hm...jag vet att ni undrar ibland!

En dröm
en sanning
en väg
vad händer om vägvalet var fel
eller om det var osannt
eller om drömmen aldrig blir verklig
ett liv
en själ
en flicka
vad händer om livet förstörs
vad händer om själen tär
vad händer om flickan glömmer sig själv
det är frågan

Argument för att följa drömmen!

När jag var fem år var min högsta dröm att stå på melodifestival scenen och sjunga, min största idol var carola. Jag var verkligen helt säker på vad jag ville! Min äldre syster sa att hon hade haft samma dröm men att den försvinner när man växer upp och inser hur svårt det är att lyckas. Jag lovade mig själv en sak när jag var ungefär nio år, att om jag fortfarande hade samma dröm som då, när jag var nio, när jag fyllt femton så skulle jag satsa på det! Jag trodde aldrig det skulle hålla i sig.

Men ändå sitter jag här idag, övat i över en timme på odyssevs sång, som är otroligt svår, bara för att komma in på en mycket viktig skola, en skola som kanske kunde förgylla mina drömmar. Så jag håller löftet till mig själv. Om jag hade kommit på för ett år sedan att "åh, det verkar vara roligt att sjunga" skulle jag troligen inte våga satsa. Men nu är det så att jag inte kom på det för ett år sedan, jag har drömt om det hela mitt liv, eller åtrminstone från fem års ålder, innan det ville jag bli bagerska(vilket jag fortfarande vill :). Det ger mig en liten intygelse...

Sen så blir jag övertalad av gud att jag duger att göra det jag drömmer om. Jag kan ibland sätta honom på prov och säga, att nu får du allt visa vad du menar här. Och då gör han det. Ett bibelord som verkligen blev ett bönesvar för mig var detta:

"Lägg allt du gör i herrens hand, så kommer dina planer att lyckas"
Ordspråksboken 16:3

Den bibelversen lever jag med enda sedan jag fick den i mitt huvud, jag biter mig fast vid den. Så nu är allt jag gör att be och att hoppas....


lite olika låtar, som verkligen går djupt in i mig!

Låtar att lyssna på och ta in!

Kärleks vals
The rose
Imagine
Balladen om Fredrik Åkare och cecilia Lind
Fields of gold
Autom leaves
I know you by heart

Sen måste jag bara säga: VI har en person som måste få vinna melodifestivalen! Peter Jöback med låten Hollow är det bästa jag hört i tävlingen hittills! Snälla låt honom vinna!

/ Anna

Btw I morgon smäller det, runt nio tiden sitter jag på flyget...Tjena, vad jag är nervös!
<3

Ny Design

Vad tycks om min nya desgin??? fin, inte fin??

Först gjorde jag en lite fjortis design men sen bytte jag, men vad ´tycker ni??

Vem??

Dagens One Tree Hill avsnitt gav mycket tankar till mig. De gör ofta det, och ibland har jag undrat varför...Men sen så slår det mig varför. Jag är just nu i det stadiet de är, visst är jag typ två år yngre men det märks att jy närmre jag kommer dem i ålder desto bättre och innehållsrikt blir programmet. Jag kan förstå att min syster gillar de nyaste avsnitten eftersom de då är i hennes ålder. Visserligen har jag gillat one tree hill sen jag var runt tio år och min syster femton, så jag har ju inte plötsligt börjat gilla den...Men det växer för mig. Många saker växer för mig...

Iallafall så handlade dagens avsnitt om hur alla roller kommer förändras när de går ut "High School". Jag blev förvånad över hur smart läraren var...önskar att våra lärare kunde komma på någon sån grej att göra med oss. I allfall startades mina tankar omkring, återigen, hur konstigt det kommer att kännas att gå ut. Men de allra flesta i min klass har jag faktiskt gått sen sexårs, altså nio hela år. Fatta vad bra egentligen vi borde känna varandra. men ibland känner jag mig hemsk. För vissa har jag aldrig ansträngt mig för att lära känna. Jag har mest bara valt vilka som ska vara mina vänner.

i vår klass finns tusentals roller, och nej, jag är inte okatogorierad! Jag är däremot min egna kategori för ingen får plats i den, efterosm jag är musiklärarens dotter. Det är en kategori som är otroligt svår att komma ut ur! Tro mig! och inte heller mina vänner går utanför kategorierna, ledsen men det gör ni inte, alla kan jag hitta en kategori för och som verkligen stämmer in på den del av peronen som jag sett, för jag säger inte att jag sett allt och alla. men jag tror ändå att jag har någorlunda koll på hur alla olika är...Förutom kanske de som jag inte känner så väl. Men jag kan inte längre säga att det finns någon i min klass som jag absolut inte gillar. För alla har ju sina specialiteter, och något som är vänligt finns hos alla. Även om jag vet att jag själv tvivlat på det många gånger. Jag önskar faktiskt att vi kunde få några veckor till av skolan, sen när vi gått ut, bara för att umgås! det skulle kunna behövas!

oj, där på slutet blev jag otroligt citerande av vår musikal, vilken ni verkligen borde checka!!! Gör det, för den kommer bli otroligt bra. Men vi går i allafall in på hur det finns olika roller och hur man kan splittre dem, jag tror att det kan vara en bra musikal för ungdomar att se.

