att vara ifrån varandra ett tag. Dock tycker jag att två månader är lite VÄL länge...

Linus,
Jag kommer sakna dig...sakna hur bara du kan få mig att skratta. Hur du är en av mina bästa vänner. JAg hoppas verkligen att det kommer bli en grym sommar för dig men även att du ska sakna mig:P Du är underbart snäll, även fast jag ibland glömmer att säga det till dig!

Jesper,
Jag älskar dig, men har på et sätt vant mig att åka bort ifrån dig. Vi har alltid haft våra då och nu perioder. Ibland har vi inte umgåtts på flera veckor och ibland har vi djupa samtal varje dag. Men till och med dig känner jag att jag kommit närmare denna vår. Jag kommer sakna dig mer än jag någonsin gjort.

Ida,
Ojoj, dig kommer jag sakna. Sakna alla djupa samtal vi kan ha. Jag kommer sakna den person som verkligen kan se när något är fel och som vill att allt ska vara bra. JAg hoppas att jag ofta kan göra samma sak för dig men jag vet att jag inte är världens bästa på det. Saknar dig redan, gmn!

Erika,
DU betyder sååå sjukt mkt. Du finns verkligen ALLTID där. Du har aldrig någonsin lämnat mig. Vi har aldrig haft en dålig period. vi har alltid varit vänner. Därför har jag som en säkerhet hos dig. OCh jag är så glad att vi är såå nära. Kommer att sakna dig och dina skratt!

Annie,
Trots att allt en gång gick fel mellan oss har vi lyckats fixa det:P Vi blir helt enkelt aldrig av med varandra:P Men jag älskar dig. Och du betyder mkt som vän! JAg vill inte förlora dig igen så stanna kvar. Kommer sakna dig mer än du kan förstå.

Malin,
Du betyder mkt, du är snäll och sååå otroligt omtänksam. Du ser alltid till att man mår bra och jag vet att du finns där for ever!

ellinor,
Du är sååå viktig i mitt liv. Du har blitivt en nära vän såå snabbt och det är jag glad för. Jag kommer skna dig grymt mkt i sommar och hoppas att vi ses i höst lika glada som vi har varit ivår:D

Nu s har jag hälsat till en del men så många mer betyder mkt. Men jag känner att tangentbordet redan är blött och orkar inte skriva mer. Jag kanske skriver ikväll igen men nu säger jag bara....

Farväl

Haha:P:P:P

Skolan är slut:D

Vann barkbåts race!

Sitter nu hemma...hos Agnes:P

RSS 2.0