/ Anna<3

                               

                                                               
Lite fina foton, men på några är jag rebecca bara så att ni vet!

 Vem ser mest ut som Anna??

?????????????????????????????????????????????????????????????????


Jag kan inte alltid skriva något vettigt.

En fin fotografering på alla mina fantastiska medspelare kommer läggas ut snart. Vi var så fina! Med vi menar jag dem. Jag såg helt totalt flum ut. Men just nu  så känner jag inte riktigt för att skriva tyvärr. Så just nu är det dags att sluta. för jag kan aldrig skriva vett då!

helt flum :P

Försökt att vara någon annan än mig själv....

Fast tänk. JAg undrar om någon av er kan förstå hur mycket jag har förändrats den senaste veckan. Inte på utsidan då eftersom jag har typ exakt samma kläder på mig men på insidan, i mitt hjärta och i min hjärna har det skett mycket! Det går int riktigt att förklara men när jag lyssnar på min gamla låt känner jag inte igen mig lika mycket som jag gjorde förut. Det är ett steg framåt på den här livslånga vägen som jag måste vandra. Bara att ha min myspace sida men ungefär tio låtar på gör att jag känner mig lite halvt som en musiker. Riktigt nice! Jag hoppas att alla gillar den och att ingen tycker att det är skitmusik...

I gårkväll fick jag sjukt ont i magen och hade det till kockan två på natten ungefär så jag är inte iväg på någon idrotsdag om någon undrar. Jag är alldeles för trött för det. Dessutom vet jag inte om det var magsjuka eller något jag ätit. Det lär visa sig under dagen...tyvärr!!! Innan dess var jag iallafall i vällingby m mamma och pappa, vi handlade till pappa eftersom han fyller år snart men fick ändå plats med lite grejs, bland nnat en sjukt fin sjal som jag tittat på i evigheter!!!Jag tycker den är otroligt vacker. Sen hyrde vi även film och min favositbok fanns som film! Hoppas bara att den är någorlunda bra. Nu så ska lilla jag se på Sweeny Todd eftersom storebror lånat den och eftersom anna tycker väldigt mycket om Johnny depp men har aldrig sett den. Så nu så önskar jag er alla andra att ni ska få ha en bra trevlig fortsatt dag och för er som går på träkvista: Roligt idrottsdag. Så hopas jag på att jag kan gå till min sångpedagog ikväll. Men vi får se.

/ Anna <3


FIN SJAL!!!

Annas fina vänner :D

The best of friends :D

Ego Anna

The best of firends AGAIN!

And again...Dock lite omedvetna en av oss iallfall :P

Depp

Varför kan inga få vara lyckliga? När mitt liv har stabiliserats, jo då ska självklart flera av mina vänners liv falla. Är det verkligen det som är meningen med det hela...Jag blir alltid lika ledsen för mina vänner som jag blir för mig själv. Men just nu så känns allt annat så bra så att jag nästan får dåligt samvete över att jag har det bra. Men de har det så dåligt.

JAg är så otroligt glad över att ha en myspace sida :D Det betyder sjukt mycket just nu och det känns verkligen bra att ha, det är så otroligt rolgit att ha en sådan sida. FIxa en om du drömmer om att bli musiker! För det 'är jätte roligt! MEn det känns som om alla andra som har en myspace sida är så otroligt mycket bättre så det känns lite b...Men, men jag är ju faktiskt bara femton år hitills!

MEn iallafall. Varför ska vissa inte få vara lyckliga? Nej, jag tycker inte det är guds fel. För gud kan bara känna kärlek och att få någon att vara olycklig är INTE kärlek! Tro mig! Men samtidigt är det kalrt att jag också vill hitta någon att skylla på, Jag nöjer mig aldrig emd att lmna någon oskyldig. Men just nu vet jag inte vem jag ska skylla på. I eftermiddag kommer nya låtar!

http://www.myspace.com/annamargaretalinden

SO

Hej hopp, sitter här på so:n....har tråkigt om någon undrar, men håller på med ett sjukt intressant ämne så :D

Myspace

HAr skaffat en myspace sida, för er som gillar min musik :D Ska försöka lägga ut fler låtar snart men hitills ligger mina hitar ute :P

www.myspace.com/annamargaretalinden

Bra va :D


OS kompisar :D

Såg igår på OS loppet i ländskidor. Och tjena vad jag blev glad! Men inte för att vi vann men utan för sammanhållningen! De höll tillbaka de andra för att Johan skulle lyckas! Fatta vad snällt! Det är äkte kärlek, för att citera mamma igår kväll! Agnes Jarl jag skulle lätt hålla tillbaka alla andra konstnärer för att du ska komma in på södra latin. Men det lär ju inte behövas!

/ Anna <3


Melodifestivalen: Deltävling 3

Direkt uppdatering ifrån melodifestival tittare, För er som inte vet det så är jag lite melodifestival freak av mig...vill helst inte gå in på hur jag var när jag var liten. Men nu så vill jag ändå ge lite av min åsikt på melodifestivalen ikväll:

1:a Alcazar
"Headlines"


hm...villnog inte ens uttala mig om detta. Mitt förslag är att lyssna på stay the night, deras senaste bidrag. För det var exakt likadant!

2:a Johannes Bah Kuhnke
"Tonight"


hm...det var en helt ok låt. Men han kunde inte sjunga något vidare...och försökte för mycket vara en musikal person.

3:a Elin Lanto
"Doctor Doctor"


Eh..ja, hennes scen språk var ju helt okej, hon trivs på scenen. Men låten...inte speciellt bra och lite väl överdrivet med dansarna.

4:a Erik Linder
"Hur kan jag tro på kärlek"


Åh, tårarna rann på mina kinder. Dels eftersom att den bästa låt skrivaren jag vet skrivit låten och eftersom den var så vacker. Sen att en snygg kille med bra röst sjöng var ju bara ett stort + :D Fick min röst iallafall!

5:a Getty Domein
"Yeba"


Jätte duktig och en fin låt. Men nu så är det så att vi bor i sverige och det vore ju roligt att skicka ett bidrag som har lite svensk prägel. Men det var verkligen ett bra bidrag!

6:a Timoteij
"Kom"


ja...eh. De var ju söta tjejer och fina kläder. och låten var helt ok, men det känns inte riktigt att de platsar i melodifestivalen. Men inte dåliga, men inte heller jättebra.

7:a Darin
You're Out Of My Life


Kan aldrig neka att han inte har FANTASTISK röst. Inte många har bättre! Och låten var fantastisk. Han är värd en plats i finalen. Riktigt bra!

8:a Crucified Barbara
"Heaven Or Hell"


Sådär....en typiskt rocklåt men platsar inte i melodifestivalen.

NU hoppas ja bara att det blir lika bra vinnare som på förra deltävlingarna. För alla fyra andra killar som gått vidare har ju varit otroligt duktiga!

/ Anna

ett helt meningslöst inlägg!

Hej:D

Sitter här med kusinerna, och har verkligen chillat idag! Jag har ätit semlor, spelat rock band, och mycket mer. Det känns inte som om man har så otroligt mycket mer alternativ att göra något. För det finns inget annat i sådant väder. Men nu känns det ju bra att manuset till musikalen är nästan klar och att jag slipper plugga idag. För jag har mycket plugg framför mig i morgon. Men även en sånggrej och det ska bli otroligt roligt! För kärlekens skull och cecilia lind gäller! Så om ni är peppade så får ni gärna komma till ekebyhovslott klockan två :D

Har egentligen inget vettigt att skriva idag. Det får väl bli någon dikt istället!

En dag
ska jag lyfta
en dag
ska jag leva
en dag
ska jag nå mina drömmar
men den dagen är långt borta!

/ Anna <3


En helt vanlig dag

Annas dag idag:

Svenska, slöjd, och hem

Bloggen

Satt preics och läste igenom min syrras blogg ifrån 2006, fyra år sedan altså, hon var ungefär lika gammal som mig när hon skrev det... Det låter udda, måste jag säga! Men jag känner igen det! De där låttexterna hon lägger ut, dikterna, alltihopa går ju att hitta på min blogg.

Jag kan fråga mig: Anna, kommer du fortfarande blogga om ditt liv om fem år, då du är lika gammal som din storasyster är nu?
Jag vet fakitskt inte riktigt svaret på den frågan. Dels så vet jag INTE hur man får bloggen att se snygg ut, denna layout har Erika thorslund fixat så, Men samtidigt så älskar jag det. Inte bara att få skriva utan det blir som en dagbok. En dagbok tillbaka i tiden. En dagbok som mycket mer detaljerat och ofta mer känslosamt berättar vad jag tänkte just vid det tillfället. Det är ett bra sätt att se tilbaka på det som varit och lära utifrån sina misstag. För trots allt, alla gör vi misstag. Och alla ångrar vi något som vi gjort som inte går att återkalla.

Men de sakerna utvecklar oss, de lär oss något och får oss att gå vidare. Så därför har jag min blogg för att kunna gå tillbaka och lära mig av mina misstag. Dessutom går jag ibland tillbaka för att känna tryggheten. Ni vet den där tryggheten som det inger att vara tillbaka i minnet. Där du redan vet vad som kommer att hända. För framtiden skrämmer mig fortfarande!

/Anna

Så prinsessananna lär finnas kvar :D

Men hon är rädd för vad framtiden har att komma med!

Disney <3 MIG

Finns det ett pris för verklig dumhet
Då har jag redan vunnit
Men ingen man får mig att vackla
Det är historia, tid som svunnit

Vem är det du lurar han är allt du tänker på
hur du kan bygga murar men vi ser och kan förstå
du försöker att glömma du kan inte glömma han är allt för dig.

Helt fel lägg av inte jag inte här

Du svimmar snart underbart du är kär

Sånt trams lägg av inte jag inte kär

Jag trodde att jag lärt min läxa
Jag vet hur sångerna låter
Jag känner ingenting sånt där nu
En sång inom mig där hjärtat gråter

Fortsätt att förneka vem du är och vad du känner du kan säkert leka
men vi är ju dina vänner dags att du förstår nu vet du vad vi tror nu
ja att du har ja du har fel

Ta't lugnt lägg av inte jag inte här

Ge upp och se vad det är du är kär

Nej som jag sa inte jag inte kär

En hemlighet men vi vet du är kär

Men ni har helt fel inte jag nej

Inte hon nej

Inget spel inte jag nej

Var ärlig då och förstå du är kär

Vem drömmer då inte jag jag är kär

En grymt bra tetx, vilken jag verkligen känner igen mig i! Någon mer??

dikter, de är kärnan i min kärlek till skrivandet!

Jag vet inte om du förstår,
men jag vet att jag förstår
jag vet inte hur du ser mig
men jag vet hur jag ser dig
jag vet inte om du ens tänkt
men jag vet att jag tänkt
om det skulle bli
om det skulle bli vi
Det kan jag undra!

Jag trodde att jag tvekade för rädlans skull,
och visst var det så
men rädlan för dig är det inte
för jag är inte rädd för dig
det skulle jag aldrig kunna vara
Du inger mig ju trygghet
utan det är rädlan att vara utan dig
rädlan att du skulle lämna
att du skulle gå
För om jag skulle ge dig mitt hjärta
skulle du behålla det?

Jag såg ett hopp
men det är borta för länge sedan
ljuset som jag sett
har sakta börjat mörkna
strax har sista strimman slocknat
och mörkret omslutit mig
men då känner jag det
din hand omkring min
som leder mig framåt emot strimman
jag stretar inte emot
jag ser inte bakåt
jag bara fortsätter gå
Och du leder mig genom ljusdörren och tillbaka till hoppets grönskande land

haha, om jag väl börjar skriva dikter bli det alltid många! Jag hoppas att ni inte tycker att min blogg blir för djup eller något, men jag antar att ni som läser vill veta vem jag är, och ja...detta är jag!


Jag tycker denna bild är sååå cool, eh...ja, jag vet jag är lite ego ibland men checka ljuset, det är ju coolt!

Everything I do, I do it for you

Look in to my eyes, you will see, what you mean to me,
surth your heart, surcth your soul, and when you found me there
you'll surtch no more,
dont tell me it's not worth trying for
dont tell me it's not worth dying for!

You know it's true, everything I do, I do it for you!

Inte till någon vän, eller familjemedlem eller någon kille utan till "the one and only"! För han är den bästa som finns och han har gett mig det BÄSTA JAG HAR!

han har gett mig:

familje, visserligen bad jag inte direkt om det men jag tackar gud för det :)

Han har gett mig er!

han har gett mig dig agnes(verkligen ett bönesvar) Och alla mina andra fantastiska vänner, Ida, erika, annie, ellie, kajsa, bella, agnes, malin, alla!

Tack!

En dag

Hej där, en dag som denna är jag lycklig! För det har verkligen varit bra! Jag är lycklig!

Lycka, vad är det
är det något sött eller surt
något vackert eller fult
är det något härligt eller farligt
något fridfullt eller skadligt
Lycka vad är det
jag tror att det är
i stort sett allt det där!

En annan sak som jag vill verkligen jobba för att meddela på min blogg är:
allvarligt ni måste tänka på miljön. Visst det är nice att vara här hemma i sverige, men allvarligt så vet ni om hur det är i andra länder? Det ser förskräckligt ut! Och det är något att fundera på, Det som jag mest kämpar för är klädkonsumtionen, visst, jag är ingen mönsterperson i det där men jag försöker så gott jag kan, Jag hoppas att se ut som bra person. Men om era kläder är hela och fortfarande snygga, så be¨åll dem, köp inte nya, och om du har tio par jeans, tro mig du behh´över inte det elfte paret. Och tro det eller ej men second hand är inte helt sämst. Det är grymt bra!

/ anna :D

eh...

En mycket trött flick som förbereder sig på att plugga ;


helgen med transtrandarna:D

För ett tag sedan(en vecka sen) så hade jag återträff med konfa och så härsåg det ut:
'

ja,vi är femton även om det kanske inte alltid verkar så :PHon är också femton :p

Det gick trots allt inte så bra att åka ner för backen på en soppsäck, fem pers :P


Ett låååånnnngggt tåg!

En fantastik helg :D

Anna Sofia Margareta, detta är du!

Okej, nu så får det räcka. jag vet ju vem jag e och det borde verkligen vara tillräckligt för att jag ska visa det! Så här är läget: Jag har aldrig kysst någon ifall någon undrar, I stort sett har ingen kille varit kär i mig...förutom några... men iallfall ingen av killarna jag gillat...förutom en men då gick jag typ i sexan! , jag älskar att sjunga över allt annat, och jag sjunger HELA tiden! Jag letar efter ett seriöst förhållande och drömmer om min kille.  Jag tror mycket på gud men tro det eller ej, jag kan också tvivla. Jag kan inte alltid tro och har ibland svårt att låta gud vinna över vetenskapen. Jag har otroligt fina vänner men är ofta rädd för att visa för även dem vem jag är. Men nu så vet ni mina mörkaste hemligheter. eller vad jag nu ska säga. Jag hoppas att alla ni som kanske har hört något annat om mig som sätter sig emot detta som jag skrivit, kan släppa det. För här står sanningen och hela sanningen. Jag borde ju faktiskt vara stolt över mig själv istället för att dölja den jag är!

Så nu har ni mig här: Anna Sofia margareta Martinson, en alldeles prima vara, som bara finns i en enda utgåva, i ett enda exemplar! Och hon finns tillgängli för alla som behöver henne, självklart får ni boka tid! Men iallafall så är anna martinson en tjej som sjunger stup i kvarten, drömmer om en karriär inom musikbranchen. Hon vill bli mamma när hon blir stor och träffa en fin kille som hon kan gifta sig med.

Hoppas alla kan ta detta :p skulle nog tycka inlägget var lite små konstigt om det vore på någon av mina vänners bloggar ´men tror ändå att jag skulle uppskatta det! Men nu så avslutar jag med att jag hoppas att ni accepterar dertta!


= Prinsessananna<3

mm... jag vet

På utsidan finns en stark, självsäker flicka,
som alla ser,
men innuti finns en flicka som alltid ber,
om att få komma fram,
visa sitt riktiga jag,
men är så rädd för ett tillbaka slag,
Flickan innuti söker sin lycka,
något att sin personlighet smycka,
hon har sökt så länge utan svar,
att snart finns inget av den flickan kvar,
i hjärtats botten fanns hennes svar för länge sedan,
men hon kunde inte hitta dem medan,
den flickan som på utsidan fanns,
band omkring hjärtat en krans,
Men trots sitt självsäkra ytre,
grät flickan alltid en tår då och då,
när ingen såg på,
hon kände sig inte perfekt,
snarare knäckt,
för att inga riktiga vänner ha,
och inte på något alls bra va,
men vad spelar det för roll,
vänner, kunskaper tar så mycket kontroll,
flickans hjärta är gott, godare än många,
och henns böner har varit långa,
Nu många år senare är flickan en ung kvinna,
som inte längre har en hinna,
som döljer hennes verkliga själ,
och allt går henne väl!

Den här dikten skrev jag för ett år sedan. Jag hoppades verkligen att jag inte längre skulle hålla med den. Men det gör jag. Jag är fortfarande flickan som vet vem hon är men inte vågar visa sig. Vad ska jag göra för att lära mig att jag duger som jag är?

Nu riktar jag denna text rad till mig själv:

"DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU; MEN DU HAR INTE EN ANING; "

Alla hj'rtans dag

En fin alla hjärtans dag med en fin vän. Erika och jag fungerar otroligt bra ihop, och vi har i stort sett samma humor. Dock kände vi oss halvt töntiga när vi satt och gapskratta till "Det regnar köttbullar" högre än småbarnen... Men, men det var ju så roligt.

Jag känner mig trots allt inte så deprimerad över att jag inte hade någon date på alla hjärtans dag. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Killen dyker väl upp när jag som mest behöver honom. Kanske är hans frånvaro ett tecken på att jag klarar mig själv! Vem vet, själv är jag iallfall säker på att jag just nu behöver tiden för mig, familjen och vänner! Pojkvän efterlys altså inte längre! Men nu så ska jag ägna mig åt en mys kväll med familjen och någon sort förberedande inför so:n i morgon!

Vill bara påpeka en grej till min bästa vän, inga kan slå oss!!

Ett kort inlägg med mycket tankar

haft en bra vecka, varför vet jag inte men just nu försöker jag njuta av att jag haft den. Vet inte om jag har något vettigt att skriva direkt...Men ha det bra ikväll och i morgon och försök att se det mesta ifrån det ljusa sidan, om du är tillräckligt optikistisk så funkar det:)

I'll keep on fighting for love!

regndroppen på min kind


"ser du inte, regndroppen på min kind"
tror du bara att det räcker att le
att allt ont försvinner då
det går inte att rymma ifrån sanningen
inte rymma ifrån verkligheten
ser du inte, regndroppen på min kind

Tror du verkligheten blir som du vill
bara för att du inte inser den
vet du inte att det inte bara är du
det är du och jag, aldrig eller nu
ser du innte regndroppen på min kind

har du inte hört mitt rop om natten
har du inte känt rädlan bakom skratten
vet du inte om att jag ligger vaken när du sover
så snälla gör det nu!
torka bort regndroppen på min kind!


Vad i hela friden är det som gör att vissa aldrig ska få vara lyckliga??


Är så otroligt lycklig, utan någon anledning!

I dag är mitt liv SJUTK BRA!!!

vilka är vi?

Idag hade vi NP i svenska, skrivförståelse. Det var riktigt nice! Fast grejen e det att jag verkligen har noll koll på hur det gick. Det viktigaste var att jag fick skriva om något som jag kände för. jag skrev om "vilka är vi". Det var att jag skulle skriva om de olika gruppindelningar som vi människor gör och om förutfattade meningar. Allvarligt det är ju seriöst hur dumt som helst hur vi håller på!

När jag går på stan placerar jag in alla människor jag ser i olika fack. Det kan givetvis vara olika tydligt men det finns alltid ett fack för alla. Detta gör jag ju utan att jag känner någon av dem! Hur lyckas jag med det? Känner du igen dig??

Vi har en vana att dela in människor i fack. Det är invant och kommer som på kommando. Vi är väldigt utseende fixerade alla vi som delar in i fack för oftast känner vi inte varandra tillräckligt väl för att döma. När jag går in i et rum där jag inte känner någon kan jag väldigt lätt bara gå in och säga "där står fjortisarna, där står nördarna, där står de så kallade coola o.s.v". Men hallå, varför gör jag det? Varför kan jag inte istället bara istället ge dem chansen att visa sig själva. Jag tror det har att göra med att vi får en trygghet och en övermakt genom att klassa in människor i olika fack. i stället för att fortsätta vara ovetande om alla de människor som är i rummet så kan jag snabbt få en överblick och känna mig med ens säkrare, även om inte bilden stämmer

En annan sak vi människor vill är att umgås med "rätt" människor. Sådana som är likadana som vi. Så ofta väljer vi ut människor som vi tror passar ihop med oss, och så är vi tillbaka vid utseende fixeringen. Som ett exempel kan vi säga att jag är rik, altså har jag ett "bra" liv, och ska gå på en buss. jag får välja mellan att sitta brevid en tjej med trasig väska och smutsiga och gamla jeans, eller en tjej med likadan väska som mig och märkes stövlar. troligen väljer jag, medvetet eller omedvetet, den tjejen som har likadan väska. eftersom jag tror att vi har en samhörighet och kommer ha något samtals ämne. Men jag kommer aldrig få vetta hur tjejen med trasiga väskan var eftersom jag aldrig gav henne chansen att visa sig utan direkt gav jag henne en plats i ett fack.

Borde vi inte ändra på oss? Ska vi verkligen bara umgås med de som har samma kön, elelr samma ekonomi som vi. Är det så du tänkte när du valde att umgås med de vänner du har nu? Som mitt sista exempel tänker jag ta upp mig och hur jag träffade min bästa vän. Vi hade egentligen känt varandra sen vi var fem år och vi ahde en bra koll, en

hm...

Kommentarer?? Vad har hänt. Nåväl jag är trött...Och orkar inte skriva, lämnar en kort test bara åt er att fundera på:

I never thought I would be afraid
but I am
I never thought i would want a change
but I do
I never thought the world might disapere
but it's going to do it!

Suck...

Förlåt för ego bilderna förut. Tjena, vad hemska de var, En stund av svaghet. Dock är jag nog ganska omogen för min ålder. Allvaligt. så har alla mina vänner varit med om massa grejer och här sitter jag...Inte varit med om massa grejer!

Ny låt: Har försökt att vara någon annan

har försökt vara någon annan än den jag är
har försökt vara någon som bär
har försökt vara någon som du vill ha
har försökt vara någon som jag inte kunde va
har försökt vara någon annan

Har försökt vara någon som ser självsäker ut
har försökt vara någon som är lycklig tillslut
har försökt vara någon som är något
men snart har jag nästan mig själv glömt bort
har försökt att vara någon annan

jag klara inte av att vara mig själv
jag klarar inte av att inte räcka till
jag duger inte, det har jag sett
att vara någon annan är helt rätt

Har försökt vara någon som vet vad hon vill
har förökt vara någon som räcker till
har försökt att vara någon som inte känner smärta
har försökt att vara någon utan hjärta
har försökt att vara någon annan

Har försökt att vara någon du vill ha
har försökt att vara någon jag inte kunde va

Sen en tid tillbaka

en en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

DENNA TEXT SKULLE JAG KUNNA SKRIVIT! För den stämmer exakt på hur jag känt...sen en tid tillbaka.

Kärlek...Ett bra ord!

kärlek är inget som definerar något mellan ett par. Det är inget som blommar upp på alla hjärtans dag, och som bygger på blommor och liknande, ungefär som romantiska middagar. Det är inte något som bara betyder glädje och liknande. Det är en kamp

visa som säger kärlek säger att det är mellan en kille och en tjej och den kärlek som blommar upp mellan dem. Men det är inte allt som definerar kärlek. Kärlek finns överallt i vår värld. vi älskar så många saker här i livet, vissa mer än andra. Visst finns det en del av kärlek som är att bli kär i någon. Och den saknar jag. men jag har många andra delar av kärlek. Jag har kärlek till så många vänner. vilket går mig på nerverna ibland men som ibland betyder mer än allt annat. Det finns olika tidpunkter i livet som du behöver olika typer av kärlek. När du är riktigt liten behöver du mor och far kärlek. Den kärleken växer för var dag som går då och håller oftast i sig ända tills du dör. Sen när du blir uppåt tio kan du verkligen behöva lite syskonkärlek. Några som ställer upp, svarar på frågor. du behöver självklart bråken också men de är en sorts del av syskonkärlek. Sen när du kommer uppåt till tolv behöver du verkligen vänner! de är viktigast där. Du behöver inte ha någon pojkvän eller liknande. Just de åren behöver du en vän som stöttar i alla väder. en vän som du kan lita på och som du kan dela med dig allt till och som just då kan ge dig svaren du behöver. men sen...När alla dina vänner får pojkvänner. Då behöver du den där personen som är din. som du har förtur på. Som alltid tar din sida. För du behöver stödet. Du behöver få vila i någons famn.

Sen till den viktigaste delen av kärleken. För min del iallafall. Gudskärlek. Den har förföljt mig hela mitt liv och i vissa stunder har jag velat ha den och i vissa inte. Men den har ändå varit lika bestående. Han älskade mig innan jag fanns. Och kommer älska mig efter jag gått bort.

Men alla kärleker, både vänskap, familje, partner, och gudkärlek har en gemensam faktor. Du måste kämpa för dem. De är inte många som bara blir till och som då stannar. Visst älskar gud dig förevigt. Men för att ha din tro måste du kämpa. För den blir testad.

Min familj kräver inte heller så mycket kämpande. Eftersom jag vet att de alltid finns där, Jag kan skrika och väsnas hur mycket jag vill och det räcker med ett kort förlåt för att gottgöra det.

Det jag tycker är svårast just nu är min kärlek till mina vänner. För de kräver mycket. Och jag vet att jag också kräver mycket. Jag kan kräva jätte mycket som kompis men oftast är det för att någon annan av mina kompisar kräver mycket av mig. Alla mina vänskaper är en kamp. Jag vet att jag ofta säger hur bra jag har det med alla mina vänner men tro mig, vi har det inte alltid super. Jag och agnes bråkar otroligt ofta.. vår vänskap är verkligen en kamp. Men vi båda tycker den är värd att kämpa för! Vi vet hur bra vi kan ha det och det är just det vi kämpar för.

Kärlek mellan en kille och en tjej är bara något jag just nu drömmer om. Den kärleken exixterar endast där, i mina drömmar. Men oh, den kärlek som jag ser. Den är fantastisk och underbar. Den är så djup och så innerlig. För er som undrar, nej jag tror itne jag kommer hitta den när jag är femton. allt jag hoppas på är att jag hittar den kärleken någon gång i mitt liv. Jag saknar den! Jag saknar just denna del av kärleken mycket men inte så mycket som jag tror jag skulle göra om jag en gång hittat den och förlorat den.

Kärlek...Allt gott i världen bygger på kärlek!

en bra dag som denna hoppas jag slutar bra!

en molning dag som denna borde jag kanske anat skulle sluta illa... Men det hade jag absolut ingen aning om. För den har inte riktigt gjort det ännu. men jag har på något sätt känslan i magen att det kommer sluta illa. Visserligen hade jag prov i morse. Det var ju inte det bästa som kunde hände, eftersom det är natinella och de är ganska viktiga har jag hört. Men trots allt tror jag det gick bra! Jag blev ganska nöjd med mina svar. Men jag är rädd. det kan ha gått riktigt dåligt och i så fall så kanske jag blir sänkt. ja, det är en läskig sak. Sen hade vi ett gympapass som några i min klass höll i. Det var otroligt roligt att få dansa lite. lite halft jobbigt bara att jag hade danser till alla låtar de använde för då blev det lite jobbigt att hålla deras takt.  Sen så kom den stora smällen för dagen. oförberätt prov i franska. Det är inte roligt! Men kjolen blev fin igår och jag var så nöjd att jag hade på mig den idag i skolan. Dags för några ego bilder!


Vad tycks??

EGO!!
  

Sy=Sjukt roligt :D

livet leker

livet leker...ibland. Men just nu är läger verkligen OK! Och det är riktigt chill. Håller på att sy en kjol och momorn och morfarn e här :D Så jag ska gå och vara lite social!

början på någon slags text

inser du aldrig, att du gjorde något fel
inser du aldrig, att du hade din del
inser du aldrig, att du sårade mig
inser du aldrig, att jag inte kan förlåta dig

Det var ju jag som blev sårad
det var jag som blev ensam
det var jag som ändra vem jag var
det var ju jag som inte visste
det var jag som inte kunde
det var jag som inte visste vart jag skulle gå

inser du aldrig, att du kunde sagt förlåt
inser du aldrig, att


Bara ett kort inlägg om allt:

I have climed, highest mountain,
I have runed, trow the sea,
only to be whit you,
only to be whit you

But I still haven't found, what I'm looking for.

en så sann text! Det är exakt så som det beskrivs. Jag har letat överallt men har inte hittat något. Jag är trött på att leta men INGENTING kommer få mig att sluta leta!

Idag åkte alla transtrandare hem. Det kändes lite tråkigt att vinka av alla men med hopp om att ses snart var det inte så farligt. Vi åt på McDonalds och om ni hörde en fin sång där så kan jag säga att det var vi! Det var otroligt roligt att sitta och banka, och slå medan vi sjöng middagssången. Ett tips till er som vill dra till er uppmärksamhet! 
 
Sen gick jag ut en stund. Åh, vad fantastiskt de var! Jag älskar verkligen att gå ut och sen var himmlen så vacker ikväll, såg någon det? Jag såg det och blev lycklig av det! fick en stund med gud och det behövdes. Det känns precis som en förälder. Du kan inte vara ifrån honom så länge utan att börja sakna honom. Jag tycker att alla borde pröva gud. altså bara testa det. Inte bara vara skeptisk och säga att det inte är något för dig. För det vet man aldrig.

When love dies,
It can't stay
when love dies
you wonder why it's gone away
when love dies
you see all misstakes
when love dies
you understand how mutch it takes
To leand out your heart

Jag vill sticka ut och betyda något


helt flum

Sitter tillsammans med MINA transtrandare, och tjena var lycklig jag är! Vi har maskerad och vad ska jag säga, en e sumobrottare en är en afganiskans kvinna... Kan inte säga något mer.
Ser på meodifestivalen och tjena vad duktiga vissa har varit:D Men, nu så ska lilla jag iväg och ha roligt!

Som att komma hem, första gången ja du sa hej!

Du är inte så fin, men det är något med dig
som att komma hem, första gången ja du sa hej
det är så logiskt alla fattar utom du,
för du har inte en aning
att jag tänker på dig precis just nu!

By: Säkert

Jag ser mig omkring
I vår värld av ondska
jag ser mig omkring
och vrider mig i smärta
jag orkar inte titta runt mer
jag blundar och håller händerna för öronen
för mina ögon
orkar inte se
och mina öron orkar inte höra
vad som händer i världen


Tre världar- sammansatta

en dag som denna är jag verkligen lycklig!

Visst har jag inte varit totalt uppåt idag men jag är lycklig om vad jag ser i framtiden. En kort kort  tid in i framtiden: I morgon kommer jag först umgås med mina fina vänner i skolan. sen ska jag möta upp mina konfa kompisar och åka till leo. Och sen ska vi sova här hemma. Äntligen kommer mina tre världar att gå ihop!

Mina vänner här hemma betyder jättemycket! De finns alltid där i vått och torrt och har alltid funnits där. de tillhör tryggheten på ekerö! De tillhör liksom min personlighet eftersom jag växt upp med de flesta som jag umgås med här. De har gått i min klass de flesta sen småbarnsben och vi har alltid hållit ihop. Jag är som sagt inte en av dem som bara kommer släppa taget om mina vänner!

Mina konfa kompisar...Ja, ni vet ju hur mycket jag förändrats och det är till större delen deras prägel som gjort detta! Vi var med varandra i tre veckor och tröttnade inte på varandra. Jag saknar dem så mycket! de blev som mina systrar och bröder, sen sorts vänskap som jag knappt upptäckt innan men som jag nu även kan dela med mina vänner på ön. men de kan ju inte ersätta konfa kompisarna liknande som konfa kompisarna inte kan ersätta dem!

Min familj...Ja, ni vet hur mycket de betyder! Och ja, de är min grund min botten. de är de som har störst del i vem jag är och vad jag blir! De finns ALLTID där och jag kommer aldrig släppa dem. Vänner kan aldrig ersätta min familj och jag kommer aldrig kunna leva utan dem! Även om familjebilden förändras så är den detsamma för mig! Och kommer alltid att vara!

Så imorgon kommer jag ÄNTLIGEn få vara helt hel. För då är alla mina delar samlade. Då finns alla delar i mitt hjärta nära mig igen!

Utkast: Feb. 2, 2010

Idag var en fin dag! var med min Pappa inne i ´storstaden! Vi åt pizza, promenderade i stockhholm, och såg Avatar...en riktigt gråt film om ni frågar mig, men ett måste att se, helst med 3D. en fin dag helt enkelt! Jag lägger inte ut mycket foton nu för tiden efetrsom min kamera är sönder och mn mobilsladd e borta men lite egobilder har jag ju alltid tid med! hittade gamla dagböcker ifrån typ trean och åh, vad rolgit det var att läsa!eh...flum!


Music's my life, I can't say anything else


Inte total ego nu :D

ett försök att se knäppa ut

och se normala ut

resulterade i att vi skratta åt oss själva!

Här förundras vi över kamerans teknik:P

Nog med bilder nu, men  tack Agnes! För att du finns!


En dröm

En dröm som jag bär på: EN IDE som jag fick!

Jag ser framför mig en stor skylt med en text skriven med skrivstil: "La vie de music". Du ser utifårn att det verkar vara en ganska mysig miljö inomhus, med träbord och rosa kuddar i sofforna. Så du bestämmer dig för att gå in. Du möts av en fantastisk doft ifrån konditoribänken. Och Där står Anna och lägger precis upp några nybakade muffins på en tallrik. Hon vinkar åt dig att sätta dig. Just då går hennes bror kalle ner ifrån scenen i applåder. Då tar Anna snabbt gitarren, och med föklädet fortfarande på går hon upp på scenen och sjunger en av sina låtar. In i dörren strömmar några av mina vänner och vi har så otroligt mysigt.

Tänk vilken dröm!


En tanke bara

Ser precis på One tree hill, om en ung kille som just idag väljer att pistolhota sina klasskamrater. allt eftersom han inte har någon riktigt vän.

Usch, har ni tänkt på att de flesta av oss har sagt något dumt till någon nån gång, eller bara ignorerat någon. vi kanske borde tänka oss för ibland...

RSS 2.0